שלום לכם, חדש פה....

• פותח הנושא ukubo
  • פורסם בתאריך

ukubo

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif טוב... טמבל IT IS

אה... כשאתה מעלה את זה, אז גם אני לא יודע אם זה אין groov או cool... מישהו יכול לעדכן?
בכל מקרה תודה... אני באמת מנסה, וכניראה שעוד אנסה, בע"פ או במכתב לפנות ישירות ל"היגיון" ולבסיס הבאמת נהדר שיש לנו.. ואני נורא מקווה שאני לא אדחוק את עצמי (שוב
) לאיזו פינה שממנה אני אצא (שוב
) מה-זה לא טוב... ופיקניק נשמע כמו רעיון מצויין...

הפנטזיה

New member
רעיון../images/Emo62.gif

תוכל להזמין אותה למסיבה עם החברים שלך המתוכננת ביום העצמאות כאמור עם כל חברי הפורום!!! או שתגיע רק אתה!!!

ukubo

New member
תודה... אבל

הם כנראה לא יהיו החברים שלי... ראי את הודעת המנהלת האחרונה....

מה ז"א ????????

אני יכול לדבר רק בשם עצמי כשאני אומר שאני אשמח לראות אותך שם !!!! (זה כמובן בתנאי שבעצמי אני אצליח להגיע ... )

yupy9

New member
ערב עצוב לכוחותינו...

הי לך... קודם כל אני חייבת להעיד באופן אישי כאחת החדשות כאן, שכתבה 2.5 הודעות- ודוקא העניינים השתרשרו לא רע...- לכן- בלי סטיגמות...!
טוב...? ולענייננו- לי יש תחושה בין השורות שאתה מאוד פעיל ועסוק בחייך המאוד גדושים, ואילו אישתך (שאמנם לא כתבת מפורשות) אך קיבלתי תחושה שהיא כנראה לא עובדת, או שהיא כן, אך במשרה שלא ממש דורשת ממנה מעל ומעבר... ויש לי תחושה שאולי הבעיה בכלל אחרת, אולי דוקא *היא* זו שמקנאה בחייך המלאים תוכן ועניין שהיא לא חלק מהם והיא כתגובה מנסה ליצור לעצמה גם כן עניין בחיים אבל בצורה שהיא תרגיש שזה "שלה לבד" ואף רצון מסויים לגרום *לך* לקנא בה... אולי? לכן- אני בעד פתיחות! קח אותה לשיחה נעימה בה תאמר לה את שאמרת לנו- אני אוהב אותך ולכן אני רוצה לעשות איתך דברים יחדיו, ורוצה שתאפשרי לי להכיר את חברייך כי אני מרגיש בחוץ. ואולי אף תפתיע ותאגן אצלכם ערב ותזמין את החברים שלה? ותיתן להם להרגיש כמה הם מחמיצים כשהם נפגשים אך ורק איתה??? אולי אני לא בכיוון- אבל כמו שאמרתי- סתם תחושה... ואגב שים לב כבר לאורך השרשור...! וכל זה בלי שנאלצת לשנות את שימך לאלדד או BABE או טמבל...

למעלה