שלום לכולן.

liatha

New member
הי מירב, בקשר לתמונות

אני חושבת שכדאי שרק תמונות של ילדים שנעשו בפונדקאות יעברו בפורום כי יש בכך עידוד להורים המיועדים שנושא הפונדקאות הוא לא בלתי אפשרי ויש תוצאות בשטח (הילדים), זה נותן תקווה. וכל השאר (למשל תמונות של ילדי הפונדקאיות עצמן) יהיו רק בגלריה. זו דעתי.... ליאת.

איילת567

New member
ציצינה כל הכבוד לך סוף סוף מישהו

אמרה את דעתה את צודקת בהחלט זה שכבר ילדנו ילדים גם לעצמנו וגם לאחרים לעולם אנחנו לא נוכל להבין כמה זה קשה לאחרים שאין להם. ולהורים חיזקו ואימצו גם לכם יהיה תינוק קטן וחמוד ואל תפסיקו לכתוב כי המקום נועד לכם לתמיכה ועזרה. באהבה רבה הפונדי של אירית

תודה איילת .......הבהרה עניין תמונו

ת ילדי הפורום ............ בעיניי תמונות ילדיי הפונדקאות או ילדיי אימוץ או ילדי הפרית מבחנה כן משרתות את הפורום והן מסמלות את האפשרי..........
ילדי הפורום הם ילדיי התקווה שהכול אפשרי......................... הכוונה היתה בדיוק למי שהיתה מכוונת...............

והכוונה, וההתנהגות האימפוסיבית שלך

כמו שאמרתי לא מעניינת אותי, לכן גם אני הבהרתי את עצמי, אוני ימשיך לשם תמונות כמה שארצה מצידי אל תסכתלי שלא חס ושלום עוד תעשי
לילדי, יש המון תיסכול בך! והכוונה מכוונת אליך ציצינה מבלי רמזים כמו שאת עושה!! טפלי בעצמך!

ציצינה את ממש חצופה את יודעת את זה!

אני מאוד מצטערת אני לא שופטת ולא מתיימרת להיות שופטת של אף אחד!!!! אחרי שקראת את דבריהם הרגשתי שיש בעיה עם זה שאני או מירב או בנדה או לירון או לא משנה כל אחת אחרת ששמה פה תמונות של ילדייה היא אמורה להרגיש פושעת, אני מאוד מצטערת אבל אני חושבת שזו חוצפה מצידך לכתוב שאני כותבת בחוסר רגישות בזמן שתקראי את דברייך, ותביני מה זה בכלל חוסר רגישות, וכן בסך הכל כולם בסופו של דבר היו באותה סירה מבחינת ההורים המיועדים, כולם עברו את אותם חששות כולם עברו את אותם יסורים אז חלק מהם התקדם כי קבל את התינוק יחל לו ויש כאלה שבתוך ההליך מה לעשות זו דרך העולם. ואת חצופה לא תגיד לי כמה לחשוף את ילדי, אני חושבת שאת עברת כל גבול אני לא קבעתי לך מה תעשי בחייך, ואת לא תקבעי לי את ממש חוצפנית!!!!! אני האחת והיחידה שמוציאה את הפורום מהקשרו רק אני מציגה פה תמונות חצופה!!!!!!!!!!!! תקחי את התיסכולים שלך למישהו אחר, תרדי ממני, את לא יודעת לאן את נכנסת חצופה, אני לא חושבת שעל החוצפה שלך אפשר להבליג!!!!!!!!!!!!

יהיה בסדר...זה בשבילך...בבקשה!

