שלום לכולן !!

אני לא שרה ככה! ../images/Emo87.gif../images/Emo168.gif

אני יותר אוהבת לשיר כמו שהחתימה שלי..

מדהימה!

שיר, ברוכה הבאה לפורום דוליז! הבובה שלך יותר יפה מכל הבובות שאני הכנתי עד עכשיו וזו רק הראשונה שלך?! איפה אני, ואיפה את- הצילו!!!! אני חושבת שהשיער מהמם ושתור ראשונה ואפילו באופן כללי- לא צריך לשפר בכלל !! חוץ מזה- את נשמעת מאד נחמדה ואני מקווה שתבואי הרבה לפורום ושלא (!!) יעליבו אותך כאן!! אז... צ´אוווווי לך ושוב- ברוכה הבאה!! ו...רוצים שאני אבלבל לכם ת´מוח גם באייסקיו<?> לפרטים: 121239073 ולהימנון הלאומי:::: ~*~אני אישה קטנה מאד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה, כפית קסמים שובבה!! והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה... מזל שהכל יוצא בסוף רק לטובה!~*~

CrazyBitch

New member
דווקא לי יש הצעות לשיפור

הדבר הזה מתחת לעיניים שלה, נראה כאילו נתנו לה בוקס או משהו
אם תתקני את זה, הדולי תהיה באמת מושלמת. אם זו הראשונה שלך, אני כבר מתה לראות איך את יכולה להשתפר! אצלי לעומת זאת--- טוב הנה דולית חדשה שהכנתי, אבל השיער שלה יצא די מגעיל. אז בתגובה להודעה נמצאת אותה דולי, אבל קרחת נורא. אז בבקשה בבקשה בבקשה תעשו לה שיער יפה ונורמאלי. בערך כמו שאני עשיתי (שחור וארוך) רק יותר יפה. חוץ מזה, מה דעתכן?

Pink Punk Girl

New member
תודה רבה על כלללללל התגובות...../images/Emo28.gif

מאוד אהבתי את הדוליז ששמתן בשרשור... אני מכינה עכשיו עוד אחת חדישה... אני אשרשר אותה כאן !! ותודה על הצעות השיפור................ LUV, שיר

Pink Punk Girl

New member
הכנתי את הבובה השניה !! ../images/Emo28.gif../images/Emo105.gif

כן כן.. קבלו אותה טרייה טרייה !! אני חושבת שהיא יצאה דיי חמוד.. האמת היא שניסיתי לצייר את עצמי והיא יצא דומה ביותר !! מחכה לתגובות (זכרו שהיא בסה"כ השניה) שיר

את הכנת את השיער לבד../images/Emo35.gif

כי אם כן הוא ממש יפה
כאילו הוא יפה גם אם לא את הכנת אותו...
קיצר בובה יפה בייחוד השיער

The Holy Satan

New member
../images/Emo23.gifאוהבת אותך טל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

זאת שהתחילה את השרשור הבובה שלך מדיהימה
הייתי מתה להגיע לרמה כזאת
את ממש מוכשרת... אם תרצי לדבר איתי באיי סי קיו על הכל אז האיי סי קיו שלי הוא 85470655

Pink Punk Girl

New member
וואי טנקס !! ../images/Emo28.gif../images/Emo105.gif

שששששששששששששששששששששששששששירררררררררררררררררררררררררררררררר

יפה מאוד!!! ../images/Emo87.gif../images/Emo168.gif

רק יש משו קצת מוזר במכנסיים, וחבל שעשית לה בדיוק את אותו השיער שעשית לקודמת...

Pink Punk Girl

New member
~* מקפיצה פיצה טעימה ../images/Emo78.gif *~

מה אתן חושבות על הבובה??... אני מצרפת אותה שוב כדי שתגיבו ואני לא רומזת כלום... חי חי.. luv, שירררררררררררררררררררררר

Pink Punk Girl

New member
תווווווווווווווודה../images/Emo28.gif../images/Emo105.gif

זה בערך אותו השיער... קצת שיניתי אותו לא היה לי כוח להכין שיער חדש לגמריי. בכל מקריי תודה .........................

The Holy Satan

New member
אחותי אחלה בובה../images/Emo70.gif

אני מתה על וורוד ככה שמראש הבובה יפה את כל כך מוכשרת

למעלה