שלום לכולן:)

LunaKor

New member
שלום לכולן:)

אני כבר מסתובבת בתפוז הרבה זמן ומשוטטת בפורומים רבים ולאחרונה נתקלתי בפורום שלכן. הפורום נראה לי מאוד תומך ולכן החלטתי להרשם ולהתחיל לכתוב ,לחלוק איתכן, לשמוע אתכן. אמהות, בנות. יש לי בעיה יותר מידי רצינית. לצערי, אני לא יכולה לדבר עם *אף אחד\ת* לגביה. היא בעיה מוזרה, אני לא יודעת אם נפוצה, אבל מרגישה מוזר לגביה. מוזר ממש. כל כך מוזר עד שאני בטוחה שזה לא טבעי, שמשהו ממש לא בסדר איתי. אז קודם כל קצת עלי. קוראים לי לונה (טוב.. שם בדוי, כמובן) ואני בת 40, נשואה באושר (כן! אושר! גם אני לא מאמינה לפעמים) לגבר שגדול ממני בשנה. הכרתי אותו כבר בגיל מוקדם בחיי, בגיל 18, ואחרי זוגיות מופלאה של 3 שנים-החלטנו לממש את האהבה, והתאחדנו מתחת לחופה. כעבור עוד 3 שנים, הבאנו ילדה לעולם, ביתנו היחידה. החלטנו לקרוא לה בשם שתמיד חלמתי שיקראו לי-אוריאן. בהתחלה היה לא קל. אוריאן הייתה מאוד חולה כילדה במחלות שונות ומשונות ונשמנו לרווחה לקראת גיל 6 שהיא הבריאה מכל המחלות שלה, התגברה על הכל, והתחילה את כיתה א' כמו כל הילדים. היינו מאוד מאושרים, ואני הייתי בהתחלה אמא היסטרית. אני חושבת שזה טבעי, לא? בכל מקרה... נמשיך. כמובן שכיום הילדה בת 16-ילדה מדהימה. ציירת מוכשרת, מחשבים, ריקוד, תעודה מצוינת. וגם נראית ממש טוב-די גבוהה, רזה, העיניים הכחולות-ירוקות של אבא שלה, השיער הג'ינג'י הארוך שלי, המבנה גוף האתלטי של רקדנית עם חזה לא רע בכלל. וכאן מתחילה הבעיה. בנות, נשים, בדיוק כאן מתחילה הבעיה. אני חושבת שכבר הבנתן, לא? אבל אני אחדד. לפני כחצי שנה תפסתי את הילדה שלי. לא, לא עם בחור... עם חברה שלה. החברה הכי טובה שלה מאז הגן בערך. הגעתי הביתה מוקדם מהצפוי ושמעתי קולות גניחה מהחדר שלה. ציפיתי לגרש איזה בחור מהחדר בריצה, אבל הייתי בהלם כשהצצתי מעבר לדלת וראיתי את הראש של הבת הקטנטונת שלי, הבת שאני כה אוהבת, בין הרגליים של החברה שלה. הייתי מול הדלת במשך דקה, בהלם מוחלט, עד שהן קלטו אותי וקפצו מהמיטה ומיהרו להתלבש והכל. אני תפסתי את עצמי והלכתי לחדר שלי להתאפס. אחרי כמה דקות שמעתי את דלת הבית נפתחת ונסגרת וצעדים לקראת החדר שלי. הבת שלי נכנסה. היא רצתה להסביר והכל, אבל אני התאפסתי על עצמי. אמרתי לה שאין לי בכלל בעיה עם הנטיות המיניות שלה (אחרי הכל, אמא שלה גם חטאה ב"חטא" אהבת הנשים מספר פעמים לפני שהכירה את אבא שלה) ועם הבחירות שלה, רק שאני אודה לה אם פעם הבאה תסגור את הדלת. מאז, חלומותי הן סוג של גהנום. בלילה, ביום, כשאני נוגעת בעצמי כשאני שוכבת עם בעלי. המחשבות שלי משוטטות לעבר הגוף היפיפה שלה, שאני נמצאת במקום החברה שלה, שהיא נוגעת בי ורק בי... ורק המחשבה הזאת גורמת לי לגמור! וזה לא ממש עוזר כשהילדה ממש אוהבת להתלבש חשוף בבית והחוצה. בבית, בקיץ, היא בד"כ מסתובבת בבית רק בתחתונים וגופיה שלא מסתירה הרבה. אוף, אני יודעת שזה מוזר. אני יודעת שמשהו לא בסדר אצלי. מה אתן חושבות שאני צריכה לעשות? פסיכולוג? לדבר איתה? מה לעשות?! אני ממש מתנצלת על החפירה, ואני מתנצלת אם התאורים שלי היו בוטים מידי. עזרו לי, אני מבקשת!

לאייה

New member
המשטרה תטפל בזה

מקווה בשבילך שזו סתם בדיחה ואם לא אז מקומם של פדופילים פסיכופטים כמוך זה בכלא.

LunaKor

New member
סליחה?

ואני חשבתי שבפורומים, ובמיוחד פורום כזה, יעזרו לי ואני אקבל הבנה. מה שאת אומרת ממש פוגע, תודה רבה! אני מקווה שיהיו פה תגובות יותר תומכות

של מי התמונה בעולם שלך?

