שלום לכם! חברה שלי רוצה ללמוד איפור

מני3

New member
שלום לכם! חברה שלי רוצה ללמוד איפור

ואני עוזר לה לחפש מקום שיהיה טוב ובמחיר סביר. מישהו מכם מכיר מקום/בי"ס כזה , שאני אוכל לפנות לשם ולברר תודה רבה לכם מ.

חברה שלי אמא שלי למדה אצל

גיורא שביט ושמעתי מעוד הרבה אחרים שלמדו אצלו ואמרו לי שהוא מצויין.. אני אישית לא הייתי אצלו אבל לפי מה ששמעתי מאחרים זה נראה לי מצויין... אבל יש גם את ירין שחף שגם עליו שמעתי הרבה דברים טובים, וגם הוא מצויין.. רעות

אני ממליצה

על ירין שחף. אני עשיתי בדיקה ומצאתי לנכון ללמוד אצלו. מומלץ.

שרון 25

New member
מני,

אני למדתי באיל מקיאג´, הייתי בשיעור לדוגמא אצל ירין ולא אהבתי בסיום הקורס באיל מקיאג´ הייתי כל כך מאוכזבת מהכל! ראיתי שהרבה דברים שציפיתי לדעת ונראו לי בסיסיים מאוד בתחום לא למדתי, הצטרפתי לשיעור "ריענון" של ירין שחף והבנתי שטעיתי בגדול, קורס איפור הוא קורס מאוד יקר וארוך וחשוב לדעת לבחור בבית הספר הנכון ולדעתי בית הספר היחיד (לא אני לא מגזימה) שנותן מקסימום בתחום הוא ירין שחף, חוץ מזה כחדשה בתחום אני מצטרפת לצוותים של הפקות ותצוגות והשליטה בתחום היא של בוגרי ירין שחף הם יוצאים מוכנים יותר ומיומנים יותר ואילו בוגרי בית ספר אחרים נדרשים "להשלים" פערים. חוץ מזה הלימוד אצלו מובנה בגישה מעולה שאין חברה אחת מושלמת וטובה יש כמה חברות ולכל אחת מוצרים טובים יותר או פחות, להבדיל מאיל מקיאג´ שכל שיעור הפך לפרסומת מתמשכת למוצרים ובהפסקות ניתן לראות טור ארוך משתרך בחנות, כשיוצאים החוצה ומכירים חברות אחרות מוצרים אחרים ושיטות אחרות מבינים את ההבדלים. מעבר לזה בשיעור האחרון הסבירו לנו על "קליטת" הבוגרים בהמשך הדרך ושיווק המוצרים ובאמת בלי להכנס לזה יותר מידי זה היה פשוט בדיחה מבישה אז כדי שבנות אחרות לא יצטרכו לעשות בחירה שגויה כמוני לחשוב טוב!

pap:-)

New member
../images/Emo45.gifכבוגר של ירין שחף ועוד מלפני ש

שנים ממליץ בחום ובגדול, זאת היית הגישה שלו תמיד ולאורך השנים כמה שיותר מקצוןעיות פותחת דלתות. אומנם נכון להיום אני כבר לא בתחום אבל כשאיפרתי גם כעצמאי וגם כמאפר של חברות קוסמטיקה מהמובילות השם ירין שחף תמיד פתח לי את הדלתות ומדלת פתוחה רק מקצועיות אישית ממשיכה ! אין הכתוב משמש פרסומת לבי"ס זה או אחר אלא דעתי האישית בלבד

SC

New member
לפי דעתי ירין שחף הוא בית הספר

היחיד שנותן תעודת מאפר בינלאומית אם זה חשוב לה, יש לברר את הנושא הזה אני לא ממש בטוח שאני צודק. על כל פנים הלימוד אצל ירין שחף הוא חוויה, הוא בן אדם מדהים, מצחיק, נח בשיעורים שלו, עובדים אצלו אנשים מדהימים וכיף כיף להיות שם. אני ממליץ בחום. לגבי חומרים וכאלו, בהתחלה אוכלים כל מה שמאכילים אותך אח"כ אתה מהר לומד איפה ומה כדאי לקנות. תמיד כדאי לעשות סקר שוק ולעבור חנות חנות. בהצלחה

שרון 25

New member
לו רק היה קיים הפורום

כשאני התלבטתי היכן ללמוד....... בכל מצב לדעתי טעיתי כשלא הלכתי ללמוד אצל ירין שחף, לגבי תעודת מאפר בינלאומית את זה מקבלים גם באיל מקיאג´. שמעתי של"מאק" בארה"ב יש קורסים טובים, אולי משהוא מכיר? בקרוב אני אהיה שם וחשבתי אולי להצטרף לקורס כזה.

SC

New member
שמעתי על בית ספר ב LA סוף הדרך

מלמדים בו את כל האפקטים שאנו רואים בסרטים.

river island

New member
בתי ספר טובים ששמעתי המלצות עליהם

ארט מייק אפ איל מקיאג´ ירין שחף גיורא שביט

למעלה