שלום לכולם.

timeseason

New member
נו, כמו שטענתי

שטופת מוח. במצעד בירושלים (אותו מצעד נקוב בסכינים ושפוך דם ) אין התערטלות ואין שואו. ישנם אנשים הצועדים לדרוש את זכויותיהם הבסיסיות (לאחר שהם תורמים לחברה באופן מלא ולא מוצצים את דמה כמו החרדים ) הזכות לאהוב, לאמץ ילדים , לחיות בצוותא ככל אחד ולקבל זכויות אזרח בסיסיות. אבל את והציבור הרצחני שאת מייצגת רגילים לדרך האיומים והאלימות ועוד נושאים עיניים לשמיים ומדברים על דרך ארץ,צניעות ואהבת ישראל. אך דעי לך - אין בנו כל סובלנות למבקשי ורוצחי נפשנו. ירושלים היא בירתנו כשם שהיא בירתך. וזכותינו לצעוד בה ולחיות בה. רוצה התחשבות? עשי את את הצעד הנכון . אל תנסי לכפות את חייך על חיי

אמיר אני אוהב אותך

כל הכבוד על האומץ ! אתה איש יקר ודגול טל מקרית חיים- שכנך ....

okmn

New member
אתה ממש "מלאך" צחור כנפיים.

מעניין אם חשבת על אותו נער שבטעות חושב שהוא גיי בגלל חוויה חד פעמית שקרתה לו. גיל הנעורים הוא גיל רגיש. בגיל הזה הרבה מאוד נערים ונערות לא בטוחים במיניות שלהם ובודקים אותה. ככה יוצא שנער בן 15 התנשק או התגפף עם חבר שלו והיה לו נחמד אז הוא החליט שהוא הומו. הוא גם לא יחשוב לנסות משהו אחר כי היה נחמד וזה סבבה ולגיטימי להיות הומו, אז למה לו לנסות משהו אחר? משהו שתסכים איתי שיותר טבעי כמו אישה למשל. שלא תבין לא נכון, אין לי דבר נגד הומואים. יש לי הרבה נגד הדרך הבהמית והוולגרית שלהם, הדרך בה הם רוקדים עירומים ברחובות ומודיעים לכולם מה הם עושים במיטה, אבל לא נגד אדם ספציפי שהוא הומו. סיפור אמיתי: זלמן שושי, זונה ממין זכר, סיפר לא פעם בראיונות איתו שבנערותו הוא עבר ניצול מיני ע"י אדם מבוגר, ומאז הוא גדל כהומו. פשוט כי זה מה שהוא הכיר והוא היה בטוח שהוא כזה. בגיל הנעורים נערים ונערות חושבים הרבה דברים שהם לא. הם עלולים להפסיד ככה חיים נורמטיבים עם אישה/בעל וילדים. והערה אחרונה: העיקר שה"חשוב מכל" הוא שיצא לך אלבום חדש. הדילמה הציבורית והאישית על מקום ההומואים והלסביות בחברה תחכה. מי אמר שהכל אינטרסים אישיים?

גם אתה סוג של נשמה טהורה

משפט אחד ממש ממש צרם לי . אתה השלכת כרגע התנהגות של 0.002 אחוז מאוכלוסיית הגייז על כל הקהילה הזאת. יש לי הרבה נגד הדרך הבהמית והוולגרית שלהם, הדרך בה הם רוקדים עירומים ברחובות ומודיעים לכולם מה הם עושים במיטה, אבל לא נגד אדם ספציפי שהוא הומו. אלוהים. כמה שאתה חי בסרט. תבין שזהו רק קומץ קטן שהכי לא מייצג את הקהילה וחבל מאוד אם זו התמונה שרצה לך בראש כשאתה שומע את המילה הומו, כי זה ממש לא ככה ורוב הקהילה סולדת מאוד מהנתון שהזכרת פה. ולשם המחשה בוא אני גם אדבר בשפה שלך : כשאני רואה אדם סטרייט הולך ואונס ילדה בת 10 זה לא נעים לי. זו דרך בהמית ווולגרית של הקהילה הסטרייטית. שלא תבין לא נכון, אין לי דבר נגד סטרייטים, יש לי הרבה נגד הדרך הבהמית והוולגרית שלהם...... חבל דיעה קדומה מה שנקרא ... ולגבי התזמון שלו של היציאה מהארון: כדאי לך שוב לקרוא מה שהוא אמר לגבי זה בכתבה ב-7 לילות ותראה שמיד תחוש צורך להתנצל. אני לא אצטט את מילותיו כי זה בטח ישמע פחות טוב מאיך שהוא אמר את זה, אבל אני בהחלט ממליץ לך.

