שלום לכל אוהבי ברי...

fresh mishmesh

New member
שלום לכל אוהבי ברי...

היי.. טוב, אני לא ממש שייכת לפורום, אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי במשהו, ולכן אני פונה אליכם. לחבר שלי יש יומולדת בחודש הבא, ואני חושבת לקחת אותו להופעה (של ברי לבד או עם פורטיס, לא משנה) כי הוא מת על השירים שלו... בכל אופן, מצאתי כמה אתרים עם לוחות הופעות, אבל הם לא היו ממש מעודכנים או אמינים ולכן, מה שאני מבקשת מכם: 1. כתובת של אתר שמעודכן ברשימת ההופעות של ברי 2. (ואולי אתם יודעים ולא צריך להתסכל באתר)- יש הופעות בסופ"ש שלפני / אחרי ה-16/1? 3. כמה עולה כרטיס להופעה? (פחות או יותר) למישהו יש מושג ויוכל לעזור? תודה מראש לכל העוזרים!
שבוע טוב...

fresh mishmesh

New member
ויש למישהו מושג מתי הם יחדשו הופעות

? אוף.. זה היה רעיון ממש טוב למתנת יום הולדת

נעזור לך עם 1

יש לנו לוח הופעות (לוח האירועים) בפורום שמתעדכן כשיש הופעות. וכמו שכבר אמרו לך, כרגע אין.

shlomithethird

New member
יש הופעה

קונצרט מס' 3 בסדרה "ערבסק" - מוזיאון תל אביב לאמנות מופע רוק ופיוט מסתורי המוזיקה האקסטטית היהודית ברי סחרוף יהודה ע. פתיה ואנסמבל היונה במחיר מיוחד למקבלי מודעה זו (רק 85 ₪ במקום 95 ₪ ) מוצ"ש, 16 דצמבר - כ"ה כסלו - חנוכה – בשעה 20:30 - במוזיאון תל אביב לאמנות כרטיסים בקופת המוזיאון, טל' 03-6077020 שד' שאול המלך 27 תל אביב על הבמה עם אנסמבל היונה המצוין, נראה סחרוף שלם מתמיד. - עצמון אבהרמי, מעריב חברי האנסמבל הם לא רק מוסיקאים מעולים, אלא שבנגינה שלהם, ואפילו בתנועות הגוף ובמבע הפנים, ניכרת הזדהות עמוקה עם הפיוטים שהם מבצעים... - בן שלו, הארץ. אין מתאים מברי סחרוף וקולו המנסר לבצע תפילות עתיקות... קולו המנסר נשמע יופי בתפילות העתיקות והכניס את החספוס והלכלוך שהיה חסר. ההרכב ניגן את "לב שלם" (ביצוע ענק), "עבדים" ו"עוד חוזר הניגון" שנשמעו רעננים לגמרי בעיבודים החדשים. משה מזרחי, MOOMA הנגנים האלה שישבו שם על הבמה ונתנו, פיזית, הכל – עשו לי להרגיש את מה שאני מחפשת בהופעות, שזו מעין תחושה רוחנית אדירה שאין בשום מקום אחר... לראות את השילוב הזה, האמיתי, בין מסורת מזרחית ורוקנרול, מתהווה לכמה רגעים מאד מאד מאד בהירים של אור שמש ענקי, זה היה פשוט משהו שרק הצלילים מסוגלים להסביר Diamondog, פורום מוזיקה ישראלית, ynet ברי סחרוף - שירה וגיטרה, יהודה ע. פתיה - שירה, נאור כרמי - ילי טנבור- באס, אליהו דגמי - סאז, עוד, איתמר שחר - נאיי , אסף זמיר/משה ינקובסקי - כלי הקשה, אסף פדיה - שירה, חביבה פדיה - ניהול מוסיקאלי, תחקיר, עריכה וניהול

למעלה