שלום לכול הבנות!!!!!

אתה מצייר יפה!!!!

יו איך אני מקנאה באנשים מוכשרים...... אני לא מציירת יפה כמוך, וגם זה בכלל לא קשור למאנגה, וגם לא מאנגה וונאבי, אבל אני אהבת לפעמים לקחת דף ועט ולקשקש (*אהמ*באמצע השיעור*אהמ*) ו........חשבתי לשרשר גם משהו שילי.......

ועוד משו.....

שמוקדש לשתי חברות שלי...... זה פחות יפה......תפתחו את זה בגדול פליז.......

yaelushka

New member
לוקחים ת´בודי בייסים של הדוליז

יש בקישורים אתרים שמהם אפשר לקחת... ואז מגדילים מעבירם לתוכנת גרפיקה אפילו בצייר מגשדילים תבודי בייס (יותר קל לעשות את זה בוורד - לפי דעתי...) את זה = להגדיל את הבודי בייס ואז בצייר או בכל מקום אחר מציירים בפיקלים דולים שמתקרבים. מקווה שהבנת....!? זה קצת הסבר מסובך.... לא משנה מקסימום תשאאל שוב עצה! אל תפתח סתם הודעות חדשות הרבה אנשים ואנשות לא סובלים את זה...

G i r l

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo153.gif

הי הי הי טרילילי אמממ אני ממש חייבת עזרה אתן יכולות להסביר לי איך עושים מין אפקט של בד קצת שקוף כזה תודה......
רונה

Hugs a Kisses

New member
זה לא בעיות הסבר

מצורפת בובה כזאתי וכתשראי אותה בהגדלה תביני נ.ב. אני עשיתי אותה, כמה כבר ראו אותה, אבל אני פשוט זוכרת שזאת היא

G i r l

New member
תודה אבל....../images/Emo153.gif

התכוונתי כזה שקוף לא רשת רשת אני יודעת לעשות זאת ממש לא בעיה

Mooa-Numi

New member
מנגה........

מנגה זה מדהים! נקודה! הלוואי שאני הייתי מציירת מנגה... אני אל יודעת לצייר סמיילי מסכן. קיצררר-כאן זה לא מנגה, אבל יש דוליז מנגה! והרי השרשור!

למעלה