okmn

New member
יופי של השוואה נתת

תקרא שוב את ההודעה שלך ושלי. אתה זה שמשווה בין הומואים לחולי נפש, שהם באמת חלאות אדם, שאונסים ילדים/ות. לא אני. מה זה אומר? שאתה גם חושב שהומוסקסואליות היא סטייה? גם אם לא מזיקה? בכל אופן, אני חושב שההשוואה שלך ממש לא קשורה ולא במקום. אתה טוען ש0.002 אחוז מאוכלוסיית ההומואים רוקדים עירומים ברחובות ובמצעדי הגאווה(הרי שם בעצם רוקדים ועל זה מדובר). יש לך נתונים על זה? מישהו ספר פעם את אחוז הומואים במצעדים? אל תזרוק סתם נתונים, כי לא נראה לי שהמשתתפים במצעד הגאווה הם אחוז כ"כ זניח. כך או כך, גם אם האחוז הזה לא מייצג את הקהילה, זה מה שאני רואה. זה, וחברת בגדים של הומואים שעל החולצות שלהם יש הדפסים של זין וכוס וכו', ועוד מס' דוגמאות(מעטות) שאני לא זוכר כרגע. אם אני"חי בסרט", אז תבין לבד מאיפה זה בא. זה לא משהו שאני המצאתי, זה הרושם שאני והציבור מקבלים. מעטים ההומואים שנלחמים בצורה אלגנטית בלי להוציא את הזין החוצה ולהראות לכולם בלייב מה הם עושים במיטה ועם מי. גם אם אני לא מסכים עם המטרה שלהם, אני יכול לנסות להקשיב להם ולהבין אותם ולא להירתע מהנושא, מה שגורם לי לעשות מצעד הגאווה. אבל לא זה הנושא שלנו. הנושא שלנו הוא אישיות ציבורית מוכרת שלקחה צעד מסוים לתועלתה האישית. שלא יתיימר ויגיד שהוא עשה את זה למען אחרים, כשלמטבע יש שני צדדים וזה יכול לגרום לאנשים גם להיות הומואים בלי לדעת שהיו יכולים להיות להם חיים אחרים. שלא יתיימר ויגיד שמה ששיכנע אותו היה שזה יעזור לאחרים, בטח לא כשהוא חותם את מכתבו בעובדה "הכי חשובה"-יצא לו דיסק חדש. לדעתי, כצופה מן הצד ולא משוחד, יצא המרצע מהשק ואיתו הסיבה האמיתית לחשיפה הזאת.

timeseason

New member
מותר להומואים לרקוד ברחובות גם בלי לקבל אישור

מ" אנשים "כמוך. בינתיים הקהילה הגאה בישראל תורמת לחברה הישראלית (בצבא,באקדמיה,בעבודה ובתשלום מסים ) יותר מכל אנשי המערות שאליהם אתה משתייך.

okmn

New member
את עוד תלמדי

את עוד תלמדי לקרוא, כנראה שעכשיו את צעירה מדי. כתבתי בפירוש שאני לא נגד הומואים כאינדיבידואלים, וגם לא כקהילה האמת, אבל הדרך שהם עושים את זה דוחה אותי ויוצרת אצלי אנטי. אני בטח שלא הומופוב. את עוד תלמדי.

okmn

New member
אם אחן לך מה לכתוב אל תכתוב

חשבתי שאפשר לנהל איתך דיאלוג, למרות ההשוואה הבלתי נתפסת שנתת, אבל מסתבר שטעיתי. תמשיכו עם רגשי הנחיתות שלכם, זה יביא אותכם רחוק.

tink1984

New member
אמיר, אתה לא יודע עד כמה...

