שלום לכולן!

ברור

ועד היום לא בחרתי.
ותוהה אם זה ישתנה אי פעם.

אני באמת סקרנית למה אחרות כל כך מתלהבות מזה.

"עד עכשיו לא זרקתי כלום ממה שקיבלתי"
תלוי - אני תולה מעט דברים שצריכים להיות באיכות גבוהה מאוד ומאוד לטעמי. עם מסר רגשי שמתאים לי.
משהו שאני אקבל בהחלפה סיכוי מזערי שיעמוד בכל הקריטריונים האלו.

משהו שאשתמש בו - פשוט צריך להיות נח ושימושי.

וכל השאר - באמת שאין בי שום רצון לאגור.
ראיתי דברים מקסימים שהחליפו - נאמר פסנתר מהקופסאות גפרורים. אז הוא מקסים, אז שיעמוד ויעלה אבק? אני צריכה למצוא לו מקום? לאחסן אותו?
ממש לא נתפס מבחינתי.

שוב, זו אני.

ברר לי שזה לא חובה.
באמת תוהה למה זה כה פופולרי..

maybesure

New member
"מי שלא משקיעה"

עלולה להיות פחות מיומנת ממך ולא דווקא מי שמזלזלת. נשמע לי קצת מתנשא לומר "שתתבייש בפינה".

bibu7

New member
איזה כיף זה להכין בשביל מישהי

ואיזה כיף זה לקבל משהו שאת יודעת שהוכן באהבה ובהכוונה אלייך. אצלי בבית יהיה לזה מקום אחר כבוד, כל הבית שלי מלא בפיצ'יפקס ומי שהיתה במפגש יודעת שיש לי חולשה לקופסאות פח למשל, (ורדה, אני עדיין חולמת על קופסת הכבשים שלך, יום אחד שאסע לסקוטלנד...). כמו שכתבתן, מי שלא רוצה לא חייבת ואני בטוחה שמי שכן רוצה תשקיע את כל כולה.

יאללה, בבושקות בכדור פורח

לא יקירה, לא הכוונה להתנשא חס ושלום,

וכאן בפורום יש הרוקמות כל כך יותר יפה ממני... אבל חוסר השקעה זה דבר שניכר. כשאני משתתפת בהחלפה אני נכנסת לבלוג של המקבלת, מנסה להבין אילו צבעים היא אוהבת ומהו הסגנון הכללי שלה ומה יכול להתאים לה. ואז אני מכינה את ההחלפה מכל הלב ומכל הזמן שאני יכולה, ולא חוסכת גם בחומרים. אני חושבת שההשקעה הזו ניכרת, בלי קשר לכשרון כזה או אחר. תמיד אפשר לחפות על חוסר מיומנות בחומרים טובים ומעניינים או באופן אחר. לכן אם יש החלפה ומישהי בוחרת לא להשקיע, אני חושבת שזה לא פיר. זה הכל.

maybesure

New member
רעיון מעולה

להכנס לבלוג וקצת לראש המקבלת. לא חשבתי על זה.
ונראה שהבנתי את כוונתך בכאלו שלא משקיעות. קרה לי פעם בהחלפה שלא הייתה בנושא יצירה. גם חיכתה עד הרגע האחרון, גם הגיע מאוחר וגם היה מבולגן באריזה. אכן התאכזבתי אבל גם מזה למדתי: איך לא לעשות..וגם המשתתפת הייתה סטודנטית צעירה, התנצלה שלא היה לה מספיק זמן ופעם ראשונה שהיא משתתפת בהחלפות ולא יודעת איך ומה מכינים.

אני מצידי, לקח לי זמן להשתתף בהחלפות, ורק אחרי שראיתי מה שולחים ומה מקבלים התחלתי להשתתף.

בכל מקרה אני בעד החלפה פה בפורום.

ענתא10

New member
אני אוהבת החלפות. מודה. ואפילו לא ממש יודעת

למה.
יש משהו בהתרגשות של ההכנה ובהתרגשות הציפייה.
שני דברים עוזרים להחלפה מוצלחת: שרשור העדפות- בו כל אחת מפרטת צבעים שאוהבת סוג עבודות וכד'.
ובחירה של פריטים מבוקשת.
אם מבקשים כיס רקום בטכניקה ובצבעים ספציפיים - רבים הסיכויים לקבל מה שאוהבים (לעתים על חשבון ההפתעה.
שווה לנסות.
חג שמח,
ענת

ענתא10

New member
נחמה יקרה, כמה כייף 'לפגוש' אותך כאן

הנוכחות שלך תמיד מפרגנת ונעימה.
ברוכה הבאה.
והרקמה שלך, כמובן מקסימה. כמו כל עבודותייך, מוקפדת ועדינה- יפהפה.

עוד בנוגע להחלפות-

ניסיתי אתמול לכתוב כאן אבל המחשב החליט לנוח והתגובה לא עלתה ובינתים אמרו כמעט את כל מה שרציתי לומר....
ההחלפה הראשונה בה השתתפתי היתה בנושא "אביב" קיבלתי תיק חמוד בצבע ורוד שאפילו לנכדותי בנות העשרה נראה ילדותי... אבל ניכר שהושקעה בו עבודה רבה בתפירה המדויקת ובריקמת הפרחים העדינה. איני משתמשת בו כתיק אלא מאחסנת בו חוטים ובכל פעם שאני רואה אותו- אני נזכרת בזו שהכינה ונהנית.
נכון שיש בעיה של אחסון - אבל כל מי שעוסקת באיזו שהיא עבודת יד סובלת מכך....
בקיצור- אני אוהבת החלפות, משתדלת להכין דבר שהייתי שמחה לקבל בעצמי ושמחה עם כל מה שמגיע. תמיד יהיו כאלה שמשקיעות יותר וכאלה שפחות- אבל זה נכון לגבי כל דבר.

בבושקה בכדור פורח? נראה לי אתגר....

ענת- תודה רבה על המילים החמות, מחכה להפגש!

למעלה