את טענת שאין פה יחס להורים המיועדים ולעניין, הנה אני מצוטטת אותך: "יש כאן הרבה פעמים התייחסות רבה מאוד לילדים שנולדו ופחות לאלה שאין להן עדיין והן בתוך התהליך." ואני חושבת שאת קבלת תמיד מענה ותשובה הן כאן והן במערכת המסרים האישית שלך על כל שאלה ששאלת, והכל באהבה, והנה אני מביאה כמה דוגמאות לחצו על הכחול ותכנסו לשאלות ששאלת וענו לך תמיד, אבל תמיד!! 1. ההודעה הראשונה שלך!! היי כולםו יהיה בסדר1 < ההודעה הנוכחית ו 19:12 | 27/11/03 קראתי קצת את הארכיון של הפורום ו... אל תכעסו, אבל קצת נכנסתי לבאסה.. איך אני אעבור את זה? מי אמר שיאשרו לי בועדה? איך אני אמצא רופא שיכתוב מה שהועדה רוצה (הרופא שלי לא כל כך בעל ניסיון בזה)...? איך אני אמצא פונד'? איך אני אדע שהיא מתאימה? אוף... ההריון נראה לי כל כך רחוק.. והתינוק??? מעבר להרי האור... אני לא רוצה להתייאש אבל זה עוד כל כך הרבה זמן... ומה? לא חיכיתי מספיק זמן? לא עברתי מספיק יסורים? אני מקווה להתעודד עוד השבוע כשיתקשרו אלי נשים שרוצות להיות פונד'... וכל הזמן מקננת בי ההרגשה שדווקא עכשיו יש "מיתון" ברצון להיות פונדקאית?? אני כל כך שמחה בשבילכן שאתן אחרי זה... נכון שהתינוק שווה הכל??? שלכם שלוש היי שלושו מירבי* ו 21:16 | 27/11/03 ראשית, אף אחת כמובן לא תכעס עליך, בפורום שלנו כמו בחיים יש אירועים משמחים ויש פחות, תהליך הפונדקאות לא קל ודורש נחישות, אורך רוח ואמונה שזה יצליח. בהיסטוריה של הפורום הנהדר שלנו יש כמה אירועי לידה משמחים שאמורים להראות לך שהתהליך אפשרי וקורה. מהנסיון שלי בחיים אני יודעת שרצוי לסמן מטרה קרובה ולהינעל עליה, ברור לכולם שהמטרה הסופית שלך ושל בן זוגך היא ילד אבל יש בדרך מספר דברים שצריך לעבור, התרכזי כרגע במציאת הפונדקאית המתאימה, ברור שמציאת הפונדקאית תקדם אותך לעבר המטרה הנשגבת אבל בלעדי השלב הזה לא תוכלי להגיע ליעד הסופי. בהצלחה יקירה ואנחנו כאן
שימי לב לתגובה החובקת של מירב אליך!! 2. יש לי שיפור.. למרות הניסיון הדל..ו יהיה בסדר1 < ההודעה הנוכחית ו 18:03 | 04/12/03 קודם כל אני חייבת לציין לשבח את אביבה!! היא כל כך סבלנית... אני קבעתי איתה פגישה וביטלתי כבר איזה שלוש פעמים (טוב, זה קצת מלחיץ כבר לבוא אליה, רק לפני שבועיים החלטנו ש"הולכים על זה ) ועדיין היא לא מתייאשת ממני ("תבואי מתי שאת רוצה רק תתקשרי קודם. אין בעיה, יום שלישי? רביעי? שני? מה שאת רוצה") ועכשיו: להערות (ולא רבות): כל כך הרבה זמן צריך לחכות?? למה הם יושבים רק פעם שבועיים (ולא יושבים בחגים, ולא בימי שלישי, והשבוע לא יכולים וכו' וכו'..) אם צריך כל כך הרבה זמן לחכות לאישור עקרוני אז מה יהיה עם אישור על הפונד'? זה קצת מייאש. ואני שואלת: לא עברנו מספיק?? לא חיכינו לילד הנכסף מספיק זמן? אני כל כך שמחה להיות בפורום הזה. אתן מעודדים אותי!! 3.שתי שאלות 4. שאלה... 5.אני קצת דואגת מכל ויש עוד הרבה תגובות ושירשורים חמים ואוהבים שהגיבו לך, אז איך את יכולה לטעון שלא חובקים או לא מתיחסים לעניין פה של ההורים המיועדים, איך לעזאזל??!!!!!!!

יקירותי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

בואו נחזור לפסים נעימים ולא נטיח האשמות הדדיות. הפורום הזה הוא בית של כולנו . אני מצטערת אם אני בין הכותבות על ילדים , אבל זה למטרה טובה כדי שאלו שבתהליך יראו שזה אפשרי . הילד שלי נולד מאותו תהליך שכולם פה עוברים בתקופה קשה שהכל היה בחיתולים ועבר תהפוכות. אם לא נדע לשמוע את כולם,לשמוח בשמחת כולם ולכאוב עם כולם הרי שפורום זה יהפוך למזויף. אני פה בסטטוס של אחרי תהליך ולפני תהליך והילד שלי הוא חלק בלתי נפרד מהחיים שלי כמו שכל הילדים של כולנו הם חלק בלתי נפרד מהחיים שלנו ומאחר ואני כותבת על מה שקורה לי בחיים כדי לחלוק בשמחה ובכאב כאחד עם חברותי כאן אני לא יכולה להמנע מלכתוב על הילד שלי. כולי תקווה שכולכן תכתבו בעתיד הקרוב על ילדים. נשיקות ויום בכיף לכולם

דרך אגב אם מדברים על חוסר רגישות

הפירסום פה בפורום בצד השמאלי על כנס את ותינוקך הוא חוסר רגישות של תפוז..........

