שלום לכם!

שלום לכם! ../images/Emo13.gif

זאת הפעם הראשונה שאני כותבת כאן בפורום, אבל בהחלט לא הפעם הראשונה שביקרתי באתר שלכם ו/או בפורום. אז ככה, אתמול ישבתי עם בחור דתי נחמד מאוד וזאת הפעם הראשונה שניהלנו שיחה בנוגע לענייני דת... זאת הפעם הראשונה שניהלתי שיחה מסוג כזה שבה לא הייתה הטפת מוסר מצידו אלא באמת גישה של איש באמונתו יחיה, ודווקא אז התערערה התפיסה שלי בגלל מספר טיעונים שהוא אמר, שגם אחרי שעברתי על האתר והפורום לא מצאתי להם תשובות... כבר בתחילת השיחה הסכמנו על הפרדה מוחלטת בין דת לדתיים, והוא בעצם הביא אותי למצב כזה של למה לא להאמין? מה יש להפסיד? למה להגיד בהחלטיות שאין אלוהים ולא לשקול את המצב? או בנוגע למטיפים החרדים, תמיד ראיתי את זה כדבר שלילי, אבל הוא בעצם הסביר לי שהם לא עושים את זה מתוך רוע או מתוך פגיעה, הם מאמינים באמונה שלמה שמה שהם עושים זה מתוך טוב לב ומתוך רצון לעזור וזה... מה דעתכם?

מה יש לך להפסיד?

את רוצה רשימה לפי הא-ב או סתמי? יש לך הרבה מה להפסיד! יש לך להפסיד את כל מעמדך כאישה... האישה החרדית או הדתייה הן הנשים בעלות המעמד הכי נמוך שיש כיום בארץ איך את כאישה יכולה בכלל להאמין בדת שבה כל בוקר הגברים מודים ומנשקים את התחת לאותו אלוהים (שלא קיים גם ככה) על זה שלא עשה אותם נשים (ברוך שלא עשני אישה) דבר שני הדת נוגדת כל יסוד של היגיון, חשיבה ביקורתית, צריך לקבל הכל כי "אלוהים אמר". הדת לא מתאימה לזמנינו שכן היא שמרנית כמה אלפי שנים... הדת לא נכונה מטבעה וזה פשוט מאוד.. רק מההנחה הבסיסית שהעולם קיים רק 6000 שנה.. נו באמת! המחזירים בתשובה מעדיפים להפוך אותך לחרדית.. יותר חרדים יותר קולות למפלגות כמו ש"ס.. יותר כוח פוליטי.. יותר כסף... יותר הכל! ואם נניח שאלוהים כן קיים אז למה הוא עושה לנו דברים כמו השואה והפלסטינאים וכ"ו וכ"ו??? אם יש אלוהים כזה אני מעדיף לא להאמין בו! ואם זה לא משכנע אותך למה את לא צריכה להאמין בישות עליונה כל שהיא אז תשלחי לי הודעה פרטית אני אתן לך את המספר טלפון שלי ואני אשמח לדבר איתך באופן אישי למרות שאני מגמגם וזה קשה לי.. אבל יותר קשה לי לראות איך אנשים נגררים אחרי שטויות כמו דת ואלוהים למיניהם! אני מקווה שתעשי את הדבר הנכון..

zazaza

New member
מה עוד יש לנו להפסיד ?!

את הדמוקרטיה, את אורח החיים הישראלי, את החופש האישי שלנו. אנחנו הולכים ומיום ליום הופכים לאיראן, לפגניסטן ולשאר המדינות האיסלמיות הנוראיות --- והנה עכשיו מחפשים לנו מלך ! לך פחות ולא יותר, די לדמוקרטיה הלאה למלוכה - הרי פשוטי העם אינם יכולים לחשוב בעצמם ויש להם צורך במלך. מדינת הלכה - הלכה המדינה.... SAD BUT TRUE !

בקטע הזה אני באמת אומרת..

שאין לי שום כוונה לחזור בתשובה או משהו כזה, באמת שלא. אבל יש הרבה דברים נחמדים לאללה בדת שאני אומרת למה לא לעשות. לא בשביל לזכות בעולם הבא או משהו כזה שזה בטוח שטויות, אלא דברים שלא יכולים לפגוע ולהציק, כמו שאמרתי - למה לא לעשות אותם. למשל להדליק נרות לפני כניסת שבת, מצד אחד זה צביעות לעשות כזה דבר אם לא מאמינים או משהו, אבל אתמול ראיתי את הצד של זה שאנחנו יהודיים זה משהו מיוחד שכן צריכים לשמור עליו וחבל לאבד אותו.

zazaza

New member
זה דבר אחר וזה נקרא

לשמור על המסורת, אצלי אמנם לא מדליקים נרות שבת אבל כן חוגגים חגים ומלמדים את הילדים את המיתוסים והאגדות. אבל כל דבר, העולם צועד קדימה ולא אחורה. דברים כמו השפלת האישה, שלילת זכאותה, עידוד חוסר השכלה, ועוד מיליון נושאים אחרים ---> לא בבית ספרנו. וכנגד הכפיה הדתית אני נלחם מלחמת חורמה.

begone

New member
נרות בשבת

נרות = אש. ואש זה דבר מסוכן. ההיסטוריה האנושית מלאה בסיפורים נוראיים על בתים שנשרפו עד היסוד בגלל זוג נרות שנשאר דולק לאורך זמן. נרות זה סיכון. למה לקחת סיכונים כל שבת? למה להסתכן בשריפה?

