שלום לכם, שלום,

DarlingAdam

New member
שלום לכם, שלום,

ומה שלומכם היום? אני אדם. יש לי מדי פעם התקפי רומח הדרקון שבהם אני מסתובב באינטרנט בהיסטריה ועובר על כל האתרים שאני מוצא, ואז נח לכמה חודשים. :) לא נראה לי שאי פעם הסתובבתי פה, אבל אני סנילי כך שיכול להיות שאני טועה. כרגע יש לי בעיה ספציפית: החלטתי לכתוב פיק של רומח הדרקון (אני כותב די הרבה, אבל אף פעם לא כתבתי בפנדום הזה). החלטתי גם למקם אותו בעולם ה"נורמלי" של ימינו, בעיקר בגלל שאני לא בטוח ביכולתי לנסח את רייסטלין המקורי באנגלית כמו שצריך. וגם, כי הוא ייראה טוב בג'ינס. *מתחבא מאחורי עץ בזמן שאנשים רציניים מנסים לסקול אותי* בכל מקרה, שקלתי לי לכתוב אותו עם השיער הלבן, העור המוזהב והעיניים ה"מיוחדות", ומצאתי כמה הסברים אפשריים שאוכל להשתמש בהם בעולם נטול קסמים כמו זה שלנו, אבל חשבתי לי, אולי נקבל הצעות גם מאנשים אחרים. יש למישהו רעיונות? :)

nedisrael

New member
גם אני כתבתי/כותב פיק של הרומח

בכל מקרה, לדעתי לא ממש צריך להיות הסבר לתופעות הפיזיות של רייסטלין. פגם גנטי, זה או אחר, לדעתי.

Arana

Well-known member
מנהל
ונזכה לקרוא אותו מתישהו../images/Emo35.gif

SaberTooth

New member
רייסטלין הוא תוצאה של ניסוי גנטי...

שהשתבש
.

nedisrael

New member
היי סייבר,

מה עם להוסיף את הגלרייה של הפורום לקישורים? שלחתי לך כבר מסר על זה!!

ד ג י

New member
לא זה לא שבי

דודו תמיד פותח את היום בשירה שמחה של " שלום לכם שלום לכם שלום לכם שלום ומה שלומכם ומה שלומכם ומה שלומכם היום..."

Ophel McNeil

New member
מה הקשר? ../images/Emo117.gif

אני דיברתי על שבי השבלול, שהוא תוצאה של ניסוי גנטי. (אתם באמת לא קיבלתם את המערכון הזה שמסתובב ברשת כל כך הרבה זמן?! מערכון ביזארי וקורע).

ד ג י

New member
אהה המערכון הזה

זה לא הפוך?? על שבי נפלה פסלות גרעינית ועל פינגי הוא ניסו מעבדה לא??? ואני רוצה לצטט שיר מהמערכון "מטוס זה דבר ענקי אם כנפיים מטוס זה דבר ענקי *יריה*. שקט שם" מערכון מעולה דרך אגב

DarlingAdam

New member
תודה לכולם :)

מעניין פה מישהו לקרוא את ה first draft, unbetad של הפיתרון שמצאתי? או לא?

למעלה