שלום לכם שוב...

Fantasy WRC

New member
שלום לכם שוב... ../images/Emo13.gif

אז ככה.. חזרתי מיפן לפני שבועים.. ואני מצטער שלא שיתפתי אותכם עם חוויות שלי ביפן.. האמת שאני אולי בארץ.. אבל כאילו עדין לא חזרתי מיפן באופן מלא
אז אני נותן לכם את כתובת לתמונות שלי: http://yanivchik.spaces.live.com אני מקווה שתאהבו את תמונת שיש באתר שלי
, כמו שאומרים: תמונה אחת שווה אלף מילים
מצפה לראות תגובות שלכם על התמונות
.. ושוב מצטער שלא שיתפתי אותכם .... אז GOMEN על זה

Fantasy WRC

New member
אין תגובות ../images/Emo10.gif, הייתי שמח לראות

תגובות האמשים כאן על תמונות שצילמתי ביפן..

GnomeBubble

New member
תמונות חמודות

אם יש לך חוויות מעניינות (וכמו שזה נראה מהתמונות יש לך לפחות כמה
), אז ספר.

Fantasy WRC

New member
אוקי.. תשאלו שאלות ספציפיות

על טיול שלי בטוקיו והסביבה כי אני לא יודע לספר סיפורים, אך אני חושב שאצליח לענות על כל מיני שאלות שאנשים יציגו פה.. זה יקל עלי לספר מהשהו.. בעיקרון הייתי בטוקיו , NIKKO ו2 אגמי מתוך 5 של הר פוזי... בטוקיו הייתי (כל יום מקום אחר - ב שיים מהם הייתי פעמיים): Akabane - (מקום הכי לא מוכר לתיירים וגם קטן - יחסית ליפנים כמובן
, בשבועיים שהייתי שם(אני גם גרתי שם ליד שנקרא איזור SHIMO 5 דקות הליכה מ AKABNE עצמו) ראיתי אולי 3 -4 זרים.. ברוב מקרים הייתי זר היחיד בסביבה ואני אהבתי את זה מאוד) Harajuku Shinjuku Shibya Akihabara Dome city Ginza Roppongi Tokyo Idabashi Yoyogi Fish Market זה היה כיף לא נורמלי, לטייל ככה לבד ולצלם ולראות כל מיני דברים ואנשים, מ 8 בבוקר עד 9 בערב. הדבר הכי לא נעים היה(ברוך השם שזה היה פעם אחד וגם חילקתי עם ידידה שלי) - זה לאחר לרכבת האחרונה ואז לנסוע מחוץ לטוקיו הייתי ב: NIKKO, ראיתי את כל מה שאפשר לראות, כלומר כל המוזיונים(SHRINES), ראיתי נהר , טיילתי לכל אורך נהר, הייתי ב מפעל KEGON, טיילתי סביב אגם CHUZENJI. דרך אגב, הדבר הכי מדהים שקשור לאגם הזה היה זה שטיילתי ברגל סביבו במשך 8 שעות!!!!! וראיתי לא מעט קופים, אני אפילו חושב שאולי ראיתי גם דוב מרחוק וגם אייל אחד... 8 שעות לא הספיקו לי (התחלתי מ 10 בבוקר מנקודה מסויימת והגעתי למקום מסויים כשכבר החשיך בערך שעה 7 אז נאלצתי לתפוס טרמפ - אנשים היו ממש נדיבים :) Mt Fuji: לא הייתי על הר עצמו, וזה היה יום לפני שעזבתי את יפן, ידידה שלי הצליחה להשיג אוטו מהורים שלה והסיע אותי ל 2 אגמים הראשונים שהיו בדרך.. פשוט חבל על זמן, נהניתי ממש וגם היא :), דבר יחיד שהיה מעצבן זה שזה לא היה כל כך יום מוצלח כיוון שהיה ערפל רוב היום(היא אמרה שביום בהיר אפשר להראות שלג על הר וזה יפה.. ) הצלחתי לצלם רק את האפור.. טוב לא נוראה ככה זה בחיים.. Great Budda + Oshima Island (חצי אי)(גם בעזרת ידידה שלי- היא הייתה מדריכה שלי בקטע זה) הייתי ב: Great Budda Shuzenji Shimoda Oshima -כולל את אי הקטן של OSHIMA שיש בו גם חללית אמיתי של אמריקאים משנות 70, ויש בו גם מקדשים ענקיים , מצפה יפה על האוקיינוס והרבה צמחיה.. דבר היכ מצחיק שם היה שהיו שם (בגלל הלחות) המון המון עכבישים ענקיים (אמיתיים) התלויים על עצים בכל מקום.. הייתי גם במהרה שם על אי, מהרה שבזמנו היו מגעיעים אנשים דתיים על מנת להתפלל לדרקונים.. חוץ מזה, הייתי וראיתי קצת בSAITAMA ליד טוקיו, גרתי שבוע אצל הורים של ידידה שלי... אני חושב שזהו.. אם יש לכם שאלות, אנא שאלו ואני אשמח לענות....

