אם אתה אומר שאתה מתכוון לחזור שוב
אז למה אתה אומר שאין לך נסיון? היית כבר ביפן לא? אוקי, לגבי טיול שלי.. כן זה היה אך ורק טיול, לא באתי לשם בשביל באסטות או מהשהו כזה, וטיילתי רק בטוקיו, ניקו ESHIMA, וליד הר פוג'י. זה הכל.. לגבי לינות ומלונות, לא השתמשתי בהם למעט אולי YOUTH HOSTEL בניקו, שם נשארתי יומיים, הוסטל מדהים עם אנשים חמים.. אהבתי.. טוב, אם אתה בן 44.. זה קצת מסבך את ענינים- כמובן ששם זה לכל גילים, אבל לא שמעתי אף פעם שמישהו בא להוסטל הצעירים שהוא מעל 30.. אני טסתי ליפן רק במקרה, אם לא ידידה היפנית שלי, ספק אם הייתי טס. אני גרתי אצל דודה שלה בטוקיו ואחר כך בבית ההורים שלה בSAITAMA. אם לא זה ספק אם הייתי טס לשם. טסתי עם חברה אוסטרית, זה קצת יקר מזה של אוזבקיסטנית, שרוב סטודנטים מזמינים עליו, אבל טובה יותר, למרות שמטוס הראשון מארץ לוינה(אוסטריה) וחזרה לא מהשהו, צפוף מלא ישראלים עצבניים וכל זה.. אבל המטוס מוינה ליפן מדהים, הוא ענק עם 3 שורות במטוס, מלא יפנים שקטים, אוכל יפני, טלויזיה לכל אחד עם אפשרות בחירת של סרטים, משחקי וידאו, חדשות ומצלמות שממוקמות מחוץ למטוס. טיילתי בטוקיו והסביבה כמעט לבד, זה הרגשה פשוט מעולה, אלוהית וכו.. אף אחד לא אומר לך מה לעשות, מנסה להסתדר עם מקומיים, להסתדר עם מפות, לצלם מקומות.. זה פשוט מדהים מדהים חבל על הזמן!!!!!!!!! כמובן שבחלק מהטיול שלי טיילתי עם ידידה יפנית שלי
אבל אתה בטח נשוי ויש לך ילדים, אז מתכונן טיול משפחתי? אם זה כך, זה כבר לא התחום שלי
על זה אני לא יכול לענות.. אבל מה שכן, ראיתי שם לא מעט משפחות זרות מלאות(הכוונה היא לאבא, אמא וילדים קטנים). דבר הכי מצחיק היא שהבאיתי עצי את כל העלונים מפות וכל מיני דברים קטנים שהשגתי בחינם וממוזיונים, הם אצלי בחדר
מקווה שעניתי לך על שאלות
אם יש עוד שאלות, שאל..