שופר

New member
כואב הלב

את יודעת חמודה אני קורא את המאמר שלך ורואה מילים כמו :עולם הבא בטוח זה שטויות , ומצוות ברור (תרשום על הקרח), וכ"ו. אבל להדליק נרות זה יפה (התכוונת רומנטי) ונראה לי שהבנתי מי הבחורה שיושבת מאחורי המסך , יש לי נסיון עשיר עם בנות כאלה והאמת הן הכי קלות (המבין יבין)
אבל מה את אומרת ללכת לסמינר את יודעת עם הבעל והילדים כולם ביחד שרים שירי שבת, מלמדים את הילדים לתת כבוד להוריהם , את הבעל לתת כבוד לאישה שהרי כתוב בתורה שהאישה היא השכינה של הבית ואף זכתה לקיים מצוות לפני הגבר (לכל מי שאומר שהתורה מקפחת את האישה ) , אהההה מה את אומרת ? נראה לי ששווה לנסות.

zazaza

New member
אני במקומך

לא הייתי מתייחס לאדם טיפש כמוהו, ובטח לא הייתי מתייחס להערות הסקסיטיות הגובלות בהטרדה מינית. בייחוד בן אדם כל כך לא החלטתי ושקרן שאומר : "ובקיצור אני יכל לומר לכם שמדובר באנשים שהמראה החיצוני שלהם פחות או יותר בא לאמת את תורת האבולוצייה של דארווין (זה קשור לקופים) מה שאומר שלא הולך להם כל כך עם בנות ובמקום ללכת לעבוד ולהרוויח כסף הם מתנדבים לאיזה מפלגת שינוי משונה." ומשפט אחר כך : "לא רוצה לגרום להפצת שנאה כלפי שום צד" ומי שרוצה לקרוא את שאר ההודעה שלו. כמו כן לבנאדם יש איזה שהיא בעיה עם רמזורים ירוקים (כנראה נסע באדום והוא בטוח שהוא "זכאי"... כמו הרב הגדול שלו דרעי "הזכאי"). וחוץ מזה שגם הוא קטין (הוא אומר שהוא מקווה שהוא יוכל לבחור בבחירות הבאות, ומה זה אומר לגבי הגיל...) בקיצור, לא הייתי שם לב יותר מדי לשטוף מוח של אמנון יצחק (ראי קישור למטה)....

begone

New member
גם המוח כואב

"ונראה לי שהבנתי מי הבחורה שיושבת מאחורי המסך" סליחה, אבל היא לא יושבת מאחורי המסך, היא יושבת לפני המסך. אני מבין שמחשבים זה לא הצד החזק שלך? "יש לי נסיון עשיר עם בנות כאלה והאמת הן הכי קלות" אתה פדופיל? "אהההה מה את אומרת ? נראה לי ששווה לנסות" אתה חושב שמישהי תרצה ליצור איתך קשר אחרי ההתבטאויות הרדודות, המגוחכות, השוביניסטיות והבלתי-הגיוניות שלך?

גוססי

New member
אההההה, כמה טוב להיות יהודי

הבה נקרע את המסכה מעל התיאור הרומנטי הזה.

שופר שופר.. מה יהיה??

מאיפה אתה יודע איזה בחורות קלות ואיזה לא??? אתה בטח דון קזנובה המקומי... אתה יודע שבדרך כלל מי שמדבר ככה על בנות המין היפה סביר להניח שאין לו הרבה הצלחה במערכות יחסים... אבל אני בטוח שזאת לא הבעיה שלך כי אתה כמו בימים הישנים והטובים לוקח נבוט ביד.. מוצא בחורה.. נותן לה מכה בראש וגורר אותה מהשער למערה שלך... (עוד הוכחה לתורת האבולוציה) אתה יודע מה זה בת קלה?? זאת אחת שתלך להתחתן עם אחד שהיא לא הכירה לפני זה רק בגלל שאדם אחר שהיא לא מכירה בעל מעמד יגיד לה לעשות את זה... נשמע דפוק? (ומה זה שידוך בדיוק?????????) אין לך שום זכות לשפוט אנשים אחרים.. אין לך זכות לסווג מישהיא כ"קלה" ואיזה מצוות בדיוק מקיימת האישה??? גידול ילדים? ניקיון בית? זה לא אותן מצוות שקיימו נשים בימי הביינים לפני שיוויון הזכויות שניתן לנשים בעולם הנאור?

