שלום לכל חברי הפורום

the beast 15

New member
שלום לכל חברי הפורום

אנא שרשרו את הפעילויות שעברו עליכם ביום שישי האחרון אני מסכן שכמותי חולה
פשוט בא לי למות מקנאה בכם. אתם כולכם צעירים, בריאים וחופשיים יכולים לעשות מה שאתם רוצים היום ואני תקוע בבית. אם יש בכם טיפה של רחמים כלפי תשרשרו פה משהו בתור הזדהות עם הרגעים הקשים העוברים עליי. תודה ולילה טוב...

DitasLover

New member
אאאוו ../images/Emo13.gif אתה לא לבד !

לי יש כאב ראש איום וכל החברים שלי בצבא !
אין לי אף אחד לצאת איתו וגם אין לי מצב רוח... שיגמר כבר הסוף שבוע ! החברה הכי טובה שלי חוזרת לשישה ימים ביום שני
אל תדאג הכל יהיה טוב
קבל חיבוק בינתיים !

חה חה חה,יום שישי האחרון? היה מצחיק

היה לנו שיעור חינוך מיני.היה מצחיק עצב. שאלנו אותנו מה זה מין בשבילנו והבנים זרקו את כל המושגים שהם שמעו אי פעם(וגם שמחו להדגים לנו את כישוריהם בציור המערכת האנטומית של האישה),הבנות שאני ישבתי לידן לא הבינו חצי ממה שהבנים אמרו("מה זה דגדגן?" "מה זה אורגזמה?") ואז חילקו אותנו לבנים ובנות וכל קבוצה הייתה צריכה לכתוב מה זה בשבילה בן ומה זה בשבילה בת,אנחנו הספקנו לכתוב רק את ההגדרה ל"מה זה בן",הבנות העלו שורה של פנטזיות("חתיך,שינקה את הבית,שיבין אותי,שיהיה רגיש...) והיתה איזו בת שאמרה שבנים הם בשבילה סקס,וכולן שתקו לרגע ואז התחילו להתלחשש בהתרגשות("איכססס"). החלמה מהירה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאחלמה מאירה!../images/Emo184.gif|פוך|

|תה קמומיל| האאא.. יום שישי, אלכתי לטייל עם 2 חברות , התסתובבתי איתן בכלמני מקומות בברחביי העיר המאוד מרגשת שלי עד 3 בלילה.. חזאתי הבייתה, ראיתי רדיו חזק, נרדמתי.. קמתי, חזרתי למיטה שלי, יום שבת התעוררתי ב4 בצהריים תודות לאח המעצבן שלי, לקחתי את הכלב מסבתא.. ראיתי רדיו חזק עד הסוף, נכנסתי לנרט

sarah

New member
../images/Emo41.gif הסופשבוע שלי היה מפתיע ../images/Emo41.gif

בהפתעה גמורה בערך ב8 בערב מעיין התקשרה אליי ושאלה אם היא וחברה שלה יכולות לישון אצלי
) אז כן. ישנו אצל אמא שלי. היה מוזר
רבנו על שמיכה וקראנו לה ´מיי פרשסססס´, המצאתי ארנבות ´ארנבת שחורה, ארנבת ערביה, אנרבת מפלגת העבודה, ארנבת תשושה´
, ומשם הגעתי למפלגה למען האסטתיקה בשילטון.
מוזר
ו...אמממ... זהו, הן נסעו ב7 בבוקר, אז קמתי, ואז ישנתי עד 1 וחצי
המממ חזרתי הביתה ונסיתי לעשות קצת ש.ב. במת´ עד שהבנתי שעשיתי את כל התרגיל הארוך לא נכון מתחילתו, התחברתי לאינטרנט, מצאתי את התמונות של אורה, ארז, ענבל ואני מרוקי (יצאו מפחידות!
אכלתי סידן. באעבה, שרה
יום נעים לכולם

sarah

New member
אה, וקראתי ביומן שלי מכיתה ה´

ועדיין לא יצאתי מההשפעה של היומן הזה. אולי בגלל זה אני מתנהגת ומרגישה מוזר.

למעלה