אני מעריכה אותך עכשיו ! אני לא מעריצה שלך ומעולם לא הייתי. כיאה לכל בת-עשרה טובה שהתבגרה במקביל ליציאתם של הדיסקים של היי-פייב, גם אני אהבתי את הלהקה בזמנו.... אבל מעולם לא איבדתי עשתונות, בניגוד לבנות אחרות שהכרתי. פשוט אהבתי את המוזיקה. מאז ועד היום עברו כמה שנים וההתעניינות שלי בקריירה שלך אבדה, עד שהפצצת עם "מרגיש". וואו !
על השיר המקסים-מקסים הזה. זה שיר נפלא שנוגע בכל הנקודות שרק אפשר. אפילו שמעולם לא הרגשתי כך, כי אני סטרייטית, אני בטוחה שהשיר הזה עבור כל אדם שהיה או עדיין "בארון" נוגע בכל המקומות הנכונים. אני חושבת שה"יציאה" שלך, או הוידוי שלך, באמת יעשה טוב להרבה אנשים - הורים, ילדים, משפחות, חברים.... כל הכבוד על הצעד. תפקידה העיקרי של כל דמות ציבורית ידועה הוא לשמש דוגמה אישית, תמיד דגלתי בזה. ואתה עושה את זה בצורה נפלאה !!! תמשיך ככה ותגרום הרבה אושר ונחת להרבה אנשים. אני מחזקת את ידיך. לעולם אל תשכח את התמיכה שקיבלת, כדי שתוכל לשאוב ממנה כוח להתמודד עם ימים קשים וביקורת הורסת.
אתה אמיץ, אמיר. ועשית צעד כל-כך חכם
אני בטוחה שעזרת (ועוד תעזור בהמשך הדרך) להרבה אנשים למצוא בתוכם את הכוח לחיות חיים אמיתיים ושלמים. כל הכבוד לך !
טינק'

enbalush

New member
שולם רב, לאמיר

יפה שאתה פונה באופן ישיר למעריצים, לחברים בתפוז, הגעתי דרך השער הראשי בתפוז, אז אני מנצלת את ההזדמנות כדי לרשום לך גם משהו אישי... לפני שנתיים בערך הלכתי להפגין מול קרקס בת"א, הסיבה שהפגנו היא כי בעלי-חיים המנוצלים במופעי קרקס, בין אם אלה חיות בר ובין אם אלה חיות מבויתות, בהכרח סובלים. מטלטלים אותם בקביעות ממדינה למדינה ומעיר לעיר בקרונות קטנים ומחזיקים אותם בכלובים צרים במשך רוב שעות היממה. בנוסף לכך, מחייבים אותם ללמוד לבצע תעלולים הנוגדים את טבעם ואף גורמים להם נזק בריאותי. שיטות האילוף כוללות, במקרים רבים, הצלפות שוט, מכות חשמל, הכאה במוטות ברזל ושימוש בדוקרנים. מה שכאב לי שראיתי אותך נכנס לקרקס ואפילו לא היית מוכן לקרוא או לשמוע את הטענות של המפגינים. היו דווקא אנשים שקנו כרטיס וששמעו מאיתנו על בעלי החיים הם סירבו להכנס והחרימו את הקרקס, דווקא מדמות מפורסמת שמנסה לפחות להראות חיובית הייתי מצפה ליותר, לפחות להקשיב. תודה.

moran0071

New member
התזמון שלך מסריח

אני לא יודע אם תקרא את זה או לא אבל התזמון שבא החלטת לצאת הארון שווה ברמתו האינטלגנטית לקהל שקונה את הדיסקים שלך ולמקרה שלא הבנת-נמוכה.אבל אתה לא טיפש ואתה תכננת להתראיין בכל עיתון אפשרי על הנטיות שלך בזמן שהדיסק שלך יוצא ובעצם זה קידום המכירות הכי זול שכתוב בספר. כל מי טיפה מחובר לעצמו הבין מהיום הראשון שראו אותך בלהקת הבוויז בנד הראשונה בארץ שאתה הומו וגם לא טרחת להסתיר את זה יותר מידי. מעניין איפה תהיה עם כל הדאגה שלך לצעירים המבולבלים שלא יודעים אם הם אוהבים לזיין בנים או בנות בעוד שבועיים מהיום כשהקד"ם על הדיסק ישכח. ולכן אני אומר לכל מי שקורא את הטוקבק הזה שאמיר מנצל את זה שהקהל שלו מורכב מבנים ו בנות שאני בספק עם הם/ן אחרי גיל 16.5 שהם גם לא חכמים במיוחד כי אם הם היו באמת במצוקת זהות לגבי מיניותם- אני לא בטוח שאמיר זה הכתובת. ולך אמיר אני רק יכול לומר שאתה דיי פאטתי שאתה צריך להשתמש בטריק ה"אני הומו" וזיינתי בנות כוסיות על בלי רגש רק כדי להיות מינסטירם של תעשיית הזוהר כדי שמישהו יקנה את הדיסק שלך.

