שלום לכולם.

ooortalll1

New member
נכון אמירררר

הם אנשים רעים מאוד! אוהבת אותך תמיד תמיד. אורטל.

חח בת אל

שתינו העלנו את אותה ההודעה בדיוק באותה דקה

1sHiRuSh

New member
אמירי ../images/Emo24.gif

אתה צודק בכול מילה בקטע של האנשים הרעים ונכון לא צריך להקשיב לכול הטוקבקים והעיתונים..! התרגשתי לקרוא מאוד את הכתבה ביום שישי ואני שמחה מאוד שסוף סוף אתה עם האמת שלך ושאתה מאושר באמת!! את הדיסק היום אני אלך לקנות בתקווה שהוא הגיע כבר לבאר שבע .. תדע אני מעריכה ואוהבת המון הממון.. ואפילו יותר!

nechma

New member
למה העיתוי עם צאת האלבום ???

מה רצית להשיג? למה לרדת כל כך נמוך כדי לנסות להעלות גבוה. דוחה את הטענה על לעזור לאלו כביכול שעדין סובלים... כן רואה נסיון נמך לעשות רייטינג מלהיות הומו... נסיון למתג את העדפה המינית שלך צמודת ערך לאלבום שלך. הנסיון של התשקורת = תקשורת להעלות אנשים כמו גל אוחובסקי עידו תדמור ואחרים לחזית הרייטינג תוך שימוש גלוי וסמי בנטייתם מעורר תמיהה ואפילו דחיה. ועכשיו גם אתה . אם נער מבולבל כל שהוא מבחינת זהות מינית יבחר בדרך שלך במקום להיות סטרייט רצחת נפש בישראל לא עזרת כפי שאתה מתיימר כיפה נפש. מחקרים שנעשו ידוע 95% מההומויים נאנסו בילדותם ויתכן שאתה אחד מהם... צר לי עליך גם אם אתה שלם עם עצמך. והשימוש בנטייתך לקידומך מעורר אנטיגוניזם תרתי משמע.

aMiRi GiRl

New member
וגם לך

אני דווקא כן בחרתי לצטט את אמיר לגבי כך ששאלו אותו למה דווקא עכשיו הוא יוצא מהארון, אז הנה , בבקשה לך , וגם לכל הספקנים שבאים וכותבים כאן באותו הנושא: "תמיד יהיו אנשים שישאלו למה דווקא עכשיו. מתי רצית שאני אדבר על זה? כשאני מקדם מחזמר לילדים? רופרט אוורט אמר פעם שבכל מקרה תהיה לא בסדר. אם אתה יוצא מהארון - אז אתה לא בסדר. ואם כן יוצא - אז זה לא בסדר. בכל מקרה יאכלו אותך. אנחנו חיים במדינה צינית, תמיד יהיה לכולם מה להגיד. אבל בסופו של דבר כל התהליכים שעברתי מתנקזים לאלבום הזה. עבדתי על הטקסטים האלה הרבה מאד שנים , עם הרבה מאד אנשים, ועשיתי אלבום שאי אפשר להוציא אותו בלי לומר : 'כן, אני גיי'. מי שרוצה לראות בזה יחסי ציבור לאלבום , שיהיה". אני נגד הרדיפה הזאת. אני לא מבין את המחול הזה, להוציא אנשים בכוח מהארון. אין טעם, זה סתם מוסיף לאנשים עוד לחץ טמרחיק אותם מהשלב שבו הם יאמרו לעצמם שזה מה שחשוב באמת. כל אחד צריך לעבור את התהליך שלו עם עצמו. גם לי לקח הרבה מאד זמן לדבר על זה עם המשפחה. לכל אחד יש את הסרט שלו, את המשפחה שלו ואת העניינים שלו. אני לא שופט אף אחד , כמו שאני לא רוצה שישפטו אותי". ולגבי קהל היעד שאמרת שהוא הקהל של אמיר , אני חייבת להגיב על זה: נעים מאד, אני סיגלית , אוטוטו בת 18 , וגמני מהקהל יעד של אמיר , ואני גאה בכך , כי אמיר הוא בנאדם מדהים, ולאפחד אין זכות לשפוט אותו. וזהו.. נראה לי שהציטוט של אמיר מסביר זאת הכי טוב. =) תהנה לקרוא אותו ואולי רק אז תבין .

timeseason

New member
בגלל טינופות כמוך

אחוז ההתאבדויות בקרב גייז צעירים גבוה. ולאמיר "כל המציל נפש אחת..." ... ישר כוח!

אני מציעה לך לא לצטט פסוקים וססמאות באוויר.

