שלום לכם קהילה....

• פותח הנושא Tefer
  • פורסם בתאריך

מוטרד 19

New member
אחרי שקראתי את השרשור הארוך

והספקתי להזדעזע מהתגובה של ההוא שפתחו לו תיקים וכו' אני רוצה לומר לך כמה דברים מנסיון אישי: א. עד בערך הגיל שלך ההורים שלי התכחשו לבעיה שלי ולא הסכימו לטפל בה כך שכבר אתה צריך להסכים שמצבך יותר טוב. ב.מנסיוני לעבור כיתה באותו מוסד אין לו כל תועלת מאחר ופחות או יותר כולם מכירים אותך וזה רק יתסכל אותך יותר שתראה שלא הרווחת מזה כלום.(אני עברתי כיתה ולא הרוחתי כלום) ג.אין ספק שכושר הביטוי שלך ובעיקר הצורה שלך שאתה כותב ומשתף אותנו בחוויות גורם לי להרגיש שאתה בעצם חתיכת כישרון ובהחלט יכול להיות שהחברים שמתנכלים לך בעצם פשוט מ-ק-נ-א-י-ם בך. ד. אני מציע לך לעשות את הדבר הכי פשוט לכאורה אולם במציאות זה קשה מאוד מאוד ליישום אל תתיחס לחברים האלה שזה אומר כל פעם שמישהו ידחוף לכיוונך איזה שולחן או משהו דומה (אין לך מושג כמה שאני מכיר את זה וכמה סבלתי מזה) פשוט תחזור למקומך בלי לצייץ זה קשה אבל אתה נשמע לי מספיק חכם לדמיין מה יעבור להם בראש זה יתסכל אותם אבל אתה תצא מזה גבר ואתה תראה שעם הזמן זה פשוט יהפוך אותם לדבילים בעיני עצמם. ה. וזה הכי חשוב אל תזניח את עניין הכדורים אל תוותר תנסה את כל מה שאפשר והכי חשוב זה אל תשכח לעדכן מה יצא בסוף. בהצלחה גדולה

ronenscha

New member
היי

הבעיה הינה שתמיד יהיו שני ילדים שינסו להרגיז אותך מאיזו סיבה.... אבל עושה רושם שייתכן שאתה סובל מחוסר איזון הורמונלי באופן כללי. (שילוב בין גדילה מוגזמת ובעיות קשב... כדאי מאוד לפנות ל"שניידר" לאבחון כולל. ייתכן שאולי תרופה אחרת תשפיע עליך יותר טוב (אדראל למשל) רונן

למעלה