שלום לכם, חדש פה....

• פותח הנושא ukubo
  • פורסם בתאריך

ליאן.

New member
מצערת, אבל אני דעתי הפוכה לגמרי.

ואני עדיין מתלבטת אם לחסום אותך

ukubo

New member
חופשי.....

אח.... כמה בנאדם יכול להיות בנאדם קטן..... חופשי... תחסמי... זה יהיה לי לעונג ולשאר חברי הפורום... תלמדו מי המנהלת שלכם..... שימו לב להודעה שבאה לאחר שאני כבר אמרתי שאין בכוונתי לריב....

אלדד26

New member
תקשיב, ותקשיב טוב

אנחנו יודעים היטב מיהי המנהלת שלנו. אני אישית מכיר אותה כבר... 10 חודשים בערך. מכיר כל UP וכל DOWN בליאן. תאמין לי. אבל זו חוכמה מאוד מאוד קטנה לבוא לפורום שאתה זר בו, להתחיל לנפנף בידיים, לקרוא קריאות לכל עבר, להשמיץ פורום שלם על אנשיו ועל מנהלתו, וכל זה בלי לתת לפורום שום הזדמנות. אם אין בכוונתך לריב, אז אל תריב. גם אם הודעתה המקורית של ליאן לא הייתה לטעמך (ולדעתי לא הייתה שם התלהמות, היא פשוט העבירה עליך ביקורת שהייתה במידה רבה מוצדקת), עדיין אין זו סיבה להיכנס לפסים אישיים נגדה או נגד מי מהפורום. החוכמה היא לא לריב מראש, ולא להתחיל בריב ואח"כ לומר שאתה לא רוצה לריב. זו חוכמה מאוד קטנה, ואל נא תזלזל באינטליגנציית באי הפורום. אנחנו יודעים לעשות 1 ועוד 1, וחבל שבהינף הודעה אתה מעכיר פה את האווירה.

אלדד שלח אותי..

הוא תמיד שולח אותי למכולת..וגם בשביל שטויות- ורק כדי לבאס לי תצורה. למה? כי זה עושה לו טוב לראות אנשים מתזזים בשבילו.. בקטן: אתה צודק בגדול:לא שמרת על קשר עם חברים או שהם עשו נקיון אורוות ונשארת לבד. לבד עם האישה. זה הכי מפחיד. לבד עם איזו אישה שדיי לא מסתפקת בזה.

לא היה לחם לבן.. אז הבאתי שחור.

אולי אני יראה את כולכם בקומזיץ " גמורים גמורות" שמתארגן בעצמאות. אני שוקל לבוא למרות שבלשון שלא משתמעת ל2 פנים הובהר לי על ידי ההנהלה שאני לא מוזמן.לא שאלתי אפילו למה, למה? כי אני יודע שלא מגיע לי. וגם אם אני יקבל בסוף אישור אז ברור לי שיביאו אותי רק בשביל לצחוק עליי, כי ככה אתם תמיד עושים עם החדשים.

