יקירי,
באמת תודה על כל המחמאות שלא לצורך. יש לי מספר דברים לומר. א. ראיתי את ההודעה שלך. התעמקתי בהודעה שלך. חשבתי עליה ממש ממש ממש חזק, ולא ידעתי מה לומר. אני באמת מצטער. לכל מי ששלח אותך לפורום נשואים - אני לא חושב שזה קשור. שאלתך דווקא כן לעניין הפורום, אבל לי אישית, ומסתבר שלהרבה אחרים, אין מה לומר לך. כשאין לי מה לומר, אני בד"כ לא אומר את מה שאין לי לומר. ב. חריצת דעה על פורום שלם, על מנהלת שלמה (אההמממ), או על אנשים באופן כללי ("האנשים פה לא עונים אם אלדד לא שלח אותם") - אז באמת, שוב תודה על הכוחות המאגיים שאתה מייחס לי, אבל עם כל הכבוד, זה לא לעניין. אמרת שאתה עוקב אחרי הפורום כבר זמן מה. אם באמת עקבת, אתה יכול לראות שיש דוגמאות לחדשים שכן מקבלים תשובות. "לא חולמת" כתבה אתמול, וקיבלה תגובות. ויש עוד מספיק. לא מדובר בשלושה אנשים שמתכתבים ביניהם (למרות שנכון, בשעות הלילה יש פה רק שלושה אנשים
), אלא בדי הרבה אנשים, ביניהם כאלו שמגיחים מדי פעם ומעניקים מנסיונם. אם ממש רע לך פה, אתה לא חייב להישאר, אבל אני דווקא כן מזמין אותך להישאר, אבל ברוח טובה. חבל על כל הריבים. לעניינך האישי - יש לי הרגשה שהבעיה היא דווקא אצלך. אף אחד לא צריך לספק לך את החברים. אמרת "אין לי כרגע את הדרכים להכיר חברים חדשים, ולהשקיע את המאמצים הדרושים בהתקרבות לחברים שיהיו "חברים טובים"". ובכן, איש יקר, דרכים זה לא בעיה. הולכים להרצאות באוניברסיטה, מכירים אנשים ברשת, מתקרבים לאנשים במקום העבודה וכו´. לא רוצה להשקיע מאמצים? נו, אתה יודע, אם לא משקיעים בחברים, החברים נעלמים. זה מה שקורה. אז תחליט עם עצמך מה אתה רוצה. זה לא חייב להפוך לבעיה בינך ובינה. וחוץ מזה, נדמה לי שאתה
רוצה לפרגן לאשתך, אבל הקנאה אוכלת אותך מבפנים. תעשה משהו ותשיג לעצמך חברים חדשים.