שלום לכל הפורום!

שלום לכל הפורום!

היי, אני חדשה בפורום, אני ממש מתה על הסדרה וראיתי אותה מהעונה הראשונה אני עצובה שהיא עומדת להיגמר:( - מקווה שאני אתקלם יפה כאן! בכל מקרה, רציתי לומר שאני ממש מרוצה שסוף סוף יש ניצוצות שוב בין גו'אי לפייסי כי הם ממש מתאימים ביחד ונורא רציתי שהם יחזרו להיות ביחד! הפרק של שבוע שעבר היה מהמם הכי יפה בכל עונה בינתיים לדעתי. אשמח אם מישהו יגיד לי אם באמת ג'ואי ופייסי יחזרו להיות ביחד או שזה סתם יחלוף ומה יקרה בפרק של מחר כי הפרומו בערץ 3 מאוד מסתורי... נ.ב- לדעתי היו צריכים לקרוא לסדרה ג'ואי קריק- היא הרינהפכה הכוכבת של הסדרה כבר אחרי העונה הראשונה. מחכה לתגובות!

ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif../images/Emo105.gif

ובקשר לשאלה שלך...
ג'ואי ופייסי כן ינסו להיות שוב ביחד..אבל אז אדי יחזור...
אני מניחה שלי (שראתה חלק מהפרקים) יכולה להגיד על זה יותר..

LillipooT

New member
אויש זה עצוב... ../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif../images/Emo58.gif

דווקא שהכל מתחיל להסתדר ג'ואי פתאום רואה את אדי.. והיא כל כך מבולבלת.. אבל בסוף היא בוחרת באדי ורואים שהיא שלמה עם ההחלטה שלה. חבל שהיא פגעה ככה בפייסי.. הוא באמת חשב שהם יכולים להיות כל החיים ביחד ואולי הקשר הזה.. הוא *ה*קשר.. והוא גם אמר לה את זה. והיא ככה עזבה אותו.. אוי החיים פשוט קשים

shanyz

New member
אני בשוק../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

מסכן פייסי!!! קראתי מה שיהיה, יווווו איך העלילה מתפתחת יפה! וואי..איזה מסכן1 מעצבן אותי האדי הזה.. משחק ככה בג'ואי! שילך
מה שחשוב זה שפייסי בסוף יהיה עם ג'ואי! יוו מסכן דוסונלה.. מה יהיה איתו?
שתבאי- אל תהרגי אותי שדיברתי ככה על אדי

LillipooT

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

ודוואי שתתאקלמי פה יפה.. אנחנו אנשים מאוד נחמדים
והפרק של שבוע שעבר היה בהחלט מצוין וגם אני שמחה לראות שוב ניצוצות בין השניים. ועכשיו בקשר לשאלתך
בפרק הבא פייסי יקח את ג'ואי לאיזה אירוע ששם תציע לו מישהי לשכב איתו והבחור יתלהב. הוא יכנס עם ג'ואי לחנות כדי לקנות קונדומים (כמובן שהוא משקר לג'ואי ולא מספר לה מה הוא באמת רוצה לקנות בחנות..) והשניים בסופו של דבר נתקעים שם כל הלילה. הם רבים קצת, מדברים, צוחקים, משחקים ובסופו של דבר.. פייסי אומר לה מה הוא מרגיש כלפיה והבחורה מבקשת לחשוב על זה. כמה נשיקות יש בהחלט.. אבל לא יותר מזה
הם לא יהיו הרבה זמן ביחד.. אבל בסופו של דבר, בפרק האחרון - הם יהיו בהחלט ואנחנו נגלה שאהבת אמת תמיד מנצחת בסוף!
לא פרטתי לך למה הם לא יהיו בסוף ביחד כי אני לא בטוחה שאת רוצה לדעת.. אם כן, רק תבקשי.

תודה רבה על ההסבר! זה בהחלט מספיק

מידע בשבילי לבינתיים וזה ממש מעצבן שאדי פתאום יחזור- אני אישית בכלל לא מתה עליו עד שהוא מחליט מה הוא רוצה.... תודה בכל אופן!

../images/Emo58.gif מעלייייייי!!!!!../images/Emo105.gif

בבקשה תסמני
או תכתבי "ספויילר" לפני שאת כותבת פרטים על פרקים שלא שודרו עדין בארץ!

למעלה