מי שהתמונה שלה יכולה להגיש נגדך תלונה על הוצאת דיבה. בן כמה אתה? זה נסיון להתנקם במורה שלך, למשל?

pf26

New member
זה באמת נשמע כמו סיפור בדיוני גרוע

אולי כדאי שתנסי לקבל תשובה בפורום של בני נוער . נראה לי ששם יותר מתאים לך (וחוץ מזה החופש מתחיל רק מחרתיים, כבר את משועממת?)

שפיצית2

New member
איזה שטויות.

"אל תדון בנאדם עד שתגיע למקומו" לא הייתי רוצה לחשוב מה היה קורה אם זה היה קורה לך שהיית מגלה את הבת שלך..

לאייה

New member
בעיות בהבנת הנקרא ????

ציטוט :"מאז, חלומותי הן סוג של גהנום. בלילה, ביום, כשאני נוגעת בעצמי כשאני שוכבת עם בעלי. המחשבות שלי משוטטות לעבר הגוף היפיפה שלה, שאני נמצאת במקום החברה שלה, שהיא נוגעת בי ורק בי... ורק המחשבה הזאת גורמת לי לגמור! וזה לא ממש עוזר כשהילדה ממש אוהבת להתלבש חשוף בבית והחוצה. בבית, בקיץ, היא בד"כ מסתובבת בבית רק בתחתונים וגופיה שלא מסתירה הרבה. יש עשרות ילדים בינינו שאינם מוגנים בביתם שלהם ,שהוריהם במקום להגן עליהם הופכים אותם לקורבנות ופוגעים בהם. בעיני אם שמפנטזת על בתה היא מופרעת שזקוקה לטיפול ולהתערבות גורמי הגנה על הילד על מנת שבתה לא תפגע . המרחק בין פנטזיה למציאות הוא קטן ואישה שמדברת על בתה במונחי "בשר" איבדה מזמן את שיקול הדעת ואת כושרה כהורה. הכותבת לא מענינת אותי כהוא זה ,מה שמעניין אותי זה שיש שם ילדה בסיכון שראוי שמישהו ידאג לה .

MommyHug

New member
כנראה שלא קראת עד הסוף...

המזעזע! לזו שכתבה את ההודעה- זה מזעזע ואני לא יודעת אם אמיתי או לא. אם לא אז תעשי לי טובה ותמצאי לך עיסוק אחר שלא מעורר בחילה בכולנו, ואם זה אמיתי- דחוף לפסיכיאטר- םסיכולוג זה לא מספיק את צריכה טיפול רצתיני ואולי שירחיקו אותך ממנה אם את באמת חושבת לממש את הסטיות הנוראיות האלו!

לא ניתקלתי בסיטואציה כזו ולכן אנני יודעת

מה לומר. מה שכן - מדובר פה במשהו חריג ושונה(סוג של גילוי עריות אולי? אני לא מכירה את הסבר המדוייק למונח) את צריכה לשמור מרחק ממנה ולא להימצא איתה בשום סיטואציה שעלולה לעורר אותך ולהביך אותה. מצאי מישהו לשוחח איתו על זה (באופן אישי).

צימעס

New member
למה גילוי עריות?

כולה האמא נכנסה הביתה קצת מוקדם מדי, והלכה לכתוב על זה סיפור עם קצת-יותר-מדי פרטים

כי אם היא תממש את רצוניתיה עם הבת זה

גילוי עריות. תראי, אני יודעת שזו ההודעה הכי מוזרה שהיתה פה בפורום. בכ"ז אני מתיחסת אליה ברצינות.

צימעס

New member
כמה פעמים קראתי את ההודעה

ורק עכשיו קראתי את המשפט ההזוי ההוא. מה יש לומר חוץ מלפנות לטיפול?

צימעס

New member
מצריך טיפול לא פסיכולוגי.

טיפול הורי מסור כמה שנים קודם היה מסדר אותם.

עזרה לעצמך - דחוף

אם זה נכון - אז את צריכה עזרה פסיכולוגית כדי שזה לא יחרוג ממחשבות ורצוי כמובן שגם לא יהיה שם אם זה לא נכון - את גם צריכה עזרה כדי לברר עם עצמך את הסיבה שגרמה לך לכתוב סיפור כ"כ הזוי תשומת לב? רצון לזעזע?

הילהל

New member
פסיכולוג דחוף

מהמעט שידוע לי בנושא - גילוי עריות מתחיל בראש, לא בגוף מה שמבחין בין מגע פיזי תם ואוהב לבין גילוי עריות הוא המחשבה, ההנאה המינית שמקבל מזה המבוגר אל תשתפי את ביתך - זה פתח לאומללות שלה גשי בדחיפות לפסיכולוג שמבין בתחום גילוי העריות רצוי לעשות את זה כבר אתמול

LunaKor

New member
תודה רבה לכולכן:)

אני שמחה שיש פה נשים שכן לקחו את ההודעה שלי ברצינות (בניגוד לאחרות פה!), ידעתי שבאתי למקום הנכון. אני אקח את העצות שלכן ואתרחק ממנה (למרות שזה יהיה קשה) ובמקביל אפנה לפיסכולוג. תודה רבה!

למעלה