שלום לכל הלוחמים

t a l 9 4

New member
שלום לכל הלוחמים

אני חדש פה בפורום לא מזמן התחלתי לשחק משחקי תפקידים אני לא מכיר הרבה בינתיים תודה לבלש חסר הבית על רשימת חנויות משחקי התפקידים כדי שיכירו אותי יותר טוב הכנתי שאלון קטן שכל אחד יכול להשלים ולהראות לנו הנה שלי שמך-טל כינוי בפורומים- t a l 9 4 מקום מגורים(לא חייב)-ראשון לציון אחים/אחיות(כמה )-1 אחות קטנה מאכל אהוב:פיצה ממתק אהוב:שוקולד שתייה אהובה:קולה תחביבים:קריאה,מחשבים,לטייל ולראות טלויזיה(רק תוכניות טובות) ספר אהוב:הארי פוטר תוכנית אהובה:השמיניה סרט אהוב:הארי פוטר והאסיר מאזקבן חיות(אם יש לכם):אין האם יש לך אתר משלך (תוכלו לציין גם כתובת לאתר):tala13 www.tala13.area.co.il עם אתם רוצים תוסיפו עוד

ogmios

New member
ברוך הבא

הסר את גלימתך המאובקת, הסב לשולחננו וספר לנו מקורותיך

t a l 9 4

New member
הא אני לא יודע איפה להתחיל

אין לי הרבה מה לספר בסך הכול אני עדיין קטין אני לא מתקוון לספר בן כמה אני אבל לדמות שאותה אני משחק בכל אתר מדחק וכדומה יש סיפור משל עצמה עם אתם רוצים שאני יתחיל לספר את הסיפור שלה מהתחלה יהיה פה סיפור שלם כתבתי את הסיפור שלה כמה וכמה זמן וזה יכח דיי הרבה זמן אז עם אתם מעוניינים אני אכתוב עם לא לא חשוב אז עפ אתם רוצים שרשרו להודעה הזאת את התשובות ואני יתחיל לספר בהודעות הודעות בפורום זה

נסה לענות על שאלון השישים

שאלון השישים נמצא במאמרי הפורום (תסתכל קצת למעלה ותראה שורת "כפתורים", ביניהם אחד ששמו "מאמרים"). תקרא את השאלון, ותנסה לענות על כל השאלות בשמה של הדמות שלך. אם אתה מרגיש שאין לך תשובה, תנסה לחשוב על אחת, ובכך לפתח את הדמות שלך קצת יותר. כמו כן, מומלץ להקפיד כמה שיותר על סימני פיסוק, כתיב נכון, חלוקה לפסקאות וניסוחים - נכון שבבתי הספר האיומים של ימינו מזניחים את התחומים הללו, אבל הפורום איננו בית ספר, ומהנסיון ניתן להוכיח כי הודעות מנוסחות וקריאות זוכות ליותר תגובות רציניות וענייניות - שלא לדבר על כך ששכלול מיומנות הכתיבה רק יעזור לך בעתיד בכל אשר תלך, או כמו שאמרתי לסטודנטים שלי בשיעור ההנחיות לכתיבת העבודה הסמסטריאלית: "שגיאות כתיב וניסוחים מסורבלים בעיקרון לא גורעים מהציון, אבל עבודות כתובות היטב לרוב זוכות לציונים טובים יותר".

הדברים החשובים רשומים בכרטיס האישי

חוץ ממקום מגורים, במקרה שלי, שנורא לא ברור, כמו גם עיסוק. אגב, פיצה, שוקולד וקולה זה ממש לא בריא. אף אחד מהשלושה. ברוך הבא לפורומנו הקט, מקווים שתיהנה בסביבה. הביצה.

t a l 9 4

New member
רק אל תומר

רק אל תומר לי שאתה לא אוכל דברים לא בריאים מדי פעם חוץ מזה אני לא אוכל פיצה, שוקולד וקולה הרבה

דוגמה לשימוש נאות בכרטיס האישי

אם היית מסתכל בכרטיס שלי, היית רואה שאני בחורה לכל דבר, ולא בחור. חוצמזה, "תאמר", לא "תומר". תומר זה שם. מי אמר שאני לא אוכלת דברים לא בריאים? זה לא קורה יותר מדי (פשוט כי המקרר בדירה הנוכחית שלי ריק עקב חוסר נוכחות שלי בסביבת המטבח), אבל גם אני חוטאת פה ושם... ופה ושם.

DDN

New member
ברוך הבא לפורום טל!

אני מקווה שתהנה כאן! אני דני.

למעלה