aMiRi GiRl

New member
בואנה - תרגיע ת'עצמך ומהר!!!!

אני דווקא כן בחרתי לצטט את אמיר לגבי כך ששאלו אותו למה דווקא עכשיו הוא יוצא מהארון, אז הנה , בבקשה לך , וגם לכל הספקנים שבאים וכותבים כאן באותו הנושא: "תמיד יהיו אנשים שישאלו למה דווקא עכשיו. מתי רצית שאני אדבר על זה? כשאני מקדם מחזמר לילדים? רופרט אוורט אמר פעם שבכל מקרה תהיה לא בסדר. אם אתה יוצא מהארון - אז אתה לא בסדר. ואם כן יוצא - אז זה לא בסדר. בכל מקרה יאכלו אותך. אנחנו חיים במדינה צינית, תמיד יהיה לכולם מה להגיד. אבל בסופו של דבר כל התהליכים שעברתי מתנקזים לאלבום הזה. עבדתי על הטקסטים האלה הרבה מאד שנים , עם הרבה מאד אנשים, ועשיתי אלבום שאי אפשר להוציא אותו בלי לומר : 'כן, אני גיי'. מי שרוצה לראות בזה יחסי ציבור לאלבום , שיהיה". אני נגד הרדיפה הזאת. אני לא מבין את המחול הזה, להוציא אנשים בכוח מהארון. אין טעם, זה סתם מוסיף לאנשים עוד לחץ טמרחיק אותם מהשלב שבו הם יאמרו לעצמם שזה מה שחשוב באמת. כל אחד צריך לעבור את התהליך שלו עם עצמו. גם לי לקח הרבה מאד זמן לדבר על זה עם המשפחה. לכל אחד יש את הסרט שלו, את המשפחה שלו ואת העניינים שלו. אני לא שופט אף אחד , כמו שאני לא רוצה שישפטו אותי". ולגבי קהל היעד שאמרת שהוא הקהל של אמיר , אני חייבת להגיב על זה: נעים מאד, אני סיגלית , אוטוטו בת 18 , וגמני מהקהל יעד של אמיר , ואני גאה בכך , כי אמיר הוא בנאדם מדהים, ולאפחד אין זכות לשפוט אותו. וזהו.. נראה לי שהציטוט של אמיר מסביר זאת הכי טוב. =) תהנה לקרוא אותו ואולי רק אז תבין .

ISRAELRULES

New member
בדיוק צודק

אחלה תרגיל יחצנות של מוזיקאי כושל כדי לפרסם את האלבום שלו =)

מאמאסאן

New member
אמיר שלום רב

מה איכפת לנו מהעדפות המיניות שלך, העיקר שאתה אדם. ומייצג את קרית חיים- בכבוד מאמא של בן שיכבה שלך.

חיה 2סרט

New member
וכמה שאתה מקסים...../images/Emo24.gif

"להתאהב בך כל פעם מחדש"
הערצתי אותך אז,ועכשיו מעריכה אותך כל כך
הדרך שבא לקחת את הדברים בחייך,והצלחת עדיין בין כל הקשיים שעברת בדרך. והגעת לאן שהגעת. אני אומרת שאלא הם חייך,תהנה מהם כמו שאתה אוהב. הדבר היחיד שאני מצטערת שאתה גיי {הוא רק ההפסד לצד שלנו
} אאחל לך: שתצליח בכל דבר שתחפוץ בחייך
שתאהב
ושיאהבו אותך
אני איתך
ומחכה בקוצר רוח להופעות שלך.
מזו שגאה בך:חיה

Lil xxx

New member
אוי זה ממש מוזר....