שופר

New member
מה יהיה אהה , מה יהיה , תגיד לי אתה

בוא אני יסביר לך משהו חמוד אני בן 16 וחצי ואני מבטיח לך שאם היית מכיר אותי היית מבין שבקשר לבחורות אתה בכלל לא תשתווה אליי והאמת אני יכול להגיד לך שאם היית רואה עם מי אני יוצא היית מבין שאני אחד שאתה היית מת לחקות אותו . בקשר למעמד האישה בתורה אני יכול להגיד לך פעם נוספת שהתורה זיכתה את האישה להתחייב במצוות שנה לפני הגבר (לכל אלה שאומרות ואומרים שהאישה מקופחת ביהדות ) היא גם נקראת בפי התורה כ",שכינה" , ועליה עומד כל הבית. ושאתה תדבר על העולם הנאור בתור "נציג האור של החילונים" תרשה לי לצחוק
, שופלאק נאור אתה בקושי יכול לייצג את האולטראסאונד המזורגג שייש לי בחדר , סע לי מהעיניים.

כן... תגובה צפויה ביותר

בן 16 וכבר חושב שאתה כלכך כלי.. לא ממש מעניין אותי עם מי ועם מה אתה יוצא... ומה שאתה מגדיר כיפה ושווה יכול להיות שאנשים אחרי יגדירו ככונפה מדרגה ראשונה... חוץ מזה שאין לך מושג עם מי אני יוצא.. אז בבקשה.. תשמור לעצמך את היהירות והאגו המופרז שלך.. כי אין לו מספיק מקום בפורום! דבר שני אני לא מת להייות כמוך כי השכל שלך מעוות... אין דרך אחרת לכנות את זה... מאמין של אמנון יצחק.. חרדי.. מצביע ש"ס... כמובן.. כמו כל העדר החרדי (כן עדר.. לא עדה) ואתה לא עונה על השאלה המרכזית בהודעה הקודמת שלי... בחורה שמתחתנת בשידוך הרבה יותר קלה מכל בחורה אחרת שיש... אז בבקשה... ואני מדבר לא בתור נציג של העולם הנאור אלא בתור אחד מאלה שזוכים לראות את העולם דרך השקפת עולם אוביקטיבית! וה"סע לי מהעניים" בהחלט מראה על רמת האינטיליגנציה שלך (כמו לרוב החרדים שמסתפקים בתשובה "כי יהוה אמר") וכנראה שהאינטיליגנציה שלך נמוכה יותר מהסוליה של הנעל שלי... שגם היא יותר חכמה ממך...

שופר

New member
סוף סוף שאלה אינטלגנטית

מי יותר קלה : בחורה שאני שורק לה מהאוטו כמו לכלב זאב שייש לי (רקס)ותוך כמה שעות מורידה את החזייה ולתדהמתי הרבה אני נוכח לראות שכנגד כל מה שהתכוננתי אליו (דם בתולים , ודחייה ממעשה שרק גבר ואישה נשואים אצל החרדים עושים היא כבר עשתה בגיל 15ורצה להמשיך כמה שיותר). או בחורה שעושה מעשים כמו של בחורה חילונית רקקקקק כאשר היא מוצאת את אהוב ליבה בשידוךךךךך בלי שיזלזל בכבודה (לכל הטועים שחושבים שהרב כופה על בני הזוג להתחתן טעות בידכם , כבר כתבה הגמרא שרק גבר ואישה שייש להם משיכה בשל המראה החיצוני מורשיםםםם להתחתן , זו לא חתונה עיוורת לכל מי שחשב כך עד עתה.

איילת1974

New member
כעקרון, ההודעה הזו ראויה למחיקה...

ולא צריך להסביר למה. אך מכיוון שאנשים יבינו עם מי יש להם עסק, אני משאירה אותה, מתוך תקווה שאנשים לא יגיבו לך יותר!!!

אתה שם לב למה שאתה פולט בכלל??

נו באמת שופר... קודם תנגב את החלב מהשפתיים ואז תדבר איתי... מי אמר שדתייות לא עושות את זה לפני החתונה? אתה כלכך מבדר... אני יודע על כמה וכמה בנות מכרות שלי מהמגזר הדתי שעשו את זה בגיל 16... אז בבקשה אל תדבר בשם כל הבחורות בעולם... ודבר שני משיכה גופנית לא מספיקה בשביל להתחתן.. ובחורה שמתחתנת בגלל משיכה גופנית.. סליחה... היא יותר קלה מנוצה... וחוץ מזה שופרון.. תמשיך ככה ובאמת אף אחד לא יתיחס אלייך.. אפילו לא אני שאני נהנה כלכך ליבש כל טענה עלובה שאתה מפריח לתוך הפורום וכלכך קל לרדת עלייך שאתה כמעט עושה את זה לעצמך במקומי.. טוב נו... אולי יום אחד אתה תבין איזה טעות אתה עושה.. עד אז... סאלאמט!

למעלה