שלום לכל אחי לצרה.

wicusb

New member
היי

מצבי כמצבך, אבל לא בדיוק כי אני סיפרתי לאשתי.... אם אתה מעוניין צור קשר [email protected] אשמח לעזור בכל מה שאוכל.

SmartToyBoy

New member
ממש ממש קשה

טוב קודם כל אני קצת הייתי בשוק , כשקראתי את כל הדברים שכתבת, אבל זה מוכיח שאנחנו צריכים לחשוב על כמה דברים. אתה יודע, אנחנו מהעולם הדתי (דתי-לאומי) - מאוד קשה גם לנו, אבל אני כמעט לא יכול לתאר לעצמי כל העניין בעולם החרדי. הסיפור שלך באמת נורא עצוב, ואני מאמין שהוא נגע ללב כולם. אני מודה לך מאוד על התשובה שענית לסבבב - זו אחת השאלות הקשות המורכבות ביותר שאנחנו מתמודדים איתה - הרצון להמשכיות מול הרצון לחיי אהבה ומשיכה. אני לא בטוח שהפתרון שהצעת הוא אידיאלי, אבל זה חשוב לדעת שיש אנשים, שאפילו בדיעבד, נאלצים לדבוק בו. אני עוד צעיר. כבר אמרתי את זה פעם, אבל שתדע שעל הסיפורים והחיים של אנשים כמוך, ה"דור" שלי יחליט את החלטותיו בעתיד. אז שוב תודה
אני מניח שחשבת על זה, אבל מה דעתך לספר לאשתך? כלומר האם אתה חושב שיש אפשרות, לשבת ולנהל איתה שיחה רצינית וארוכה (אפילו יום שלם) על הנושא הזאת ולהחליט על ההמשך? בתקווה שתזכה למצוא את אושרך...

מרי לנ3ח

New member
חחח אני קורא אותך

ומחייך לי בעצב.. אני מדמיין את אהובי (לשעבר) שהתחתן גם מלחץ ההורים מגיע למצבך... אני פשוט צופה את זה...! כדאי שתקרא בקומונה ``הומו חרדי`` עלינו.. באסה שאני לא יכול להעתיק לכאן הכל... ליל מנוחה!

למעלה