שלום לכל השחקנים

DDN

New member
יצרתי מקצוע של "סייף", לקחתי את

הסוואשבאקלר, עירבבתי אותו עם כמה כשרונות של לוחם, כמה דברים מהמדריך ללוחמה, הוצאתי כמה דברים שלא הייתי צריך שם, ובניתי דמות שממוקדת על לחימה בחרב סיף. מה הוא כולל? את הINSIGHTFUL STRIKE של הסוואשבאקלר, שנותן להוסיף את מתאם התבונה לנזק. 6 נקודות מיומנות בדרגה, ולא 4, ובמקום זה, אני מקבל ק8 נק"פ בדרגה ולא ק10. מקובע על "נשק מועדף", ועם הדרגות שעוברות, מקבל עבורו את הכשרונות "מיקוד" ו"מומחיות". ועוד קצת.

Serpent Axis

New member
בסדר, בסדר, שיהיה

רק תעלה כבר את השני עדכונים האחרונים שלי ליומן!
אם לא תעלה אותם, אני אהיה בשביתת כתיבת עדכונים עד להודעה חדשה.

Serpent Axis

New member
או שזה שביתת אי-כתיבת עדכונים?

או שזה בכלל שביתת כתיבה? לכל הדרקונים והפיות!

DDN

New member
תן קישור

אני אעלה אותם. (איזה שניים? אני זוכר אחד!)

Serpent Axis

New member
כי הוא סידר את זה כבר! רמאי!

Burn the witch! וגם את אריאנה... ועכשיו ברצינות, אני נשבע לכם בBOVD שזה מה שראיתי - עדכון מחוץ ליומן.

DDN

New member
מי שנותן לחנן לבנים תמורת כבשים

בערב שבת, ישמע "מהההההההההההה" בשבת.

DDN

New member
לא התכוונת

מאאאאאאאאאאנצ'קין ? ולא. אתה לא מאנצ'קין. תקרא את הקישורים שהביאו מהפונדק, תבין את ההבדל.

Serpent Axis

New member
להפך, אני קיבלתי ממנו לבנים

...תמורת הכבשים... ממש הפכתי לרועה צאן בקאטאן.

DDN

New member
ברוך הבא לך חובב חולית!

הדרך הכי טובה ללמוד היא להצטרף לקבוצה שמשחקת. או, אם יש לך קבוצה, להתאגד כולם ולקנות "ספר קבוצתי". יש כאן במאמרים ובטאגליינז הסברים למשחקי תפקידים (אני ממליץ במיוחד על ה"הסבר של דרגורן למשחקי תפקידים" כולם כאן תמיד שמחים לענות על שאלות. לגבי החוקים ה"יבשים", קיים אתר שמרכז את החוקים, חפש בגוגל SRD HYPERTEXT ותגיע לאתר שמסביר את החוקים בצורה "נוחה" יחסית. לא הספר ולא האתר ההוא זה תחליף למישהו שיסביר לך את החוקים, לדעתי. בהצלחה, וברוך הבא!

daganly

New member
תודה

האתר היה מצוין ולמדתי ממנו כמה דברים אבל קניתי גם את חוברת השחקן ולמדתי די הרבה,יש לי כמה חברים שמשחקים את זה אז הצטרפתי אליהם והם הסבירו לי קצת,אגב מאיפה ידעת שאני שרוף על חולית?

למעלה