רותה ש

New member
הדיעה שלי בעניין

התייחסו אלי כאחת שמכירה את הפורום הזה מהיום שהוא נוסד, אני קוראת אותו בקביעות ויודעת מצויין מה קורה כאן. קודם כל, אני אישית קיבלתי הרבה מאוד מהפורום הזה, גם מצפייה פאסיבית בבעיות שלכאורה לא היו קשורות אלי אבל עלו כאן וגם מלקרוא את ההתלבטויות, השמחות, האכזבות. אני חושבת שההערה שלך יהיה בסדר קצת לא במקומה, התשובות כאן ניתנות תמיד בהרחבה, עם קישורים כשצריך, רוב הבנות עונות ומירבי כל כך רגישה וסבלנית לכל אחד ואחד מכם, היא תמיד עונה מההתחלה על הכל ולא שולחת אתכם למצוא תשובות בהודעות ישנות כמו שראיתי שעושים בפורומים אחרים. תבדקי טוב עם עצמך מה באמת מפריע לך יהיה בסדר, לא יאה להטיח האשמות שווא באנשים שזה לא מגיע להם. בעניין התמונות, לי זה לא מפריע, אם לא בא לי אני לא פותחת אותם, אולי את הראשונה בסידרה אני פותחת אבל לא את כולם, בכלל לא משנה לי אם הילד הזה בתמונה הוא תוצאה של פונדקאות, אימוץ, הפרית מבחנה או שנולד רגיל (יש בכלל כאלו ילדים?
). לי הפורום הזה חשוב מאוד מפני שהוא משקף את האמת, את הצער והקושי וגם את השמחה, אני מאוד רוצה להאמין שהוא מספיק חשוב לעוד קוראות כאן ואולי זה המקום לפנות לכל אלה כמוני שרק קראו עד עכשיו ולא כתבו. אני מבטיחה להיות פעילה גם בכתיבה. רותה והאיש שלה

../images/Emo20.gifרותה ש ברוכה הבאה..../images/Emo24.gif

ודרך אגב אהבתי את ההערה עם ה
חחחחחחחח גדול!

../images/Emo45.gif מסכימה

גם אני גולשת פסיבית פה, וקרובה מאד לנושא שכן אחותי לצערי סובלת מבעיות קשורות ולא אוסיף מטעמי צנעת הפרט. גם אני ראיתי שכל פניה ושאלה נענות במאור פנים ובפירוט נרחב. אפילו שאלות שלטעמי לא היו לעניין זכו למענה מנומס. ולסיום אוסיף שאיני מבינה את העוינות כלפי התמונות. מה שלא מתאים לכם לקרוא, אל תפתחו. אם אין לכן ילדים אז אינכן מסוגלות לראות תמונות שלהם? זה שימוש במצוקה האישית כדי לפגוע באחרים. ואם אישה היא רווקה ולא מצליחה להינשא אז אסור לדבר בקרבתה על הבעל הפרטי? ואם מישהו לא קונה דירה כי אינו יכול להרשות לעצמו אז אי אפשר לספר לו שקניתם דירה? צאו מזה! ואם אתן חושבות שהמצוקה שלכן היא הגרועה ביותר ואיך אני מעיזה להשוות זאת לאי קניית דירה אז אתן טועות ובגדול. מצוקה כלכלית היא איומה, ואני יודעת מנסיון עבר על מה אני מדברת. אז הניחו לליידי לשים פה את תמונות ילדיה המקסימים. שימחו במה שיש לכם ואל תהיו צרי עין!

