שלום לכל הבנות.

L0VE T0M

New member
טוב בנות לא יפה..

אל תסיכו מסקנות לפני שאתן יודעות.. זה נראה כמו הדיבור של אושרי(וגם השגיעות החמודותץ שלו..חחח) בואו נחכה מה המנהלות אומרות ונסביר לאושרי יפה-מחר ב4 שאנחנו ממש מצטערות על כל התוקפנות ושיסנו להבין.. כי במת שזה לא יפה ככה להתנפל..גם אם אושרי-גם אם לא.. אם זה לא הוא-הוא עושה עבודה מצוינת:) אז חכו למחר בחיאת...

תשמעי

קודם כל מחר אני וחברה שלי הולכות לבית של אביחי ושרון ואושרי יהיו שם אז אנחנו נדבר איתם.. במידה והם יסכימו אני מביאה לך את הטלפון שלהם.. כי הם אמרו שהם צריכים לחשוב על זה.. אתת לא יודעתת אני מתהה להביא לך בה'' כפרהה עלייךךך אבל פשוטט בלי אישורר שלהםם אני לא יכולהה כפרהה אני מקווה שאתתת מבינה אותי

כפרהה אורטלו'שש

אני מצטערתת חייםם שליי.. יש לי את שרון זה מה שאני יכולה להביא לך לגבי אושרי ואביחי אין לי אישור להביא כפרה

רגע חכייי...

אני צריכה הנשמה אני לא נושמת כרגע! אמרת שרון?!?! סנדלרר?!?!?! מספר??!? טלאפון?!!? יכולה?!?! להביא?!!? לי!??!? ואיייייייייי בטח שאני רוצההההה!!!!!!

למור..

לא שכחתי.. אבל מחר אני ידבר איתו פנים מול פנים ואני ישאל גם את שרון אם זה היה הוא בפורום.. אהה ושאלה.. מישהי רוצה למסור להם משהו?

OoנויoO

New member
כההה אני בבקשה הדרר!

את יכולה בבקשה למסור לאושרי משהו?! שאינ נורא נורא אוהבת אותו ושאין עליו ושיהיה לו בהצלחה בקדם ארוויזיון וגם לכל הלקה... שיצליח עם הלקה הצבאים למרות שהוא יעבור כי הוא מ=ו=כ=ש=ר מקווה שתביאי לו את זה... ושאני מאוד מאוד אוהבת אותוווווו מנוי..ושיכנסו לפורוםם ט'חח אם תמסרי לו אז באמת תודהה!!

תגידי לאושרי ש:

בבקשה תגידי לאושרי שאני מתה עלו מ-גיא (אני בת).. ו.. שיכנס כבר לפורום כי אני רוצה לדבר איתו..

אממ..הדר חייבת אותך

הדר נכנסתי אלייך לאיסי תיראי מה כתביתי לך ובבקשה תעני ותנסי כפערלייך ערב טוב ..

כנסו כולם ד=ח=ו=ף!!

עכשיו הסתכלתי על ההודעה ששרון כתב ועל ההודעה שאושרי רשם.. אוקיי תקשיבו אני ממש הייתי רוצה לדעת אם זה הם באמת אבל לפי איך שזה נראה זה ממש לא הם חוצמזה הם כתבו כמעט אותו כתב כאילו אותו סגנון ולא נראה לי שזה הם..אני לא הכי בטוחה יכול להיות שזה סתם בנאדם שבא לו להתחזות לאושרי ושרון!!..ותאמינו לי אם יש לו סימן אדום שחור כחול זה לא משנה עדיין זה יכול להיות הוא!!..אבל אל תאמינו..לא תמיד צריך להאמין שזה הם..וזה באמתנכון שאין מצב שהם התחברו אחד אחרי השני [[כי הם לא חסרי חיים]]!! סליחה..וביי נשיקות!!

זה לא היו הם!

הם בכלל לא היו במחשב במיוחד לא שרון שנסע ליום הולדת אנארף עם אביחי! כתבו בזמני אזז עשו לי טובה...

חחח אויש בנות...../images/Emo17.gif../images/Emo24.gif

חח אתן מה זה לא נחמדות בזה שאתן מזלזלות נו אז מה שזה מתחזה, זה עשה לכן טוב?? אם כה מה הקטע שיהיה מי שיהיה ובעיקר שרוב אחוז שזה הוא הריאלי תיהיו קצת אופטימיות =] ד"א אושרי אין עלייך

למעלה