שלום לכם שוב

tals56

New member
יש כמה...לא בכמות הזאת כמובן

אבל ראיתי כמה בתל-אביב... וגם עכשיו מתחילים לצבוע את הארונות של בזק עם כל הכבלים (איזה פעם אחת ראיתי מה יש שם כי טכנאי פתח את זה ויש שם איזה 20000 כבלים)

Ryo

New member
מי בדיוק צריך לנסוע 1500 ק"מ

לעבודה? איפה אתה חי? אני גר כ 6 ק"מ מהעבודה שלי, ולוקח רכבת תחתית (11 דקות נסיעה). כשגרתי בת"א, באיזור בוגרשוב-דיזנגוף והייתי צריך להגיע ליציאה מת"א, פחות מ 6 ק"מ לקח לי יותר זמן וכסף, כשהייתי חוזר מעבודה או סתם משהו פרטי, הייתי צריך להשקיע הרבה זמן בחיפוש אחר חניה. רכבת תחתית זה הכרחי בכל עיר מרכזית אם אתה שואל אותי. לגבי נקיון - אין לך מושג על מה אתה מדבר אם אתה אפילו חושב להשוות בין האיזור הנקי שלך לבין טוקיו (אל תשכח שאצלך עוברים במקרה הטוב 1000 איש ביום, בטוקיו, מיליונים!)

tals56

New member
במקרה הטוב כולה 1000?

אוי,הרחוב שלי שעת העומס השכנים מעדיפים להישאר בבתים במקום לצאת החוצה ולהימחץ עם ההמולה החתולים שהבעלים שלהם מגדלים אותם בחצר (כמוני) רק מסתכלים ולא מבינים מאיפה הגיעו כל כך הרבה אנשים. איזה פעם אחת באו לבדוק מהי הצפיפות של האנשים העוברים ברחוב חישבו,שכללו ובסוף הגיעו למסקנה שברחוב שלי הצפיפות היא 3 אנשים ו6 חתולים\כלבים ל400 מטר -.- כמובן שכל זה לא קורה ושאתה הולך ברחוב אתה מרגיש בדידות (אם אתה מחשיב את האנשים שבבתים כמובן) אז אתה מרגיש בדידות עצומה ליד שיבויה או פח זבל בטוקיו. אז רגע אתה אומר שרכבת תחתית עולה פחות מאוטובוס? או 28 שקל כמו רכבת רגילה?

tals56

New member
ועוד משהו - למה אין עריכה לעזעזל?!

יש שם באחת התמונות עיגול כזה שרשום שזאתי תחנת כוח גרעינית, בגלל שארצות הברית פיצצה את הירושימה עם אתם יודעים מה, יפן אמרה שהיא לא תסכים לכך שיהיה מחקר על פצצות אטום\גרעין או שיעבירו פצצות כאלה בשטח שלה או במים הטריטוריאלים שלה או בשטח האווירי. אז למה יש שם תחנת כוח גרעינית?

pusher

New member
באמת למה?

איי מלחמת העולם השניההההה,איזה היסטוריה מרתקת
ומחרידה

tals56

New member
אתה מתעסק בתפל ולא בעיקר

העיקר:שיוסיפו עריכה כמו בכל פורום נורמלי!

pusher

New member
אהמ אהמ אההמממממממ

אני בת!! FEMALE
השתדל לזכור זאת,אחלה כינוי יש לי מה?

tals56

New member
Onna?

דווקא בלי להעליב יש לך כינוי של "בנים" כאליו PUSHER - סוחר\ת סמים - תאמת מתאים יותר לבנים מבחינתי,אבל נחמד להכיר אני טל - טל סוחרת סמים סוחרת סמים טל

pusher

New member
PUSHER זה יותר לדחוף../images/Emo2.gif

לא במובן המיני כמובן
נעים להכיר@! שמי דרור,נכון,גם זה שם של בן

tals56

New member
גם אני חשבתי שזה "הדוחף"

אבל נזכרתי שמישהו פעם אמר לי שזה סוחר סמים גם... ואז בדקתי בבילון וזה גם אמר סוחר סמים!

pusher

New member
../images/Emo9.gif

נכון..אבל,דוחף הכוונה,זה שם של דמות

Kawaii Baka

New member
יש הבדל בית תחנת כוח גרעינית

שמשמשת אוכלוסיה אזרחית לבית נשק גרעיני אתה יודע. E:

tals56

New member
אממ טוב אני חייב להודות

שבעניין הזה הידע שלי הוא אפסי, אבל זה גם צורך דלק\פחם\גז או שזה כאילו "ידידותי לסביבה"?

tals56

New member
טוב לקחתי יוזמה קטנה וקראתי

בויקיפדיה, ולדעתי זה לא מעשה כל כך חכם לשים תחנת כוח גרעינית בטוקיו, אם יקרה משהו אז כולם ינטשו את העיר ל4000 שנה? למרות שזה יהיה מעשה חכם לשים את זה במקום נידח שאם יקרה משהו אז מעט אנשים יפגעו (ואם זה יקרה בטוקיו הרבה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אנשים יפגעו) למרות שזה דיי חסכוני הכור הגרעיני הזה

tals56

New member
טוב אף פעם לא הייתי ברכבת תחתית

ותאמת גם לא ממש בא לי,אבל זה נראה כמו מנהרה או משהו מאיזה סרט מדע-בדיוני, בסוף מתברר שזה נראה כך גם בארה"ב,אנגליה,צרפת וכל שאר מדינות העוםל שהגודל שלהן יותר גדול מישראל לפחות בפי 5.

tals56

New member
טוב אז עשיתי מחקר

אספתי את הנתונים בתוך בסיס נתונים אדיר שכלל 2000000 רשומות,טבלאות ונתונים. הפרופסורים שלי ניתחו את הנתונים והשוו אותם לנתונים הנמצאים באינטרנט. עם כך,תוצאת המחקר שלי היא שהפאי בריבוע שווה לקוסינוס של בקבוק המי עדן שנמצא לידי.לא משנה,גם ככה אני לא יודע מה זה קוסינוס אבל זה מופיע במחשבונים הרבה. טוב אז חקרתי קצת,ומתברר שהולכים לבנות רכבת תחתית בתל-אביב (!!!) אבל,עריית תל-אביב הידועה במעצבנותה החליטה שבערים אחרות שמחוץ לתל-אביב זה יהיה מעל האדמה ולא מתחת (אם כבר בונים משהו חדשני במדינה הזאת,למה לא לזרום עם זה??) הנה לינק לתוכנית: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%9C%D7%94%D7%A1%D7%A2%D7%AA_%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D_%D7%91%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9F_%D7%AA%D7%9C_%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91

tals56

New member
אני מכיר!

זה אלו ששרות את MY WILL מאינויאשה ואת GET OVER מהיקארו,וSINCRENTLY או איך שלא קוראים לזה. בקיצור,יש להן שירים נחמדים!

calijuu

New member
שירים יפהייפיים!! אני ממליץ על...

kono natsu ga owaru maeni --- reality --- identity (לגבי האחרון אני לא בטוח, אבל זה מתחיל ב"וואטאשי גה שינג'יטה קיסקי, וואטאשי גה ארנדה מיראי" אם אתה מכיר..)

למעלה