שלום לכל הלוחמים

DDN

New member
את לא חייבת להיות עויינת כל כך,

אולי תסבירי לו מה זה אאוטינג, ולמה לדעתך זה רע? אני לעומת זאת, לא רואה שום פסול במה שביקש הבחור. ישנם אנשים שיש להם חרדת אאוטינג, ישנם אנשים שלא.

Nihau

New member
בשביל זה יש מפגשי פורום

אם מישהו באמת רוצה להכיר את הקהילה הוא מוזמן, כמו כולם, למפגש פורום, אבל לבקש מידע אישי כמו שם על גבי דפי הפורום האינטרנטיים זו שבירה של אתיקת רשת (netiquete). בנוסף, לומדים להכיר אנשים ברשת לפי מה שיש להם לכתוב על גבי הרשת. אם יש להם כינוי (ניק') מן הראוי להשתמש בו כי כך הם בחרו להציג את עצמם. זה לא משנה מה הדת שלהם או צבע עורם או איזה אוכל הם אוהבים לאכול- מה שמשנה בדפים ווירטואליים זה הדיעות שלהם כפי שהן מובעות בכתב.

DDN

New member
אין כל רע בלשאול אדם לשמו

וזה גם מופיע אצל חלק מהאנשים בכרטיס האישי. זו אתיקת רשת של מקומות אחרים, לא של תפוז, ובטח לא של הפורום הזה. אאוטינג להגדרתי - חשיפת פרטים על גולש שהוא לא רוצה שיהיו ידועים בציבור. אם הוא ישאל לשמך ותבחרי לומר או לא לומר לו, זו זכותך. אם מישהו אחר יכתוב את שמך, שאינו כתוב בכרטיס, זה אאוטינג, וההודעה תמחק.

Nihau

New member
מי שרוצה ששמו יוודע ברבים

כותב אותו בכרטיס האישי שלו או בוחר בשם כניק שלו. אם בחרתי בניק שאיננו שמי יש לזה סיבה טובה ולא הייתי רואה את זה כגסות רוח לשאות למה בחרתי דווקא בניק הזה, לעומת שאלה לשמי הפרטי המוכר במשרד הפנים. אני רואה את זה כסוג של פגיעה בחופש האינטרנטי. ברור לי שרוב יושבי הפורום לא מייחסים לעיניין האאוטינג כזה משקל כבד. זו לא בעיה שלי.

Fenris

New member
כמות הארס שעולה כאן גורמת לי

לאי-נוחות קלה, ואני מאמין שאני לא היחיד. בואו נסכים שאיש לא חייב לענות על שאלות אישיות, אבל אין שום צורך להיעלב אם מישהו שואל (או מסרב לענות). אני אמנם חדש כאן בעצמי, אבל נראה לי שזו לא הדרך לקדם בברכה חבר חדש לפורום. ואני מקווה שלא העלבתי איש בעצמי...

Nihau

New member
הוא מבורך בבואו, רק שיהיה מנומס.

אתה לפי מיטב ידיעתי לא העלבת אף אחד. בשיחה שלנו אתמול דני טען שיש לי חרדת אאוטינג, אני מצידי טענתי שישראל מדינה גסת רוח בה אין שמירה על פרטיות נאותה ושבירת אתיקת רשת מתקבלת בשיוויון נפש. הוא, כמו כל אחד אחר ממבקרי הפורום הזה כולל אתה, מוזמן לבוא למפגשי הפורום והכיר פנים אל פנים את המשתתפים השונים- אולי אז יהיה מקום לשאלות כמו שם. אני עדיין אשתמש בניקים גם באירועים כאילה, אבל זו כבר בחירה אישית שלא אצפה להחיל על שאר האנושות. אתם שזה מקרוב באתם פשוט לא מכירים עדיין את האופציה של מפגש פורום. בימים אילו ממש עובדים על זה כמה אנשים- לארגן מפגש חדש ומעניין במיוחד.

אנחנו החדשים הקטנים והלא קשורים

נשתדל לא להטריד את מנוחתם של הותיקים! סליחה. דרך אגב, לגבי הפרטים שלי, אתה יכול להסתכל קצת אחורה בשרשורים ולמצוא את הודעת ה"אני חדשה" שלי=) יש בה בערך את מה ששאלת..בקשר למה אני אוהבת לאכול,אני לא, אני אנורקסית=) הו! מתי יש מפגש פרום?גררר....מפגש....גררר.... שק.

Nihau

New member
מפגש פורום... אפתח על זה פתיל חדש

בקרוב יערך מפגש פורום- הבקרוב הזה קצת בעייתי כי אין לנו תאריך סגור עדיין בגלל תוכניות זדוניות, קנוניות ושאר תאוריות קשר סודיות שמעכבות את ההצהרה המבורכת. (אנחנו- האיגוד החשאי של מתכנני מפגשי פורום מ"ת בתפוז) נ.ב. ברוך הבא טל וברוכה הבאה שק.

DDN

New member
לא הכי מצחיק.

אני לא חושב שהייתה נימה כלשהי של ציניות בהודעת הבלש. אנורקסיה היא אכן מחלה מסוכנת, ומתים ממנה.

0Pandemonium0

New member
אני יודע מה זו אנורקסיה, ולא צחקתי

מהמחלה, כמובן, אבל הדרך בא הבלש התנסח הצחיקה אותי.

ogmios

New member
מתים מהרבה דברים

למעשה, יותר אנשים מתים מידי שנה מבעיות שונות הקשורות לחמצן דו מימני מאשר מאנורקסיה.

למעלה