שלום לכל הבנות.

אושרי זה באמת אתה ?

וואי אושרי זה באמת אתה ..? או עוש איזה מתחזה ?.. וואי אם זה אתה .. אני רוצה שתדע שאני ?!? מתה עלייך יפה שלי .. אתה החיים שלי .. וואי אתם גדולייםם .. אוהבת המון .. ותמשיכו להיכנס .. נשיקות גדולות לכולם ..:-* מואעהההה וערב טוב

oshri hami

New member
..:)

אתן לא יודעות כמה אני שמח לקבל את המחמאות האלה וזה ממש כיף שיש מעריצות ועניינים בקיצור אני אוהב אותכם המון..

גם אנחנו אוהבות אותך מאוודדדד

פשוט אין לתאר איך אנחנו אוהבות אותך ובכלל את כול חברי הלהקה

אושרי תגיבב לי בבקשההה!!!

אז אני אוהבת אותךךך המון המוון ואתה שר מדהים ורוקד מדהיםם!!! ושיהיה לכם בהצלחה באירוזיון !!ואם אתה יכול תענה לי על השאלות ששאלתי למעלה...פליזז

אושרי יפה שלי תענה לי ..

אושרי אתה לא יודע כמה אני אוהבת אותך .. אתה פשוט לא יודע.. אני מתה לפגוש אותך כבר אמאאא .. אתה כזה מושלם .. אתה לא יודע כמה אני מתרגשת סוף סוף לכתוב לך ואתה רואה חח.. מקווה שתענה .. אוהבת המון המון המון המון .. מואעעההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ערב טובב .. ד'ש לכולם .. ונשיקות..

טוב זהווו אני מתהה..

אני פשוט לא מאמינהההההההה אושרי אהבת חיי הנצחיתתתתתת יאו אני בוכההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דמעותת יורדות ליי ואני רועדת!!!

אושריי תענה לי!!

לפני שאני לא יודתע מה יפהה שלי אתה לא יודע כמה אני אוהבתת אותך זה לא יתוארררררררר!!!!!!!!

אושריי בבקשה תענה לי=[[[

אני ממש ממש ממש אוהבת אותך=] אתה זוכר אותי מאתמול בסיטי טאוור?? שירדת מהמעלית אז עמדתי ליד?

oshri hami

New member
תראו בנות

אל תכעסו עליי אבל לא הכל אני זוכר פשוט אתמול עשיתי כלכך הרבה דברים שאני לא ממש זוכר.. ובקשר למור: יש לנו הופעה בת''א בפסק זמן

oshri hami

New member
כנסו

בנות אני מאוד מאוד מאוד מצטער שאני לא יכול לענות לכולכם.. באמת מצטער מכל הלב.

למעלה