שלום לכולם

שלום לכולם

אנו שמחים לבשר על השקת מערכת בלוגTV חדשה. במערכת החדשה ניתן להקליט שידורים. מקווים שתהנו מהמוצר החדש. בברכה הנהלת הצאט

ilovenewyork

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo31.gifהשרשור הרישמי כנגד השינוי ../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

כל אחד ואחד שמיתנגד לשינוי ודורש את החזרתו של הגירסא הנורמלית הקודמת נא לשרשר כאן

>>> מתנגד לשינוי!! מה קרה למה הכל בבום !

זה מכוער ! מסובך , לא ידידותי !! עמוס בשטויות לא מציג לי את רשימת החברים ! זורק את מי שפותח שידור על הצפת שידורים במיקרה והעלה פעמים מהר מדי מי צריך רשימת חדרים כל כך גדולה !!!! למה לא עשו את השידור עצמו מוגדל!! ____________ ולמהההה הכל שחור!!!_________ ?????????? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ולמה אני צריך להיתחבר כל פעם בניק מחדש!!!???????? כאשר אני ניכנס לבלוג ועוד ועוד ועודדדדד..............................................

../images/Emo10.gifמה עוללתם מההההההה

אני מצטערת לומר אבל ממש לא אהבתי.. הוא מסובך מדי ואנחנו רגילים לממשק הנוח הישן והטוב!

shultz

New member
מה זה החרא הזה??????

מי בכלל רוצה את האופציה של ההקלטת שידורים, תחזירו את הפורמט הישןןןןןן, מהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר מתגעגע :(

ג-ו-ע-ל נ-פ-ש > כנסו !@

מזה מזה מה שעשיתם לנו לבלוג ?!? בקושי מצאתי ת'פורום נכנסתי מהדף הראשי .. מה עשיתם לנו למה הרסתם התרגלנו למה שהיה מקודם היה לנו הכי נוח הכי קל והכי כיף הרסתם את כל הבלוג מי צריך בכלל תקטגוריות האלה הדבר היחידי שנחמד זה שאפשר להגדיל שידור של שדרן אורח ולהגביהה או להחליש את העוצמת קול חוץ מזה כלווווווווום !! מזה אפילו פתחתי שידור היום לנסות ..לא יכלתי אפילו לראות מי דירג אותי וכמה ועוד מלא דברים רעים איכס תחזירו את הישן שלנו למה הרסתם לנו את הבלוג ?!?!? :(

Tragic Black

New member
עצה

השיוני בהחלט קיצוני אבל לדעתי יותר טוב מהבלוג הקודם. עצתי : שנכנסים לבלוג זה נכנס רק לנושא אחד בלבד, ולדעתי זה בעייתי אם אדם רוצה לראות את כל השידורים ולעבור מנושא לנושא הוא צריך לצאת ולהכנס שוב. אם יש אפשרות לעשות לשונית של נושאים בבלוג עצמו מבלי הצורך לצאת ולהיכנס?

IME3

New member
להחזיר את העיצוב הקודם

דחוףףף העיצוב הקודם היה נקי היה ברור זה עבד לא מקלקלים משהו שעובד טוב כרגע אי אפשר לפתוח מספר שידורים במקביל בעזרת VIEW SORUCE וגם איך מורידים את הכינוי מהשידור אורח זה לא טוב שזה מכסה איזור על הפנים של השדרן עוד לא התעמקתי תכף נמצא עוד בעיות אני משער להחזיר את העיצוב הקודם דחוף שמרו את העיצוב המעפן ל BLOGTV.COM שיש בו 2 איש כל הזמן (מעניין למה)

IME3

New member
ואיפה האיזור למבוגרים בלבד

לא קיים יותר?

מצטרף איפו המבוגרים? השינוי טוב אבל לא נראה

ככ זה מסובך נורא שידרוג טוב עצה תשדרגו תשרתים זה יעזור פי1000

IME3

New member
עיצוב מבלבל מאוד גרוע ביותר

אני נכנס לעמוד הראשי ואין לי מושג מה זה אני רואה שידורים משלשום וכל מיני שטויות אני צריך להכנס ולראות ישר מה שהולך בזמן אמת כמו הבלוגים הנורמלים ושלא יהיה 10 עמודים שיראו הכל בעמוד אחד

IME3

New member
יש מבוגרים רק החביאו

http://www.tapuz.co.il/blogtv/newBlogTvAdultsPrograms.asp עדיין קיים הישן והטוב פה סבבה לא אכפת לי אם ככה אני רק בשביל המבוגרים אבל מה העיצוב מסריח

rak ani yodea

New member
מישהו יודע לאן נעלם הפורום של בלוג טיוי?!?!?!

הפורום שהיינו נכנסים אליו דרך הדף של הבלוג טיוי בצד שמאל למטה כזה. איפה הואאא????

לא יודעים מה שכן שמור במועדפים כמוני

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=952

אני אוהב את המערכת החדשה

אני אוהב שאפשר להגדיל את התמונת שידור של האורח ושאפשר להחליש את עוצמת הקול של השדרן

למעלה