Fantasy WRC

New member
אחד מה מרכזים שבטוקיו

סDOME CITY נמצא איצטדאון סגור של קבוצת בית בכדור בסיס בטוקיו.. אני חושב שהם נקראים GIANTS, הם משחקים בליגה העל היפני ביפן.. והבמקום יש גם מתקנים גדולים כמו רכבת ההרים שמתנשא לגובה שמעל ביניינים וגלגל הענק שממנו אפשר לראות טוקיו מלמעהל.. וכ.. יש שם גם אולם באולינג ענקי (3 קומות) - משחקי וידאו - כולל מתקנים למשחק בכדורסח, ככדור בסיס, גולף וכך אלה.. אני מגוון לזה שאתה יכול לקחת BITE ולהדוף כדורים שנזרקים ע"י מתקנים לזריקה.. מקום יפה מאוד, יש שם גם מזרקה כמו שיש בלאס ווגאס (ככה שמעתי) שהמים רוקדים לפי קצת המוזיקה..

tals56

New member
וואי אז זה מה שראיתי!~~~

ראיתי מקום בטוקיו כזה עם תמונות שיש שם על בניין גלגל ענק!~~~ אם אני טס ליפן (ולא נראה שאני אטוס בקרוב) אני 100% הולך לשם!~~~

Fantasy WRC

New member
חחח, איזה שחככני אני ../images/Emo13.gif

שחכתי להוסיף לרשימה של מקומות בטוקיו שהייתי גם במקום הכי מוכר בקרב התיירים - Asakusa
הייתי גם חלקית ב WASEDA... לא מכיר את איזור כל כך..

Vivi Sparrow

New member
טאקשיטה דורי... אקיהבארה!../images/Emo99.gif

תודה על ששתפת אותנו בתמונות, נהניתי לצפות בהן. חבל שלא צילמת כל כך קוספליירים וגותיק לוליטות, אני אוהבת את אופנת הגותיק לוליטה ושאר האופנות השונות שהולכות שם. נכון שבפעם הבאה שתגיע לשם תצלם יותר תמונות של האופנות המקומיות? D:

Fantasy WRC

New member
כל, היו הרבה, הבעיה היא

שהרגשתי אשם כל פעם שניסיתי לצלם מישהו שאני לא מכיר.. אצלם בכל אופן זה בלתי מנומס... לא מנומס לצלם אנשים במכוון אם אתה לא מכיר אותם.. אז הייתה לי בעיה בקטע הזה.. אבל נהניתי מאוד לצפות באנשים האלוץץ אופנה מוזרה כזו
היה מדהים....

Vivi Sparrow

New member
לא התכוונתי שתצלם בסתר מאחורי שיחים

כמובן לשאול, לא חושבת שתהיה התנגדות. אני הייתי דווקא שמחה, כי זו תגובה חיובית כלפיי הבנאדם ומה שהוא לובש, במיוחד אם הייתי תופרת את הבגד בעצמי, זה נותן תחושה שאוהבים את התוצאה.

Fantasy WRC

New member
כן, אבל כבר היו לי מקרים שבהם

אנשים ניסו להתמחק ממצלמה שלי... גם אם הם לבושים בצורה הכי מוזרה שיש...

Satou

New member
東京101

כל ה-Gothic lolita ושאר הפריקים נמצאים בהאראג'וקו. טאקשיטה דורי הוא מעין רחוב מחבר בין אקיהבארה, האראג'וקו ואומוטסנדו אם אני לא טועה. אגב אין טעם לבקש מהם אישור לצלם אותם אלא אם אתם רוצים תמונה אישית איתם כי אז מן הסתם תצטרכו לבקש. לקוספליירים שם כבר יש סיוטים בלילות על מצלמות ענק שרודפות אחריהם, אבל הם נהנים מזה כנראה S=

Fantasy WRC

New member
כן, הייתי שם.. זה מהשהו בין HARAJUK

וSINJUKU... לא תמיד אפשר לראות כמות גדולה של פריקים שם.. כל פעם זה אחרת...

Satou

New member
הם שם בעיקר בימי ראשון

יש כמות די גדולה של קוספליירים גם במהלך השבוע, אבל רואים אותם יותר בימי ראשון בגלל שכבישים מסוימים נסגרים לתנועה ויש יותר חופשיות. כמובן שיום ראשון הוא גם היום החופשי של היפנים ככה שזה הולך.

למעלה