אלדד26

New member
יקירי,

באמת תודה על כל המחמאות שלא לצורך. יש לי מספר דברים לומר. א. ראיתי את ההודעה שלך. התעמקתי בהודעה שלך. חשבתי עליה ממש ממש ממש חזק, ולא ידעתי מה לומר. אני באמת מצטער. לכל מי ששלח אותך לפורום נשואים - אני לא חושב שזה קשור. שאלתך דווקא כן לעניין הפורום, אבל לי אישית, ומסתבר שלהרבה אחרים, אין מה לומר לך. כשאין לי מה לומר, אני בד"כ לא אומר את מה שאין לי לומר. ב. חריצת דעה על פורום שלם, על מנהלת שלמה (אההמממ), או על אנשים באופן כללי ("האנשים פה לא עונים אם אלדד לא שלח אותם") - אז באמת, שוב תודה על הכוחות המאגיים שאתה מייחס לי, אבל עם כל הכבוד, זה לא לעניין. אמרת שאתה עוקב אחרי הפורום כבר זמן מה. אם באמת עקבת, אתה יכול לראות שיש דוגמאות לחדשים שכן מקבלים תשובות. "לא חולמת" כתבה אתמול, וקיבלה תגובות. ויש עוד מספיק. לא מדובר בשלושה אנשים שמתכתבים ביניהם (למרות שנכון, בשעות הלילה יש פה רק שלושה אנשים
), אלא בדי הרבה אנשים, ביניהם כאלו שמגיחים מדי פעם ומעניקים מנסיונם. אם ממש רע לך פה, אתה לא חייב להישאר, אבל אני דווקא כן מזמין אותך להישאר, אבל ברוח טובה. חבל על כל הריבים. לעניינך האישי - יש לי הרגשה שהבעיה היא דווקא אצלך. אף אחד לא צריך לספק לך את החברים. אמרת "אין לי כרגע את הדרכים להכיר חברים חדשים, ולהשקיע את המאמצים הדרושים בהתקרבות לחברים שיהיו "חברים טובים"". ובכן, איש יקר, דרכים זה לא בעיה. הולכים להרצאות באוניברסיטה, מכירים אנשים ברשת, מתקרבים לאנשים במקום העבודה וכו´. לא רוצה להשקיע מאמצים? נו, אתה יודע, אם לא משקיעים בחברים, החברים נעלמים. זה מה שקורה. אז תחליט עם עצמך מה אתה רוצה. זה לא חייב להפוך לבעיה בינך ובינה. וחוץ מזה, נדמה לי שאתה רוצה לפרגן לאשתך, אבל הקנאה אוכלת אותך מבפנים. תעשה משהו ותשיג לעצמך חברים חדשים.

רוהאנדה

New member
זה לא כזה פשוט או מדוייק

לפחות מנקודת ראותי נראה לי שיש פה יותר עניין של מודחק החוצה מאשר צומי קנאה או what ever עד כמה שהבנתי מי שיש לו זמן פנוי על הידיים זו היא ולא הוא. הוא יסתדר (ותקן אם אני טועה) עם זוג או שניים לשחק באולינג ביום שבת בערב. מה שהיא רוצה זה להיות בת 20 שוב עם חברות וחיי רווקה. אני מאמינה שגם אם יהיו לו חברים משלו אז א.היא תתפחלץ וב.זה לא ישנה כי מה שחסר לו זה היא ולא מה לעשות בערב. אהבתי את הרעיון של מכתב (ואני חושבת ליישם בעצמי כי לחברי הטרי יחסית יש הרגל לקטר שאני לא מראה את אהבתי ואין לי זמן בשבילו אבל נראה לו נורמלי שאחרי ריב היסטרי הוא יקום ויסע ל3 ימים לאילת עם חברים ובקושי יתקשר. אם אפשר להמשיך להתבכיין קצת אז הוא טוען שהוא לא מראה אהבה בדרך כלל אבל שעצם היותו שם אומר שהוא אוהב. אני שואלת - ולמה אני צריכה להראות משהו בכלל?) טוב אז נחזור אל המכתב - תדאג להדגיש שאתה אוהב ושהיא זאת שחסרה ולא עודף זמן פנוי או כל דבר דומה. שתמצא פרופורציות. בהצלחה

ukubo

New member
פגעת בול.....

בדיוק רציתי לענות לאלדד, כשראיתי את מה שכתבת, ו"לקחת לי את המילים מהפה".... אני גם חושב ללכת על איזו אפשרות של מכתב, אני עוד לא יודע בדיוק מה לכתוב בו... המון
!!!

