אבל פסק זמן זה ברמת השרון!?
א אורטלושיתת New member 20/2/06 #43 די כבר למתחזים!!!!!!! די אני בוכה כבר נמאס לי נשברררררררר לי הזיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ממכם הבנתם!!!?!?!?!??!
די כבר למתחזים!!!!!!! די אני בוכה כבר נמאס לי נשברררררררר לי הזיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ממכם הבנתם!!!?!?!?!??!
א אדם החיימשלי New member 20/2/06 #45 דיי פעם אחת לא הספיקה לכם?? עבדתם עלינו הרבה דיי חלאס עזבו אותנו הרגתם אותנו כברררררררררר! בנות כבר בוכות בגללכם!
דיי פעם אחת לא הספיקה לכם?? עבדתם עלינו הרבה דיי חלאס עזבו אותנו הרגתם אותנו כברררררררררר! בנות כבר בוכות בגללכם!
א אדם החיימשלי New member 20/2/06 #48 אושרי אם זה באמת אתה.. מה מעריצה אתמול הביאה לשרון?? אם אתה יודע זה אתה בדוקקקקקקקקקקקקקק
א אורטלושיתת New member 20/2/06 #50 אני כבר בוכה נשבעת לכם!!!! ואי די כבר נמאסססססססססססססססססססססססססססס למה למה!??!
O oshri hami New member 20/2/06 #53 ושוב בנות אני התכוונתי שיהיה לנו הופעה גם בת''א וגם בפסק זמן .. אתם פשוט לא הבנתם אותי נכון. בקיצור בנות אני חייב לזוז אז אני ישאר איתכם 5 ד'ק ואני הולך יכול להיות מחר אני יחזור אם לא תיהיה לנו חזרה באהבה גדולה- אושרי
ושוב בנות אני התכוונתי שיהיה לנו הופעה גם בת''א וגם בפסק זמן .. אתם פשוט לא הבנתם אותי נכון. בקיצור בנות אני חייב לזוז אז אני ישאר איתכם 5 ד'ק ואני הולך יכול להיות מחר אני יחזור אם לא תיהיה לנו חזרה באהבה גדולה- אושרי
א אדם החיימשלי New member 20/2/06 #55 אושרי כנס שניה דחוףףף אם אתה רוצה שנאמין לך מה מעריצה אתמול הביאה לשרון בסיטי טאוור? אתה חייב לדעת אם לא אז זה לא אושרי!
אושרי כנס שניה דחוףףף אם אתה רוצה שנאמין לך מה מעריצה אתמול הביאה לשרון בסיטי טאוור? אתה חייב לדעת אם לא אז זה לא אושרי!