שלום לכם שוב...

Fantasy WRC

New member
הייתי שם דווקא ביום ראשון

למה לדעתך אני בחרתי ביום זה ללכת לשם
אני עשיתי שיעורי בית לפני שנסעתי ליפן :)

Satou

New member
קבל חיזוק חיובי ../images/Emo13.gif

אבל אני מהחריגים, אני עושה ש"ב כבר כמעט שנה שלמה ולא נמאס לי משום מה.

EranGoshin

New member
טקשטה דורי

לא מוליך לאקיהברה, זהו רחוב יחסית קטן מול התחנה של הרג'וקו. יש פרטים בלינק http://www.harajuku.jp/eng/index.shtml

Satou

New member
לא אמרתי שהוא "מוליך" לשם

אלא מחבר, זה מעין מדרחוב כזה, לא? בכל מקרה אתה בעל הידע הרב יותר כאן אז זה חסר טעם מצידי לנסות להתחכם
(ולא, זה לא נאמר בציניות למי שחשב)

Fantasy WRC

New member
היית בטוקיו?

באמת, אתה מתווכח על מהשהו שאין לך בו נסיון... אני טיילתי באיזורים האלו המון.. תאמין שלא תבחין כלל שעברת למקום אחר
רחובות צרים, רחובות רחבים, הכל מעניין באותה מידה
שתטוס ליפן, אני מקווה שבאמת תגיע ליפן מתישהו, אתה תראה הכל בעצמך

Fantasy WRC

New member
דרך אגב.. אני אצרב תמונה של אותו

רחוב שעליו אתה מדבר כל כך הרבה

Fantasy WRC

New member
עכשיו תמונה של בחורות ברחוב ../images/Emo13.gif

אומנם זה לא אותו רחוב, זה קצת יותר פנימה..

Satou

New member
וואלה

"באמת, אתה מתווכח על מהשהו שאין לך בו נסיון" לא שללתי את זה בפוסט ששירשרת אליו כבר?

Fantasy WRC

New member
דרך אגב, למי שמכיר את איזור NIKKO

רק משם צילמתי 257 תמונות ביומיים במצלמה אחת
בלי כלום, כמובן שיהיו לי גם בטריות נוספות
בכל מקרה, אני עובד על זה, ברצוני לעלות כמה שיותר תמונות מאיזור זה לאתר שלי
וזהו משימה לא קלה.. זה יקח לי ימים.. כיוון שאני צרך להמיר תמונות מYAHOO(הייתי טיפש שעליתי לשם) ולעביר לאתר שלי.. אבל אני מבטיח שיהיה מעניין לראות את תמונות..

Tenguy

New member
תמונות מקסימות!!! טיילת ביפן לבד ?

אפשר לשאול אם הסתדרת טוב שם, עם כל הלינות והנסיעות? האם הזמנת מראש את כל הלינות מן הארץ? זה היה טיול נטו, כלומר כל הזמן שהיית ביפן הוקדש לטיולים? ועם איזו חברת טיסה טסת ליפן? אני מתכוון לחזור שוב ליפן באוקטובר-נובמבר 2007 (שזה בערך אותו זמן הטיול שלך), ואני רוצה לדעת עוד קצת מניסיונם של אחרים...

Fantasy WRC

New member
אם אתה אומר שאתה מתכוון לחזור שוב

אז למה אתה אומר שאין לך נסיון? היית כבר ביפן לא? אוקי, לגבי טיול שלי.. כן זה היה אך ורק טיול, לא באתי לשם בשביל באסטות או מהשהו כזה, וטיילתי רק בטוקיו, ניקו ESHIMA, וליד הר פוג'י. זה הכל.. לגבי לינות ומלונות, לא השתמשתי בהם למעט אולי YOUTH HOSTEL בניקו, שם נשארתי יומיים, הוסטל מדהים עם אנשים חמים.. אהבתי.. טוב, אם אתה בן 44.. זה קצת מסבך את ענינים- כמובן ששם זה לכל גילים, אבל לא שמעתי אף פעם שמישהו בא להוסטל הצעירים שהוא מעל 30.. אני טסתי ליפן רק במקרה, אם לא ידידה היפנית שלי, ספק אם הייתי טס. אני גרתי אצל דודה שלה בטוקיו ואחר כך בבית ההורים שלה בSAITAMA. אם לא זה ספק אם הייתי טס לשם. טסתי עם חברה אוסטרית, זה קצת יקר מזה של אוזבקיסטנית, שרוב סטודנטים מזמינים עליו, אבל טובה יותר, למרות שמטוס הראשון מארץ לוינה(אוסטריה) וחזרה לא מהשהו, צפוף מלא ישראלים עצבניים וכל זה.. אבל המטוס מוינה ליפן מדהים, הוא ענק עם 3 שורות במטוס, מלא יפנים שקטים, אוכל יפני, טלויזיה לכל אחד עם אפשרות בחירת של סרטים, משחקי וידאו, חדשות ומצלמות שממוקמות מחוץ למטוס. טיילתי בטוקיו והסביבה כמעט לבד, זה הרגשה פשוט מעולה, אלוהית וכו.. אף אחד לא אומר לך מה לעשות, מנסה להסתדר עם מקומיים, להסתדר עם מפות, לצלם מקומות.. זה פשוט מדהים מדהים חבל על הזמן!!!!!!!!! כמובן שבחלק מהטיול שלי טיילתי עם ידידה יפנית שלי
אבל אתה בטח נשוי ויש לך ילדים, אז מתכונן טיול משפחתי? אם זה כך, זה כבר לא התחום שלי
על זה אני לא יכול לענות.. אבל מה שכן, ראיתי שם לא מעט משפחות זרות מלאות(הכוונה היא לאבא, אמא וילדים קטנים). דבר הכי מצחיק היא שהבאיתי עצי את כל העלונים מפות וכל מיני דברים קטנים שהשגתי בחינם וממוזיונים, הם אצלי בחדר
מקווה שעניתי לך על שאלות
אם יש עוד שאלות, שאל..

למעלה