רק רגע אחד

בואי נעשה סדר: א. נראה לי שאת קופצת למסקנות, למרות שיכול להיות שאת צודקת והיא רוצה לחזור להיות בת 20 נראה לי שקצת הקדמת את המאוחר כאן ואין לנו דרך לדעת את זה. ב. אני מאמין בהדדיות בקשר. זה דבר מאוד חשוב, אי אפשר לדרוש משהו שלא נותנים. המצב הזה ביניכם ממש לא בריא לדעתי ואני במקומך הייתי קצת יותר תקיף בנקודה הזו.

אלדד26

New member
זאת ועוד

קודם כל, באמת קפצת למסקנות. ומנין לך שהיא תתפחלץ? חוץ מזה, לא ברור לי הקטע של "לשחק בדווקא" אחרי שנות נישואין. למי יש יותר חברים ושטויות כאלו. ולגבי ההדדיות - שני הצדדים חייבים להראות את אהבתם אחד לשני, לטעמי. מה הרעיון? זה שהוא שם? באמת תודה רבה, אבל אני אישית צריך קצת יותר גילויי חום. ועם כל הכבוד, אם זוגתי הייתה נוסעת לאילת לשלושה ימים ואפילו טלפון לא הייתה מרימה, לא היה לה עם מי לדבר כשהיא הייתה חוזרת.

רוהאנדה

New member
אוקי - נעשה קצת סדר

נתחיל עם הזוג המדובר המקורי: בהחלט יכול להיות שהיא לא מרגישה למה היא גורמת וצריך להבהיר לה בעדינות אך בתקיפות.לפי הבנתי היא מחפשת שינוי שצריך להיות אולם עליה להבין את ההשלכות של מעשיה ולא לבעוט בכל אורח חייה עד עכשיו אלא לעשות שינויים פלסטיים קטנים שלא יפגעו בבן זוגה.הוא מצידו צריך להבין שיש דברים שלא ממש מספקים אותה והיא זקוקה לשינוי.עליו למתוח קו אדום ברור ומקובל על שניהם שבשטחו יהיה לה ולו מרחב פעולה. (ממש מתכננת פעולות בשטחים - יש לי עתיד!!!
) עכשיו לגבי - מאחר שאני חדשה פה אתם לא מכירים את הסיפור אז בקצרה - הכרנו לפני חודשיים וחצי.התאהבנו אבל לא בצורה סוחפת כזו וזאת משני סיבות עיקריות - הוא מאוד לא מהטיפוסים הנסחפים והכל עובר אצלו דרך הראש ורק אח"כ דרך הרגש ועד שהוא מגיע לשם לא נשארת אנרגיה להיסחפות.אני מהנסחפות אבל חייבת פידבק וכשזה לא נמצא אני מסתגרת בעיקבות בעיית חוסר ביטחון עצמי מובהקת (לא בכל דבר רק בנושא-הוא אוהב אותי או לא?!) מה שיצא מזה זה שכבר חודשיים אנחנו במריבות על כל נושא שבעולם (ופיוסים מצויינים
). כשלקחנו זמן לחשוב על זה הגענו למסקנה שבבסיס יש לנו את אותן מטרות ועקרונות ומחשבות רק שדרך היישום שלנו לדברים שונה.וכן- שנינו רגילים להיות מאוד דומיננטיים בקשר ועכשיו (או עד עכשיו) אנחנו במלחמת כוחות על המקום המדובר. בימים אלו יש הפסקת אש ודיבור רציני על שלום חמים ונעים שדי מסתדר - אנ י קצת ירדתי מעץ הריגשי והוא פתאום מתחיל להיסחף - ממש מצויין. מקווה שימשך - מבטיחה לספר.

אלדד26

New member
וואו. שיהיה לך המון בהצלחה.

אני לא מאמין בהסכמי שלום, פיוסים, מלחמות כוחות וכו´. ואני גם לא מסתדר אם הצד השני לא נסחף כמוני. לא נורא
מקווה שאצלכם זה יצליח!