תשמעי לא רק אני שמה יקירה יש את

נלה של שון והיו פה עוד כמה ששמו, הקטע הוא שלציצ הזו כבר מזמן יש בעיה אישית איתי זו לא פעם ראשונה שהיא תוקפת אותי זה היה פה בעבר רק בצורה עדינה יותר, אבל הפעם לא שתקתי מצטערת!! את התיסכולים שלה היא יכולה לקחת למקומות אחרים לא עלי!!!

וגם יש לי להוסיף

שבפורום מדברים על הרבה דברים. הרי אם ידברו על ההליך בלבד אז תהיה פה הודעה אחת לשלושה ימים! הפורום חי רק בזכות "התוספות" של אלה שמתבטאים על דברים נוספים. למי שבא בטענות אני מציעה לפתח סובלנות לאחרים. זה מזכיר לי שכאני הייתי בטיפולים (כן, כן) אז גיסתי, אשת אחי, נכנסה להריון וממש פחדה לספר לי. אבל אני שמחתי בשמחתה. כי אם לי יש קשיים זה לא אומר שאמנע שמחה מאחרים! ובאמת, הסוף היה טוב לשתינו. אולי מזה אפשר ללמוד שלשמוח עם אחרים עוזר בסופו של דבר לכל הצדדים. סליחה שנשמעתי כמו איזה מטיף. סתם כאב לי לראות כמה אנשים משתמשים בבעיה שלהם כדי להצדיק פגיעה באחרים.

יקירות

קראתי את כל השישור, ואחרי שחשבתי החלטתי לכתוב לכן הודעת פרידה. כבר די הרבה זמן אני מרגישה שכבר אין לי כ"כ מקום פה, הרי לצערי, עיניין הפונדקאות נסגר לפני עם גילוי הסוכרת, אבל היה לי מאוד קשה להתנתק, אני בנאדם שנקשר, ולמרות שאני לא מכירה אתכם אישית, מאוד איכפת לי מכן וממה שקורה איתכן, וזו הסיבה שהמשכתי להכנס, לקרוא ולפעמים לכתוב. נושא הפונדקאות מאוד קרוב לליבי, וכל פעם שאני קוראת על זוג שמחפש פונדקאית בא לא לצעוק " אני אני" ולצערי אני לא יכולה, מאז שחליתי אני מרגישה צורך ענק להתנצל בפני כל ההורים המיועדים שמחפשים ואולי אני הייתי צריכה להיות הפונדי שלהם, רגש אולי קצת טיפשי, אך לא יכולה שלא להרגיש אשמה על שאני לא יכולה לעשות הרבה מעבר ללהיות אמפטית. אני לא נכנסת, ברשותכן, לרגישות או חוסר רגישות מצד הפונדית או ההורים, אבל אני חייבת להודות שמיצידי זו באמת חוסר רגישות, באיזו זכות אני משויצה פה? זה קצת לספור כסף ליד עניים. ועל כך אני מבקשת סליחה, ורגע לא רציתי "לנפנף" או לעשות רע לאף אחד, ההפך. הרגשתי שאולי אני מצליחה להעביר כך אליכן קצת מהאושר האישי שלי, לחלוק אותו איתכן, עד שלכן יהיה גם. שוב, סליחה. זהו יקירות, אנני אמשיך להכנס מפעם לפעם להתעדכן במה שקורה איתכן וכמובן תמיד תמיד אחזיק לכן אצבעות. ושוב, סליחה עם פגעתי במשהו, לעולם לא התכוונתי. המון המון בהצלחה לכולם. אוהבת

מלה יקרה כמה חבל..../images/Emo24.gif

את התחלת את ההליך, וקרה מה שקרה, כאבי היה איתך שהתאכזבת שזה לא יצא לפועל, אבל אני לא חושבת שאת צריכה לעזוב בגלל זה, בסך הכל מדי פעם נכנסות בנות מבובלות שרוצות להיות פונדי מאוד והרצון שלך והכוח שלך יכולת לספר להן לחבוק אותן גם. מאוד חבל שבגלל ההיא שיש לה בעיה עם התמונות שלנו שהחליטה להיות פה שוטרת ועוד כמה שהתלוננו(שאנחנו בכייף משוויצות בילדיינו ואין בכך פשע!!) יעזבו אנשים פה בהחלט שחבל. מלה יקרה אני כולי תקווה שתשארי בסך הכל אני חושבת שאת בחורה נפלאה עם המון כוחות, והיו לך כוונות מאוד טובות, אך הבריאות מה לעשות אי אפשר להלחם בה. אני מקווה שבכל זאת תרצי ותשארי, ואם בסופו של דבר את עוזבת אני מאחלת לך המון
ושולחת לך
גדול ממני. שלך ליידי.

