שלום לכולן

שלום לכולן

כמו צוש, גם איני נוטה לכתוב כאן, אך אני מניח שאני כותב את ההודעה הזאת בגלל המנהלת הנפלאה המנהלת את הפורום הזה. אני לא עברתי התעללות מינית במהלך החיים שלי, אך ההתקרבות שלי לתחום נפגעי תקיפה מינית השתנה הרבה במהלך השלושה חודשים שבהם אני נמצא בתפוז. אם הפעם הראשונה בחיים ששמעתי על אונס מבנאדם שאני מכיר הייתהלפני שנתיים בערך מידידה טובה שלי שאח שלה אנס אותה בגלל שהיא תפסה אותו עושה סקס עם חברה שלו, אז מאז שהצטרפתי לתפוז שמעתי על עוד 5-6 מקרים מבנים ובנות שחוו זאת על בשרם. רק בשבוע האחרון שמעתי על שלוש מתוך המקרים הנ``ל. תסלחו לי, אם אני אגיד שמספר מקרי התקיפה מינית הוא הרבה יותר עצום ממה שאנו שומעים בחדשות. מבין ה- 6 אנשים שאני מכיר שחוו תקיפה מינית אני שמעתי על הסיפור באופן אישי ומפורט והבנתי שהבנות מפחדות להתלונן במשטרה על תקיפה מינית, ומנסות להתמודד עם זה בעצמן. במקרה אחד, אפילו מישהי סיפרה על ההתעללות לאחים שלה, שאמרו לה שהיא מדברת שטויות ושלא היו דברים מעולם. (?!). אני אחזור על זה. מישהי סיפרה לאחים שלה על ההתעללות שעברה מצד אביה והם שתקו! בושה! אני לא יודע כמה בנות קוראות את הפורום הזה, אבל דינם של אנסים הוא מוות. לא ייתכן שיתקפו נשים משום סיבה שהיא ואותם אנשים עכשיו מתהלכים חופשי. אני לא כל כך מודע לחוקים הקיימים בנושא, אך אני יודע שהחוק בנושא שונה, וכיום ניתן להתלונן במשטרה על תקיפה מינית עד גיל 28 (במקום 10 שנות התיישנות, שכמובן לא רלוונטיות עם אדם היה בן 5 ועבר התעללות בגיל כזה ולא מרגיש בוגר בשביל להגיש תלונה בגיל 15). אני מניח שהרבה מהאנשים פה קברו בליבם כבר את נושא התקיפה, אבל אני לא חושב שאדם שלא התלונן במשטרה יהיה שלם עם עצמו. אני לא אהיה כאן בפורום על בסיס קבוע, אבל תמיד אקשיב למי שרוצה. ~תומר~

מורני !

New member
הולדן

ברוך הבא... תודה על המחמאות... :) אני לא חושבת שדינם של אנסים הם מוות. אתה לא יכול להיות בטוח ב100% אף פעם שזה באמת נכון והם באמת אשמים. היו מיקרים בהם טעו והעונש שהחף מפשע קיבל היה בלתי הפיך. אני לא הגשתי תלונה ואני לא מתחרטת על זה. תודה על העידוד תומר, על הנכונות להקשיב. שבוע טוב.

למעלה