רוהאנדה

New member
בנתיים

משיחות טלפון שלא עלו על 3 דקות לא יותר מ3 ביום עברנו ל5 ביום לא פחות מ20 דקות. כנ"ל בפגישות.אני חושבת שפשוט הפכנו את כל העסק לכבד מידי מהר מידי לפחות עבורו.אבל אי אפשר לדעת - הכל יכול עדיין להיתפוצץ.

למה כולם קוראים לי טמבל ??? ../images/Emo8.gif

לא הבנתי מההודעה שלך איפה נעוצה הבעיה האמיתית. אתה כותב - "ולי, כנראה, אין מקום בחברויות האלה" , למה ? מי הגורם לזה שאתה לא שותף לחברויות האלה ? אתה או היא ? אני חושב שהנקודה הזאת מאוד חשובה כי היא למעשה קובעת מי כאן שם את המחסום. אתה מבין למה אני מתכוון ? תחשוב טוב טוב ובכנות עם עצמך ממה זה נובע ולמה זה ככה ומי עוצר בעדך מלהתחבר עם אותם חברים ולהפוך אותם למשותפים. אני בטוח שיש לך מספיק כסף לשלם לבייביסיטר שישמור (שימו לב כמה פוליטיקלי קורקט) על הילדים. לגבי שאר ההודעות והתגובות אני חושב שזה היה די מיותר מכל הצדדים. אני יכול לדבר רק בשם עצמי כשאני אומר שכשקראתי את ההודעה שלך היא דרשה ממני מחשבה מעמיקה ולשים את עצמי במקום שמעולם לא הייתי בו (למעשה זה המקום שאני פחות או יותר שואף להגיע אליו), ולענות לדבר כזה דורש אנרגיות מסוג אחר ומצב רוח מסוים - לא תמיד יש את זה ואני גם לא מרגיש חובה לענות על כל הודעה. לפלוט שטויות בצורת הומור זה דבר אחד ולפלוט סתם שטויות מתוך כוונה טובה ורצון לעזור זה טיפשי, אני לא רוצה לעשות את זה. מה עוד שלדעתי גם כאן, כמו בחיים שם בחוץ, קיים עקרון ההדדיות, לא תמיד אתה יכול לצפות שיגיבו להודעות שלך ויעזרו לך אם אתה לא הגבת לאחרים ולא עזרת להם קודם. אלא אם כן התגובה להודעה שלך באה מתוך תחושת הזדהות זה פשוט לא יעבוד וכמו שכבר הסבירו לפני, אין כאן הרבה שיכולים להזדהות איתך.

ukubo

New member
כובש יקר ../images/Emo8.gif (לא אומר טמבל יותר ../images/Emo8.gif

דבר ראשון... סתם הערת שוליים קטנה... מעז יצא מתוק
אחרי קצת רעש, התגלה שדוקא יש לאנשים מה להגיד.... ואני באמת מודה (באמת, מכל הלב) לכל אחד ואחת מהמגיבים. ולשאלתך... ניסיתי ליזום "כניסה" שלי לחברויות האלה, בדרכים עדינות למדי, אבל התשובה מצידה היא "זה שלי...."

זה בסדר, אני מסתדר טוב עם הטמבל שבי

הגיבו כי יצרת הזדהות, אמנם כלפי חוסר המענה אבל גם זה משהו ... מה שאתה אומר בעצם זה שהבעיה באה מהצד שלה. אני חושב שהכי טוב זה לתקוף את הבעיה בצורה הכי ישירה שאפשר, פשוט תשב לדבר איתה על זה שזה מציק לך ושאתה גם רוצה להיות "אין" או cool או groov או מה שזה לא יהיה היום, כבר לא מעדכנים אותי ... אם היה לכם קשר כזה בריא עד היום אני מאמין שהיסוד להבנה הדדית קיים שם וצריך רק לעורר את תשומת ליבה לזה. אולי אפילו תציע בעצמך איזה פיקניק או משהו כזה כדי להתחבר לכל האנשים האלה ?

למעלה