שלום לכולן !!

Pink Punk Girl

New member
שלום לכולן !! ../images/Emo28.gif

שלום !! אני נכנסתי לפורום מספר פעמים ומאוד התלהבתי !! החלטתי לנסות לצייר בובה בעצמי... אני מאוד אשמח אם תגידו לי מה דעתכן כדי שאוכל להשתפר ואפילו לצייר כמוכן !! רק תזכרו שזאת בובה ראשונה אז בבקשה אל תתנפלו עלי !! אני מקווה שאשתלב בפורום, שיר
ד"א הנעליים של הבובה מועתקים...

mgirl

New member
ניסיון

ההודעות שאני שולחת לא מתפרסמות! הצילו!

Pink Punk Girl

New member
בבבקשה תגיבו אני רוצה להשתפר...../images/Emo28.gif

הנה אני שמה אותה עוד פעם..............

mgirl

New member
מ-ק-ס-י-מ-ה!!

איזו דולי מדהימה!! גם אני שמה את שלי עוד פעם שתגיבו... השיער יצא לי נחמד, לא? טוב, אני הולכת להזמין את "מארגנת חתונות" מYes Show.

דולי חדשה...

טרייה טרייה מהצייר..
לא משהו.. אבל תגיבו בכל זאת כי לקח לי הרבה זמן להכין אותה
בייחוד את השיער...

הסניליות מכה שנית...

מיכל הבובה שלך יפה מאוד
חוץ מהפרצוף... שאני לא אוהבת.. אבל אם את אוהבת אותו זכותך להשתמש בו.. ולמי שפתחה את השרשור.. (סליחה אני לא יודעת את השם שלך..) הבובה שלך מקסימה

Pink Punk Girl

New member
וואי איזה דוליז יפות !! ../images/Emo28.gif../images/Emo105.gif

אני לא הכרתי את הפרצוף שמיכל (mgirl) עשתה לבובה... הוא חמוד ביותר !! איזה כישרון יש לכן...

Pink Punk Girl

New member
הנה כדי שתכירי/ו אותי...../images/Emo105.gif../images/Emo28.gif

אז קוראים לי שיר אייזיק ואני בת 13 (וחודשיים) מרעננה................ התחלתי לאהוב בובות בזכות הפורום זה............... אני מקווה שיום אחד אצליח לצייר כמוכן....... אוהבת, שיר

~~~מאאאאקפיצה~~~../images/Emo70.gif

חג שבועות שמח
תרגישו (ותאכלו) טוסט (עם הרבה הרבה
)
הוא זדוני

בובה מהממת אבל...

בעיינים זה נראה כאילו קיבלה שני אגרופים... וגם משהו עם ההצללה לא מסתדר לי אבל הבגדים והנעליים והשיער יפים!

Mooa-Numi

New member
ברוכה הבאה שיר!

הבובה ממש יפה, ואני אישית לא מוצאת מקום לשיפורים. את הנעליים לא אהבתי. אבל אל עשית אותם אז זה בסדר
כמה בקשות- -אם את מפרסמת בובה אני מבקשת לא לפרסם כל אחת בשרשור חדש כי זה סתם מוריד שרשורים אחרים וחשובים עמוד וחבל
-להתייחס בנימוס לדברים שאת לא אוהבת. אפילו שכמו שאני מכירה את הבנות פה, לא יהיה הרבה. ואר... זהו? טל-הבובה שלך ממש יפה! לא התחברתי עם השיער...זה אל נראה הכי ריאלסטי-כי לצערנו הרב-תלתלים לא הולכים ככה... (אגב-היום אני מורידה את הפן
) אבל השמלה יפיפיה!

Pink Punk Girl

New member
תודה רבה, הבנתי...../images/Emo105.gif../images/Emo28.gif

אני אשרשר את הבובות הבאות שלי... ולפי הבובות שראיתי פה עד עכשיו לא ממש יהיה לי מקום לתלונות... תודה על המחמאות !! שיר

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

הדולי שלך מאוד יפה,אבל יש רק דבר אחד שאת צריכה לשפר: תמחקי את הצייר\פיינט שופ או כל תוכנה אחרת שבה עשית אותה
מיד
*מתאבדת* די כבר להיות כאלה כישרוניות
וזאת הדולי הראשונה שלך
דרך אגב-הנה דולי חדשה שלי

וניצול שרשור... ../images/Emo87.gif../images/Emo168.gif

הפלירט החדשה שלי... השיער יצא די מוזר, אבל אני די אוהבת את החולצה...

hello you

New member
השיר לא הולך ככה!

הוא הולך ככה: המואביה משדות של רז אז היה לבבה ברווז, ואם לא אז נאכל כבד אווז

למעלה