miri71

New member
כדי שהבית בו גרים הרבה אנשים יישאר

בית פרטי של כל אחד מהם לא צריך לשים גדרות ולזרוק אחד על השני עגבניות רקובות כדי לזכות במקום משלך ו/או להיות נראה.זה כבר מפסיק להיות בית. זה שדה קרב שלא נעים להיות בו ומחפשים להיות כמה שיותר מחוצה לו. אל תעשו את זה. רק תנסו לחשוב על אחרים. זה לא מסובך אם רוצים. נכון שהמריבות יכולות למלא את כל הזמן שבעולם, אבל הרבה יותר נורמלי למלא את החיים בדברים נעימים יותר. ממריבות לא מתפתחים ולא הופכים למאושרים יותר, אלא רק מפסידים אנשים שמהם אפשר להיתחזק. כשקראתי את השרשור, ממש סבלתי. אני בטוחה שאני לא היחידה.

רק עכשיו אני רואה את כל השרשור

ונראה לי שלקחתם את כל העניין הזה רחוק מדי.. אני באופן אישי לא התכוונתי לתקוף אף אחד או לפגוע במישהו. כמו כן לא הייתה לי כוונה להגיד שאף פעם לא ענו לי על אף שאלה ולא התייחסו אליי וכו' אם השתמע מהדברים שלי כאילו אני מתלוננת על כל העולם אז אני מצטערת - זו לא הייתה הכוונה. המסר היחיד שניסיתי להעביר פה הוא שלי באופן אישי הייתה איזו שהיא אכזבה קטנה מהפורום, אכזבה שנוצרה כנראה מהפער בין מה שציפיתי שיהיה פה ובין מה שיש כאן בפועל. אז בטח תגידו : ציפית ליותר מדי. ואני אענה לכן: אולי!!! בכל אופן לא התכוונתי שתיווצר פה מריבה כזו בעקבות הדברים וגם בחיים לא הייתי מעיזה להעלות את הדברים בעצמי כי אף אחד לא התחייב לי לכלום וזו בחירה שלי להיכנס לפה. ואם לא טוב לי - אני אלך. אלא מאחר וכבר העלו את הנושא הרגשתי צורך להגיב!! - להגיב ותו לא!!! בכל אופן אין לי מושג מה כ"כ הרתיח אתכן בדברים שלי שגרמו לכן לצטט אותי בהודעות שלכן ו"לרדת" על מה שאמרתי. זו דעתי, וזה הכל. אני לא שפטתי פה אף אחד ולא הזכרתי אף אחת בהודעה שלי ולא התכוונתי לאף אחת אז מדוע אתן שופטות אותי????? לאורך ההודעה שלי אמרתי שאני לא מתלוננת, ובסדר גמור לי פה, ואם לא היה לי טוב אז הייתי הולכת, ואני מקבלת פה הרבה מאוד. אני באמת לא מבינה על מה ההתקפה?? הערה אחת כן חשוב לי להגיד, ואני בטוחה בה ב 100 אחוז!!!!!: מישהי שמביאה ילדים ללא בעיות לא תוכל בחיייייייים להבין מישהי שמתקשה להביא ילדים, ולוקח לה 4 שנים ויותר להביא את הילד המיוחל אם כל מה שכרוך בכך. אני אגיד זאת שוב ושוב: בחיים, אבל בחיייים!!!!, אישה ללא בעיות לא תוכל להבין קצה קצהו של מה שאשה עם בעיות עוברת!!!!! גם אם לאחותה היו בעיות או לגיסתה או לבת דודה שלה או לאמא שלה או לחברה הכי טובה שלה או כל אחת אחרת!!! כל עוד את לא עוברת את זה בעצמך - את בחיים לא תביני מה שהיא עוברת!!!! אישה ללא בעיות לא תבין מה אשה עם קשיים עוברת הן מהבחינה הפיזית (טיפולים וכו'), הנפשית, הזוגית, הכספית, המערכתית, החשיבתית וכו' וכו. בכל מקרה רציתי לסכם שאני מצטערת אם משהי נפגעה כאן, לא היתה כאן כל כוונה למישהי ספציפית, ואני מקווה שלכולם יהיה רק טוב.

למעלה