שלום לכולםD:

HopesDieLast

New member
שלום לכולםD:../images/Emo189.gif

חדשה בפורום, לא חדשה במייפלD: משחקת די הרבה זמן אבל לא מתקדמת לשום מקום, אבל לא נורא -כיף לי ככה. החלטתי לעשות התחלה חדשה ולפתוח דמות בברה כי זה נראה לי עולם נחמד שתמיד יש בו אנשים[לעומת ילונד] בדיוק ברגע זה נחתה רגל הדמות שלי במייפל איילנד, בברה והיא עונה לשם:xLetLoveIn היא הולכת להיות קלריקית אם היא אי פעם תגיע לרמה 30^^ אז אממ אם יש אנשים שרוצים להוסיף אותי לבאדי שלהם-בכיףD: בייביי^^

ToryMaster

New member
שלום!

ספרי לנו מי את, שם גיל משהו! כשתצאי ממייפל איילנד, אם תצטרכי עזרה,נדמה לי שאני הכי קרובה לרמה שלך כרגע, אז תני קריאה.

HopesDieLast

New member
ידעתי ששכחתי משהו../images/Emo189.gif

אני אלינה, בת 14[: ואני יוצאת משם עוד שתי רמות אז זה יקרה בקרובD:

D amaged R oses

New member
היי אלינה :)

אני רותם, יש לי קוסמת קרח ברק רמה 62 וקלריקית רמה 34 אם את צריכה עזרה את יותר ממוזמנת להוסיף אותי לרשימת החברים
הכינוי של הקוסמת ineersakura ושל הקלריקית luckybunneh אני מציעה לך מרמה 10 -20 לעשות הנסיס פיקיו , את יכולה להריץ את הרמות ביום אחד [יומיים אם לך כוח]
שבת שלום

assasian

New member
שלום!

אני גלעד בו 7 יש לי 2 שחקנים האמיתי שלי זה גנב רמה 30 אוטוטו 31 העונה לשם:assian890 גם בברה אם את יכולה אז תוסיפי אותי לבאדי אשמח לעזור (אני ממליץ עכשיו על פיקוים) 10-20 הניסיס 21-30 קרנינג 30-50 קרניבל 51-200 הורן טייל או זאקום(המפלצת הכי חזקה)

icy woman

New member
היי אלינה

אני איריס, אמא של גלעד (assasin) ויש לי קוסם קרח רמה 102 בברה מתי שתרצי- אשמח

ווינגז

New member
היי היי ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה, אני יעל, בת עשרים עוד כמה חודשים, יש לי קלריקית ברמה 35 ב-Broa. אם תצטרכי עזרה, את מוזמנת לפנות אליי במשחק (אם תרצי את הכינוי, שלחי מסר), ובכל מקרה הפורום הזה תמיד לרשותך. השתלבות נעימה.

deisy

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

אני גלית, יש לי פריסטית רמה 96 בברה!

למעלה