שלום לכם חברים

שלום לכם חברים

אני רוכב (צעיר בן 16 וחצי)שאוהב סוסים כמוכם (אפילו שהסוסה ונוס באה עליי ודרכה עליי עם כל החמש מאות קילו שלה היום) אני לומד רכיבה בחוות הסוסים שבפארק הלאומי ברמת גן וגם עובד שם בבקרים אז נחמד להכיר אתכם ואשמח לתגובות

ברוך הבא..............

אני שיר, בת 14 רוכבת גם אינגליש וג ווסטרן.....בכללי אני רוכבת 5 וחצי שנים....בהתחלה 3 ומשהו שנים אינגליש, עברתי לווסטרן שנתיים ומשהו ועכשיו גם אינגליש וגם ווסטרן.... ספר על עצמך....כמה זמן אתה רוכב? איך קוראים לך? וכל הבלה בלה בלה פקה פקה פקה הזה...... *שיט! התבטל לי השיעור היום!! שונאת גשםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!! אה כן....וגם לא הלכתי לביצפר היום...חחחח

ברוך הבא...

אני חי אני רוכב בחוות הפארק כבר עוד מעט שנתיים אינגליש קפיצות ... אני רוכב עם טלי המדריכה עם אתה מכיר ... איך קוראים לך ? מתי אתה רוכב ?איזה שעות?עם מי ? (מצורפת תמונה שלי עם אוסטין)

horse girl1

New member
שלום ברוך הבא../images/Emo140.gif..../images/Emo121.gif....

אני שי בת 12 רוכבת בחוות הפארק 4ו חצי שנים.... ומי אתה איך קוראים לך

ניצקוש

New member
היי....../images/Emo39.gif../images/Emo143.gif../images/Emo26.gif

אני ניצן...אני בת 14..רוכבת 6 שנים.. תהנה בפורום! תספר קצת על עצמך!!!

ברוך הבא!../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

אני מורן, בת 13 רוכבת בחוות צח אינגליש - קפיצות תהנה בפורום! ד"א, לא יזיקו קצת פרטים עליך....

היי שלוווםם...

איפה אתה לומד?? וגר?? ואיך אתה בא לעבוד בבקרים אין לך בצפר?? חחח סורי על כל השאלות סתם מעניין.. ואיך קוראים לך??.. קוראים לי דרור.. אני בת 16 עוד מעט.. כיתה י'.. רוכבת גם כמוך בפארק אצל ליאון... ויש לי שם סוס- אפולו... תמונה בשבילך... תהנה פה!!!

S H I L G I

New member
חח פאקקקק הפארק משתלטים על הפורום!

היי
אני נייטע, בת 14 מחיפה רוכבת כבר קצת פחות מ4 שים אצל דניאלה גרוס תהנה!

chompi2

New member
ברוכה הבאה

אני ליאור בת 13 רוכבת בחוות אייל שבקיבוץ אייל תהנה!

היי../images/Emo95.gif

אני נדב בן 11 רוכב גם בפארק שנה וכמה חודשים מקווה שתהנה מפורום

a l o n i s 1

New member
היי ברוכה הבא...

שלום אני אלון אני אשמח לעזור לך בכול בעייה שאוכל..ומקווה שתיהיה לך היתלבות מצוינת בהצלחה ותהני.. 176536707 אלון

היי ברוך הבא ../images/Emo24.gif

היי מה המצב? ברוך הבא, קבל
מסורתי. אני פיצי בת 13 מי-ם, המממ....רוכבת אצל אמיר... תהנה

Vintage Queen

New member
הייי ברוך הבאאא

אני סתיו!
אני בת 15 ורוכבת אינגליש באורוות הקיסר יש לי סוסה משלי ואני מתחרה 90-100 (זאת תמונה מתחרות אצליכם במקצה 80... אבל היא קצת התחרפנה חחח) מקווה שתהנה פה!

RoNy S

New member
שלוםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני רוני ואני גם רוכבת בחוות הפארק.. איך אתה עובד בבקרים?! אין לך בצפר? ואיך קוראים לך?

serdonix

New member
בונא אתם חמולה בפארק הא../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif

ברוכים הבאים
מקווה שתהנה בפורום....
אני דנה, בת 13 מאודים.... והסוס שלי -סרדוניקס (פיצי)

horse girl1

New member
כן, בסוף נשטלת סופית על הפורום../images/Emo121.gif

מי הישטלת זו חוות הפארק כמו שאמרת....

horse girl1

New member
ואני חושבת אני לא בטוחה../images/Emo121.gif

שסר דוניק היה אצלנו איזה שבועעים בחווה
(אבל אני לא סגורה על זה)

למעלה