חחח זה שזה חדש לי, אבל זה ממש מצחיק, שבסופו של דבר הראת באמת מה אתה מרגיש! ובזכות היי פייב גיליתי משהו שבכלל לא ידעתי שאגלה, את זה אני ישאיר לדימיון שלכם... כל הכבוד אמיר, ותבוא להופעה במועדון בחיפה, אני יעשה לך תמונות (כן כן אני צלמת במועדונים)... בייייייייייי

mayamil

New member
חיזוקים

היי אמיר והיי לכל החברים היקרים שנמצאים פה... ובכן,נכנסתי לאתר "תפוז" על מנת להכנס לאחת הקומונות שאני משוייכת אליה פה וראיתי את הנושא המרכזי בעמוד הבית,עליך אמיר. אני רוצה לחזק אותך מפה ולומר לך שעשית את הצעד הנכון קודם כל בשביל עצמך ושנית לכל אותם אנשים שעדיין נמצאים בארון ומפחדים.אין מה לפחד!אני תמיד אומרת שכולנו הילדים של אלוהים ואלוהים אוהב אותנו באשר אנו.לא משנה אם אתה שמן/גבוה/סטרייט/הומו או לא יודעת מה.כולנו הילדים של אלוהים והוא אוהב אותנו ללא הבדלים בגזע/דת/לאום/מין. אני חושבת שזה מאד חשוב לדעת מי אתה ומה אתה.ברגע שאתה משלים עם עצם היותך מי שאתה אתה משדר זאת כלפי חוץ. נכון שיש אנשים רעים בעולם שלנו ונכון שיש אנשים ששופטים אנשים אחרים.אני סה"כ מרחמת על אותם אנשים שחיים בדפוסי חברה פרימיטיביים ואינם מסוגלים לקבל את "השונה" שבינינו.אני מאד מרחמת על אותם אנשים שיודעים לשפוט אחרים אבל שוכחים קודם כל לשפוט את עצמם.אני תמיד אומרת אם אתה רוצה לשפוט מישהו שפוט אותו מהמקום שלו ולא מהמקום שלך. יש לי 2 ידידים מאד מאד טובים,אני אוהבת אותם מאד והם הומואים.הם החברות הכי טובות שיש לי ושהיו לי אי פעם.אני לא מוכנה לוותר עליהם בכלל ואני לא מתכוונת לוותר עליהם.הם אנשים מקסימים,מצליחים ושלמים עם עצם היותם מי שהם.אני אוהבת אותם מאד והם אנשים שיקרים מאד לליבי.אף פעם לא היתה לי הבעיה אם עצם היותם הומואים ההיפך הוא הנכון.הם אנשים שיודעים לקבל את השונה והם אנשים שחיים טוב מאד עם זהותם המינית וזה מה שהם משדרים כלפי חוץ. לכל אותם האנשים שכרגע מבולבלים או לאוו דווקא מבולבלים אלא יודעים בדיוק מהי הזהות המינית שלהם-הגיע הזמן לצאת מהארון ולדעת שיש בינינו אנשים חמים,טובים ואוהבים שיקבלו אותכם בזרועות פתוחות מבלי שנשפוט אותכם. ברצוני לסיים עם משפט שאמר פעם לאו-דה ובודהה.לאו-דה אמר: "להיות נאהב עמוקות ע"י מישהו מעניק לך כח,בעוד לאהוב מישהו עמוקות מעניק לך אומץ". בודהה אמר פעם: "הלב הוא כמו גן.ניתן לגדל בו חמלה או תיעוב,איבה או אהבה,אילו פרחים תבחר אתה לגדל בו"? שיהיה לכל אותם האנשים שרק עכשיו אוזרים את האומץ לומר מי הם ומה הם בהצלחה!!! תזכרו,יש כאלה שמחבקים אותכם מפה עם המון אהבה!!! אני מחבקת אותכם מפה ומאחלת לכם הצלחה בחיים ובהזדמנות השניה שניתנה לכם.תאהבו את עצמכם ותשאירו מקום גם לאחרים לאהוב אותכם. שלכם, מיה:)

למעלה