שלום לכולן.

מסכימה עם כול מילה../images/Emo45.gifהמשיכי לכתוב

כאן ............ גם דברים כאלה קורים ולפי דעתי טוב שקרה יש דברים ששמרתי בבטן ובזכות השירשור הזה הצלחתי להוציא סופ סופ............... אכן לעולם לא יבין שום אדם בשום דבר באם לא עבר באותו השביל.............
וזה בטח ובטח שבעינייני הולדת ילדים.............
אמן ויגיע היום שתחבקי את ילדייך תתסתכלי לאחור ותצחקי בקול רםםםםםםםםםםםםםםםם...........
ואכן יגיע ........... אמן ואמן

need1

New member
אל תגעו לי בתמונה של ירדן!!! ../images/Emo47.gif

כן,גם אני אם מיועדת ומצטערת כמו כל התמונות של אמהות גאות זה ממש לא מעניין אותי (והאמת היא שחוץ מההורים והסבתות לאף אחד לא נעים להודות שזה ממש משעמם) אבל ירדן של הבנדים הוא נסיך הפורום מבחינתי (פשוט התאהבתי מרגע ראשון) והוא זה ששכנע אותי שגם אמוץ היא אופציה חיובית.

liatha

New member
כמוני כמוך

מה נשמע? אני גם התאהבתי בו ממבט ראשון, וזה עוד יותרחיזק אותי בנושא אימוץ, כפי שאמרתי: כמוני כמוך.

../images/Emo24.gifיש כאלה במצב שלך../images/Emo24.gif

התגובה מאוחרת מדי.... אך רציתי להגיד לך ולעודד אותך שאת לא היחידה שלא רושמת כי לפעמים נדמה שמי שכותב כבר אחרי התהליך בלבד, אך לא... אני לפני חוזה וגם אני נמצאת בפורום ,לבנות שכבר עשו את התהליך יש המון חוויות ולנו כאלה שעוד בתחילת התהליך אין חוויות אבל הפונדקאות זה לא החוויה היחידה בחיינו ואני בטוחה שרוב הבנות או הכותבים בפורום ישמחו לחלוק איתך חוויות שונות (הן מאוד נחמדות) יש להן חוכמת חיים וזה יכול לעזור\ לגבי כח יש המון יש קשיים בדרך אך לפי מה שהן כותבות הכל שווה אז מה שזה אומר שיהיה הכל קל שתגיע כבר לשלב חוזה הכי חשוב אל תציבי תאריכים לעצמך זה רק מלחיץ מנסיוני האישי אל תציבי תאריכים תני לזמן לזרום ופתאום יהיה לך 1 או 2 בידים תאמיני זה הכי חשוב

למעלה