שלום לכולן:)

ענתי 78

New member
הודעתך נגעה לליבי

נשמע שאת במצוקה ממש, יש לי כמה דברים להגיד לך: 1. קודם כל מעולה שאת מחפשת עזרה ופתרון, זה לא קל להודות בפני עצמך או מישהו אחר על בעיה כזו, ועל כל בעיה, (בעיקר כשיש בעולם אנשים כמו לאייה שאין לה מקום לבעיות של אחרים בעולמם) 2. סיפרת שגם את התנסת ב"חטא" אהבת נשים. אני אמנם לא עשיתי זאת, אבל בהחלט לא חושבת שזה חטא אם נעשה בהסכמה מלאה ובין שני שווים(או שתי שוות:). 3. האם את חוששת שאת עלולה ממש לגעת בה? אם כן מייד לפנות לטיפול. פסיכולוגים מנוסים כבר שמעו המון בחיים שלהם. זה שזה שלך בטח מזעזע אותך, אבל תהיי בטוחה שיש כמוך, ושוב- הזיהוי כבעיה והרצון לטפל הם אמיצים ומבורכים. המון בהצלחה. מקווה שעזרתי.

LunaKor

New member
תודה על התגובה האוהדת

1. תודה רבה 2. אני סתם כתבתי שזה חטא.. בגלל זה הגרשיים.... 3. כמו שכתבתי-כן... אני לפעמים חוששת שהמחשבות יעבירו אותי מעבר לקו האדום הזה ואני עלולה לגעת בה... ולפעמים, בשעותה צהריים המאוחרות, בקיץ, זה פשוט משגע אותי...או כשאנחנו הולכות לים... וכמו שאמרתי-כן, אני אפנה לטיפול. תודה, שוב.

שפיצית2

New member
טוב. מבלי לקרוא את התגובות...

ומקריאה מעמיקה של הודעתך. אז ככה: קודם-תירגעי. תנשמי עמוק איזה 9 נשימות.עצמי בהן את עייניך ואז תיפתחי ותקראי. גיל 16-הוא רק גיל ניסוי וטעיה.מבחינה מינית.. האם זה מתאים לי או לא? מה זה בכלל? זה לא אומר שהבת שלך לסבית מוחלטת וניסגר הגולל עליה. אני בת 40.בגילאי ה-20 היה לי ניסיון מיני פעמיים עם 2 בחורות שהיו כל אחת מהן בזמן אחר..חברות טובות שלי. זה היה מסקרנות,מההעזה,מ"לראות מה זה מרגיש לי" מ"איך זה..?"אני יכולה לומר שזה היה מהנה,מענג,אבל הרגשתי אחרי כן ש"זה לא משהו שהייתי רוצה להתעמק בו ולהיות רק שם". יכולתי לצאת מהתקופה הזו,וגם במקביל להיות עם גברים ולרהות שאני סטרייטית וזה רק היה מ"קטע" ומסקרנות. לימים....גם כשביליתי במועדונים של הומואים ולסביות,לא היה מצב מבחינתי שאעבור לצד ההוא ואהיה לסבית. כי אני ממש לא. זו נטיה.זה לא מדבק.בנאדם לא יכול לשקר את עצמו,במה עושה לו טוב. ולעומת זאת,יש לי אחות שגם רצתה לנסות "קטע מיני עם אישה" בתקופת גיל ה-20,וכששאלה אותי,נתתי לה אור ירוק,וראיתי זאת בשיוויון נפש. אחותי התאהבה במי שהיה לה "קטע" איתה.זה התפתח לרגשות וחברות שהייתי בשוק שזה מה שקורה לה. כי לא תארתי לי שזה מה שעלול לקרות לה.שהיא תרגיש טוב בקשר עם אישה. קשר אחד,אחרי זה עוד קשר.היום אחרי 10 שנים יש לה בת זוג כבר 5 שנים והן אוהבות מאד.למישפחה לקח זמן לקבל.אנחנו מתיחסות אליה,לבת זוג כמו אחות שלנו. ולעניין נוסף,אני יכולה להבין שמה שראית,את הבת שלך בין הרגליים של חברה שלה,גרם לך שוק גמור.כי זו הבת הקטנה שלך. חשוב,שמה שלא יהיה ,שהבת שלך תהיה שלמה עם עצמה ומאושרת ותאהבי אותה בכל מיקרה ,גם אם היא תחליט שמעכשיו היא הולכת ברחוב על הידיים. אני יודעת שזה נישמע תמוה. אני יודעת שהרבה הורים לא מגדלים את ילדיהם מתוך כוונה שלא יהיו סטרייטים ושונים מהחברה הרגילה. ואז מגיע השוק. אם הם הולכים לדרך אחרת. זה לא אומר שאני מכינה אותך שהיא לסבית!!!!! לא!!!! היא בגיל של ניסוי והכרה בהתנסותה המינית. זה לא אומר כלום. ולעניין נוסף-לך,לא היה התנסות בצעירותך או באיזשהיא תקופה עם אישה? אולי זה נותן לך מראה על עצמך? אולי זה מעלה לך סקרנות על עצמך? שמעולם לא ניסית את זה? לא כתבת על איך את אישית רואה את זה? אם תרצי,תפני אלי במסרים.

שפיצית2

New member
לגבי החלק האחרון...

קראתי שוב את הודעתך....בסוף והבנתי שזה לא כך. פני לפסיכולוג.תדברי על הדברים. זה יעזור לך.

שפיצית2

New member
אחרי שקראתי את התגובות שלכן.

לדעתי,ניסחפתן קצת בלהאשים אותה ולרגום אותה. גילוי עריות? לא ניסחפתן? היא קצת בשוק ממה שהיא ראתה .ובזה זה ניגמר. שיחות בהחלט יעזרו לה.

LunaKor

New member
אני חושבת שלא הבנת...

הבעיה, בשורה התחתונה, היא לא העובדה שהבת שלי שכבה עם חברה שלה-עם זה ממש אין לי בעיה, אני מאוד פתוחה בכל העניין הזה ובין אם סטרייטית, לסבית או ביסקסואלית-לאן שתבחר אני אתמוך בה. הבעיה היא המחשבות שלי, לגביה ולגבי היחסים שלי ושלה. וכמו שכולן פה ייעצו לי (בין אם בגסות רוח או בעצה אמיתית) כבר קבעתי תור בתחילת שבוע הבא לשיחה עם פסיכולוג. באמת תודה לכולכן, שוב!

למעלה