שלום לכם, צריכה עצה מכם..

ערב רב

New member
תן לי לסכם:

המחבל המתאבד הוא בעצם חייל ומגן הפוגע באלו שפוגעים בו (למשל, הילדים מקו 2 בירושלים). וואלה, ניסיתי וניסיתי "לפתוח את החשיבה" שלי ל-"אמת" הזו, ונכשלתי.

ברור

הצלף שירה בתינוקת שלהבת פס בראש, תקף אותה בעצם על אדישותה על הנעשה בשטחים, ואת הנערות בדיסקוטק -> אדישות לחלוטין, ולכן דינן מוות. ועל אותו משקל, תתחיל לפתוח את חשיבת השמאלנים על מעשי צה"ל, אני מחכה להרצאה שלך לערים ולפלשתינאים על הלגיטימיות שבמעשי צה"ל, תראה להם שאין אמת מוחלטת, אתה יכול להתחיל מהפורום הזה ואח" בפורום "ערבים" השכן, שיהיה בהצלחה.

Ragamala

New member
שלילת המדינה? שנאת ישראל??

אתה קורא את מה שאני כותב או את מה שאתה חושב שאני כותב?? האם כל אדם שמבין את מעשיה של טלי פחימה הוא בוגד? שונא ישראל? ואתה הצבעת על הערבים כבעלי חשיבה אחידה - אתה לא מצליח להתעלות מעל מה שאתה חושב שאתה יודע. תגובתך אינה תגובה לדבריי אלא תגובה לשמאלנים באשר הם - שוב תגובה גזענית ולא פרטנית, ממוקדת, רלוונטית

איפה בצלם ובג"ץ הפלשתיני מתבטא?

מתי הייתה הפגנה של ערבים כנגד פיגועי ההתאבדות? מתי הייתה איזושהי קריאה המונית לעזוב את דרך הטרור? תתחיל לראות טלוויזיה פלשתינית, ותתעניין במה שהילדים הפלשתינים לומדים, ואז שוב, תסביר לנו על הפלורליזם הפלשתיני.

Ragamala

New member
מילים גזעניות שנובעות מחוסר הכרות

עם ערבים. ואני מכיר כמה מאות אלפי יהודים שחושבים אותו הדבר - ארץ ישראל השלמה שלנו!! אז אנא, תכתוב דברים רציניים ולא גזעניים, בבקשה

תקרא שוב את תגובתך הקודמת

ואם יש בך קצת תבונה תבין כי אתה יכול לעשות דו קיום רק עם ידידתך טלי פחימה. כי היא כמוך תומכת באירגוני המרצחים בשכם וג'נין (שרק רוצים להרוג באזרחי ישראל) אני חייב לאכזב אותך - אנשים כמו טלי ואורי אבנרי יש בישראל אולי כמספר האצבעות בידיים שלי בלבד. אתם אתה לא צריך להתאמץ לעשות דו קיום. אני סבור שהפורום הזה מיועד לד קיום כולל בין אוכלוסיות ולא בין כמה יהודים הזויים לערבים שונאי המדינה. דו קיום אמיתי אפשרי רק אם האוכלוסיה הערבית תכיר במדינה זו כמדינתם.

sela v

New member
צודק

דו קיום בין יהודים לערבי הטוב או בין הפלסטינאים לגוש שלום, זה לא דו קיום במובן הרחב של המילה, אבל אני חושב שמה שכמה אנשים בשמאל מנסים לעשות זה כן לקרב בין הצדדים. זה לא קל, ולא בטוח כמה זה אפשרי. אתה בא בדרישות. תגיד לי מה אתה עושה בשביל הדו קיום, חוץ מלשבת ולחכות שכל הערבים יתגיירו?

ערב רב

New member
אני תמיד מתחיל מדו-קיום עם מתנחלים

בן-אדם שאינו מעוניין בדו-קיום עם רבע-מיליון בני-האדם האלה הוא האויב שלי.

sela v

New member
אם כך האם אתה בפורום שלהם?

חוץ מזה כמו הערבים. לא כל המתנחלים אותו דבר. אני שמרתי בישוב בשם יפית בבקעת הירדן, שהוא התנחלות, ולא זוכר שתושבי המקום היו קיצונים. אפילו הגננת שאלה את דעתי בקשר לעתיד הישוב. ותתפלא יש לי אפילו חברים שגרים בהתנחלויות.

ערב רב

New member
אתה צודק, אני מדבר על אלה ששונאים

כל מתנחל בכל התנחלות, גדול כקטן, מעצם קיומו.

