שלום לכל הבנות.

OoנויoO

New member
אושרי גם אם זה אתה וגם אם לא כנס...

אני לא יודעת מה להגיד...כי בזמן האחרון המוןן אנשים מתחזים אליכם בפורום שלנו וזה כבר קשה להאמין אם זה אתה או לא...אם זה אתם ואם לא אני אישית מקווה שתבין כי זה די קשה לנו לדעת....בהצלחה בקדם ובאודישנים ללהקה אם זה אתה...ט'חחח חרוז סליחה אם נפגעת ואם זה לא אושרי אתה סתם מבזבז תזמן שלך פה!! (ט'חחח יש לי פיצול אישיות עזבו)

בנות רוצות לבדוק עם זה אושרי?

אני מחר מדברת עם חברה שתראה אותם [אני לא אומרת איפה..] היא תראה אותם והיא כמעט נתנה לי לדבר היום עם אושרי! ואני בכלל לא מאמינה שאושרי יהיה פה ב-4 ! ואממ אני יגיד לכם אם הוא באמת ב-4 כבר יצא מאיפה שהם יהיו !

אושרי?!?!

זה לא מתחזה נכון?! תגידו לי שלא..
אושרי..אם זה אתה ואם זה לא אתה אז שהמתחזה יצאו לו העיניים עד כמה שאני אוהבת אותך!! אושרי, אם הייתי יכולה לתאר כמה שאני מתה עלייך..אתה אפילו לא מבין!! יואוו... אני לא יודעת מה להגיד אמאא..
אושריייייייייייייייייייייי אנייייייייייייייייייי אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יותררררררררררררררררר מכללללללללללללללללל דבררררררררררררררררר אחרררררררררררררררר שבעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני פשוט מטורפת עלייך נשמה שלי!! אני לא יאריך, אושרי,אני רוצה שתדע רק ש.. אנחנו פה בפורום תומכות בכם ואוהבות אותכם!! ו..מתי יש הופעה בצפון??
ואם זה מתחזה... אז..תדע לך שזה כבר לא מצחיק כל המחזים האלה!! זה ממש פוגע פה בכל הבנות! ואם זזה מתחזה אני מבקשת להפסיק מ-י-ד!!!!!!!!!!!!!

בנותת דחוףף

תשמעווו אני וחברה שליי דיברנו לפני 10 ד'ק עם אביחי ואושרי איתו.. אז שאלנו אותו מתי הם מבקרים בפורום והם אמרו שבזמן הקרוב שלהם(לא אמרו מתי)וששאלתי אותו עם זה הוא שנכנס לפורום לפני כמה ד'ק הוא אמר שהוא ניכנס אבל הוא לא שלח הודעה.. אז זהו מקווה שעזרתיי לכםם באהבה דירדור שמש.. נ.ב אם אתןן רוצות לדעתת עודד משוו דברוו 'תי

הדרררררררררר!!! נסדלר חמי!!!

דיי אני הורגת אותךך דיברת איתם יאוו!!!!!!!1 אני מתהההה!! דברי איתי דחוףףףףף!!

OoנויoO

New member
אני כבר אומרת לכם שהיא צודקת!כי

היום אני וחברה שלי התקשרנו לביחי והוא אמר לאושרי "אושרי חכה רגע"....אז היא צודקת כנראה שזה באמת היה הוא....

הדרושש מאמי!

כפרעעעעליך איך דיברת איתם יש לך את המספרים? את בטח גם לא יכולה להביא נכון....? טוב מה יש לצפות..

אורטלו'ש

דיברתי איתםם כפרהה עלייך.. אבל אני ממש ממשש ממששש מצטעררתת אבלל אני לא יכולה להביא כי הם ביקשו לא להביא לאפ'חדדד אבל כפרעלייךך אני ידבר איתםם ואני יגידד להםם שאני נותנת רק לך את המספרר אבלל זהה בתנאיי שאת לא נותנת את המספר לאף אחד

כנסי נשמה!

כככככככככככפפפפפפפפררררררררעעעעעעעעעעלללללללייייייךךךךךךךך איזה נשמהה את יאוווווווווו!!!כזאת מאמייי!!! באאארור שאני לא אתן לאף אחד את לא יודעת מה אני עושה בשביל להשיג את המספרים שלהםםם!!יאוווו את מצליה אותי תתקשרי אליהם ותשאלי אותם בובה שלי!.. תגידי להם שאני כבר באמת מיואשת והאהבה שלי לאושרי זה כבר יותר מידיי ותגידי להם שאהיתי בהופעה בקריון ובכיתי שלא ראיתי אותם רציני!! לפיזז מאמי..תודה מואה!!

למעלה