מני,
אני למדתי באיל מקיאג´, הייתי בשיעור לדוגמא אצל ירין ולא אהבתי בסיום הקורס באיל מקיאג´ הייתי כל כך מאוכזבת מהכל! ראיתי שהרבה דברים שציפיתי לדעת ונראו לי בסיסיים מאוד בתחום לא למדתי, הצטרפתי לשיעור "ריענון" של ירין שחף והבנתי שטעיתי בגדול, קורס איפור הוא קורס מאוד יקר וארוך וחשוב לדעת לבחור בבית הספר הנכון ולדעתי בית הספר היחיד (לא אני לא מגזימה) שנותן מקסימום בתחום הוא ירין שחף, חוץ מזה כחדשה בתחום אני מצטרפת לצוותים של הפקות ותצוגות והשליטה בתחום היא של בוגרי ירין שחף הם יוצאים מוכנים יותר ומיומנים יותר ואילו בוגרי בית ספר אחרים נדרשים "להשלים" פערים. חוץ מזה הלימוד אצלו מובנה בגישה מעולה שאין חברה אחת מושלמת וטובה יש כמה חברות ולכל אחת מוצרים טובים יותר או פחות, להבדיל מאיל מקיאג´ שכל שיעור הפך לפרסומת מתמשכת למוצרים ובהפסקות ניתן לראות טור ארוך משתרך בחנות, כשיוצאים החוצה ומכירים חברות אחרות מוצרים אחרים ושיטות אחרות מבינים את ההבדלים. מעבר לזה בשיעור האחרון הסבירו לנו על "קליטת" הבוגרים בהמשך הדרך ושיווק המוצרים ובאמת בלי להכנס לזה יותר מידי זה היה פשוט בדיחה מבישה אז כדי שבנות אחרות לא יצטרכו לעשות בחירה שגויה כמוני לחשוב טוב!