אני לא שונא מתנחלים

הרגש שיש לי אל המתנחלים כפרטים הוא רגש חמלה ולא שנאה אבל אני מתנגד באופן מוחלט לכל נושא ההתנחלויות, ולדעתי יש לפנותן מייד. כך שגם אני לא עונה לקריטריון שלך.

מה אני עושה?

אני משתדל להסביר להם מהו דו קיום מנקודת ההשקפה שלי. אם כמה שונאי המדינה נפגשים לערב חיבוקים עם פחימה זה עדיין לא דו קיום בין יהודים לערבים. אינני מצפה שמישהו יתגייר. יש לי חבר דרוזי ואנחנו כמו אחים. הוא מתייחס באופן פוזיטיבי למדינה ולאזרחיה ואם היה מספר לי כל הזמן כי הוא מייחל להרס המדינה לא הינו יכולים להיות חברים. אז מי שגדל על השינאה והג'יאד (כיבוש הארץ וגם העולם בחרב), מי שאירגוני טרור שמחפשים להרוג אצלנו הם אחים אהובים ונתמכים לא יכול להיות שותף אמיתי לדו קיום איתנו (רק של פחימה). תשתחררו מהשינאה אז הדו קיום יקרה לבד.

sela v

New member
למה שלא תנסה לדבר גם

עם ערבים מחוץ לפורום מתחומי ישראל וגם מהשטחים. לא כולם דוגלים בטרור. בכלל לפי דעתי ההשואה שצריכה להעשות היא תמיכה שלהם בארגון שחרור הגנה כמו שלך יש תמיכה בצה"ל. האם בצה"ל יהיו חיילים שדעתם לא תמצא חן בעיניך או בכלל דעת צה"ל לא תמצא חן בעיניך. זה אומר שאתה שולל לגמרי את ישראל או צה"ל? למה אתה מצפה לאותו דבר מהצד השני? אני פשוט מנסה להבין מה ההבדל במצב הפלסטינאים כיום למצב של היהודים לפני קום מדינת ישראל בימי המחתרות שהם נלחמו בערבים ובבריטים?

ההבדל

הוא שכשלנו הציעו מדינה קפצנו על המציאה, וכשלהם הציעו, אז לא כ"כ בער להם הנושא. ארגון שחרור, לא יוצא להתפוצץ בין נערות בדיסקוטק, או צולף לתוך ראש של תינוקת, או מתפוצץ באוטובוסים.

ערב רב

New member
עזוב, זה אבוד איתו, כל הודעה שניה

שלו כוללת גידופים כמו "אתה גזען".

Ragamala

New member
תקרא שוב את דבריי - פספסת הכל

דוגמאת טלי פחימה הייתה כדוגמא לצורה בה יהודים חושבים כולם אותו הדבר - וזאת כקונטרה גזענית לדבריו הגזעניים של קודמי בשרשור. אתה הפכת את דברי לתמיכה בארגונים מרצחים - אולי כי גם אתה חי תחת סטיגמות שמנחות את החשיבה שלך - ובכך, כשמישהוא אומר טלי פחימה אתה ישר שולף "תומך באירגוני המרצחים". זה מראה על הבנתך הדלה במקרה טלי פחימה ועוד יותר מכך, יכולת הבנת הנקרא ברמה נמוכה ביותר. תנחומי

טלי פאחימה

מכוערת וטיפשה שאף אחד לא העיף בה מבט שני מצאה קצת חיבה אצל ילד שרץ כל היום בסימטאות שכם (או ג'נין) עם קלאץ ביד ומבטיח להרוג ביהודים. במקום לראות בה תופעה מטופשת וחסרת חשיבות כל שונאי המדינה (ואתה בתוכם) רואים בה סמל כלוחמת חופש. יש לך את הדעה שלך (שינאה למדינה) וכל מי שאומר אחרת מיד אתה מצטווח - גזען. תכניסו לראש - מי שבא עם שינאה למדינה יכול לעשות דו קיום רק עם פחימה ואורי אבנרי. אין סיכוי שנהיה נחמדים ונקום מחר או עוד חמישים שנה ונסתלק מכאן וניתן לכם להקים כאן מדינה איסלמית חומניסטית מפגרת. שיהיה לכולם יום נהדר.

בטירוף, כשאתה שונא אתה לא יפה!

לכן די לך ילד. ממליצה לך בחום על מפגש עם כמה חמאסניקים. הם מדברים עם אותה שנאה. יום נהדר שיהיה גם לך.

למעלה