שלום לכם, שלום,

DarlingAdam

New member
תודה לך :)

אז הנה, תחילת ההתחלה, ונא לזכור שזה הניסיון הראשון שלי ולכן לא לצחוק ולא לצעוק. :)

יפה מאוד

רק על איזה booth מדובר? אני לא מבין איפה הם.

KagomeSama

New member
nice, very nice!

הפ"פ הראשון שלך? טוב מאד! קבל ח"ח! גם אני רציתי לכתוב פ"פ על רומח הדרקון, אבל אני מסתבכת עם אנשים, מקומות וזמנים.

nedisrael

New member
יפה! ../images/Emo13.gif

רק תנסה להבהיר איפה התאומים נמצאים ולמה (וכמה שיותר מהר אחרי ההתחלה). סתם שאלה, למה באנגלית? נראה לי שיהיה הרבה יותר קל לכתוב בעברית, הכתיבה תזרום הרבה יותר והשפה תהיה גבוהה יותר.. אם את/ה רוצה לקרוא את הפאנפיק שלי, פשוט לך כמה דפים אחורה וחפש טופיק "פאנפיק חדש שלי" ששם המשתמש הזה פתח.

DarlingAdam

New member
PS למה באנגלית?

אני מודה שהעברית שלי גבוהה בהרבה מהאנגלית, אבל אני מעדיף לכתוב את כל הפיקים שלי, ולהחזיק את כל האתר שלי, באנגלית בלבד. יותר נוח לי ככה, ומעבר לזה, מלבד תפוז, כל הפנדומים והמקומות שאני מסתובב בהם דוברים אנגלית. חוצמיזה, האנגלית שלי ממש לא גרועה :)

DarlingAdam

New member
תשובות אחד-אחד :)

אני לא בטוח איפה הם. מתוך איזשהו הרגל, ואל תצחקו, כתבתי אותם בטד"י - שזה מין convention של D&D ודברים דומים. אין לי מושג למה. אני חושב שזה איזה פלשבק לגיל 12 או משהו, אני פשוט מקשר את הדוכנים והטרקיז לדרגון-לאנס. מוזר ולא ברור. אני כנראה אשנה את זה לאיזה שוק או בזאר או משהו, כי דמויות מהרומח בכנס של חובבי D&D זה יותר מדי פארודי אפילו בשבילי :) זה לא הפיק הראשון שלי - ממש לא. זה הפיק הראשון שלי על רומח הדרקון, ולמעשה, הפיק הראשון שלי על ספר ולא על סדרת טלוויזיה. אבל להגנתי ייאמר שכתבתי אותו בכמה דקות מטושטשות מאוד אתמול באמצע הלילה. כמו שהשעה על ההודעה הראשונה שלי יכולה להוכיח :) ותודה לכל מי שהקדיש רגע מזמנו לקרוא ולתת פידבק :)

סנדרין

New member
בהודעות, בבקשה ../images/Emo4.gif. ../images/Emo142.gif

ואשמח לראות את זה בפורום פאנפיקים... *נודניקית שכמותי. פעם רביעית היום שאני אומרת את זה.*

DarlingAdam

New member
לא כרגע... מצטער

אני לא שם בפורום פנפיקים דברים לא גמורים. כשזה יהיה כתוב, אני אשים שם לינק, בלי בעיה. פה שמתי רק כדי להראות באיזה תירוץ קלוש בחרתי כדי לתרץ את המראה :)

Arana

Well-known member
מנהל
טוב מאוד!!!../images/Emo45.gif

מאוד מצחיק. אהבתי את ההסבר למראה של רייסטלין ולשמות שלו ושל קרמון... וכל כך מתאים לו להיות פריק של אינטרנט וחוברות קומיקס! ואני מצטרפת לשאלה: על איזה booth מדובר? זה מקום ישיבה ב-diner?

DarlingAdam

New member
תודה :)

אני שמח שנהנית. אני לא בטוח איפה הם, אבל כמו שאמרתי, כנראה באיזה שוק או יריד קומיקס :)

למעלה