אוקי.. תשאלו שאלות ספציפיות
על טיול שלי בטוקיו והסביבה כי אני לא יודע לספר סיפורים, אך אני חושב שאצליח לענות על כל מיני שאלות שאנשים יציגו פה.. זה יקל עלי לספר מהשהו.. בעיקרון הייתי בטוקיו , NIKKO ו2 אגמי מתוך 5 של הר פוזי... בטוקיו הייתי (כל יום מקום אחר - ב שיים מהם הייתי פעמיים): Akabane - (מקום הכי לא מוכר לתיירים וגם קטן - יחסית ליפנים כמובן
, בשבועיים שהייתי שם(אני גם גרתי שם ליד שנקרא איזור SHIMO 5 דקות הליכה מ AKABNE עצמו) ראיתי אולי 3 -4 זרים.. ברוב מקרים הייתי זר היחיד בסביבה ואני אהבתי את זה מאוד) Harajuku Shinjuku Shibya Akihabara Dome city Ginza Roppongi Tokyo Idabashi Yoyogi Fish Market זה היה כיף לא נורמלי, לטייל ככה לבד ולצלם ולראות כל מיני דברים ואנשים, מ 8 בבוקר עד 9 בערב. הדבר הכי לא נעים היה(ברוך השם שזה היה פעם אחד וגם חילקתי עם ידידה שלי) - זה לאחר לרכבת האחרונה ואז לנסוע מחוץ לטוקיו הייתי ב: NIKKO, ראיתי את כל מה שאפשר לראות, כלומר כל המוזיונים(SHRINES), ראיתי נהר , טיילתי לכל אורך נהר, הייתי ב מפעל KEGON, טיילתי סביב אגם CHUZENJI. דרך אגב, הדבר הכי מדהים שקשור לאגם הזה היה זה שטיילתי ברגל סביבו במשך 8 שעות!!!!! וראיתי לא מעט קופים, אני אפילו חושב שאולי ראיתי גם דוב מרחוק וגם אייל אחד... 8 שעות לא הספיקו לי (התחלתי מ 10 בבוקר מנקודה מסויימת והגעתי למקום מסויים כשכבר החשיך בערך שעה 7 אז נאלצתי לתפוס טרמפ - אנשים היו ממש נדיבים

Mt Fuji: לא הייתי על הר עצמו, וזה היה יום לפני שעזבתי את יפן, ידידה שלי הצליחה להשיג אוטו מהורים שלה והסיע אותי ל 2 אגמים הראשונים שהיו בדרך.. פשוט חבל על זמן, נהניתי ממש וגם היא

, דבר יחיד שהיה מעצבן זה שזה לא היה כל כך יום מוצלח כיוון שהיה ערפל רוב היום(היא אמרה שביום בהיר אפשר להראות שלג על הר וזה יפה.. ) הצלחתי לצלם רק את האפור.. טוב לא נוראה ככה זה בחיים.. Great Budda + Oshima Island (חצי אי)(גם בעזרת ידידה שלי- היא הייתה מדריכה שלי בקטע זה) הייתי ב: Great Budda Shuzenji Shimoda Oshima -כולל את אי הקטן של OSHIMA שיש בו גם חללית אמיתי של אמריקאים משנות 70, ויש בו גם מקדשים ענקיים , מצפה יפה על האוקיינוס והרבה צמחיה.. דבר היכ מצחיק שם היה שהיו שם (בגלל הלחות) המון המון עכבישים ענקיים (אמיתיים) התלויים על עצים בכל מקום.. הייתי גם במהרה שם על אי, מהרה שבזמנו היו מגעיעים אנשים דתיים על מנת להתפלל לדרקונים.. חוץ מזה, הייתי וראיתי קצת בSAITAMA ליד טוקיו, גרתי שבוע אצל הורים של ידידה שלי... אני חושב שזהו.. אם יש לכם שאלות, אנא שאלו ואני אשמח לענות....