במיוחד כשאת לא יודעת את המקור, וההקשר שבו אמרו אותו חז"ל. המשפט "כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם מלא" או בגרסתו האחרת, התלמודית- "כל המקיים נפש אחת מישראל כאילו קיים עולם מלא" מופיע בכמה מקומות בגמרא, בתלמוד ובכמה מדרשים שונים. בואי נחזור כמה מאות שנים אחורה ונראה- רבי עקיבא איגר, רבה של פוזנה, פגש באלמנה וביתה, שהפריץ המקומי החליט להשליכם לכלא בגלל שלא שילמו לו את דמי החכירה, הזדעזע מאוד ממצבם, ורץ לבני הקהילה על מנת לגייס את הכסף הדרוש. עמד בבית הכנסת וצעק- "כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם מלא", ומיד גויס הכסף והאלמנה וביתה ניצלו. כמו כן מופיע סיפור דומה, על רב הונא שמסר מישהו בידי גויים ובת קול הוכיחה אותו על כך בתוספת המשפט. בנוסף לכך, הרב ישראל לאו הוסיף את המשפט הנ"ל בדבריו על אוסקר שינדלר, ושאר חסידי אומות העולם שהסתירו יהודים מפני הנאצים התקופת המלחמה. ניתוח פשוט- רבי עקיבא איגר והרב ישראל לאו התכוונו כאן להצלת יהודי מפני גויים/ מלשינים, הרוצים להרוג אותם. במסכת שבת, מדובר על "חולה שיש בו סכנה"- כלומר, חולה שאם לא יחללו עליו את השבת עלול למות/להינזק נזק בלתי הפיך. חז"ל והפרשנים משתמשים שם במשפט "כל המקיים נפש אחת.." ומוסיפים שבכל עניין פיקוח נפש, אפילו ספק, מצווה לחלל את השבת ולהציל את החולה. ניתוח פשוט- תנא קמא והמשנה התכוונו להצלת חולה בשבת. צר לי לבשר לך, אבל חוץ מהמקורות האלו, שמדברים על הצלת חיים במצב של עוני/מפני גויים/בשבת, לא נזכר בכל התלמוד, התורה, המשנה והש"ס הקשר כזה של הצלת ועידוד אדם שרצה להתאבד בגלל שהוא גיי והסביבה לא תומכת, מהסיבה הפשוטה- התורה טוענת שאדם כזה חייב להתמודד עם יצריו ולא להיכנע להם. לאור העובדה שחז"ל, המשנה, וגדולי התורה כפופים לתורה הבסיסית, שהיא חמשת חומשי תורה ובהם נזכר שכל מה שטחנו עליו את השכל פה, היא תועבה גמורה, והעושה אותה חייב כרת, אין הצדקה להביא את המשפט הזה כאן, כי כמובן שחז"ל לא התכוונו לעידוד התופעה הזאת, לדעתם היא מעוותת ולא נכונה. לכן כדאי לחשוב קצת לפני שמשתמשים במאמרים מהתורה על מנת להצדיק את כל התפיסות המעוותות שלך.

timeseason

New member
את יודעת מה את יכולה לעשות

עם חוסר האנושיות, האכזריות, השנאה בלבך,הטמטום הדתי והרבנים שלך? שלושה ניחושים...

טמטום דתי?

הטמטום הדתי כאן הוא לא שלי, אלא שלך, כי את לוקחת משפט מהגמרא ומנופפת בו, בלי להבין את המשמעות שלו אפילו. אני לא משתמשת במשפטים מהתלמוד ומשעבדת אותם לדעות שלי, בניגוד אלייך. אין לי שנאה בלב אל אף אחד, ובוודאי שלא לקהילה ההומוסקסואלית, אבל יש לי שנאה למעשים הנלוזים שלהם. כפי שכבר אמרתי קודם, הטחת האשמות לא תעזור לך כאן. את יכולה להציג את הדעה והעובדות המנוגדות לדעתי, אבל להטיח בי קללות ותכונות רעות, זה לא מה שיעזור כאן, זה רק מעיד על כך שאת לא יודעת להתווכח עפ"י תרבות הדיון ולהציג את דעתך בצורה נכונה.

timeseason

New member
אין לי מה להתווכח אתך

הערכים שעליהם מושתתת השנאה התהומית שלך בזויים בעיניי. את משולה בעיניי לשונאי היהודים רק משום שהם יהודים. אין בך אהבה ואין בך חמלה רק שנאה

אין מה לומר, טיעונים משכנעים ביותר..../images/Emo67.gif

אין בי שנאה לאף אחד, כי כל אחד נברא בצלם אלו-הים, ודווקא בגלל זה צריך להעמיד אנשים על מקומם ולהסביר להם למה זה אסור ולא לתת לדבר הנורא הזה להמשיך (מה שכן מותק, השנאה לדתיים מבצבצת מבין דברייך). כבר כתבתי שאני לא שונאת אותם, אלא את המעשים שלהם, חבל שאת מתעקשת בגלל שאין לך הבנת הנקרא בסיסית. מה שכן ערכים יש לי בניגוד לאנשים מסויימים שמרשים לעצמם להשתולל ולעשות ככל העולה על רוחם, וזה עוד הופך מושא להערצה בעיניי אנשים שרואים את המציאות המעוותת הזו כנכונה.

timeseason

New member
מי את שתקבעי מה נכון או מה לא?

באיזו זכות את מעבירה ביקורת מוסרית על חייהם או דרכם של אחרים? כולך שטופת מוח ומלאה בכל הבולשיט שהממסד הדתי (שרואה אותך כאישה נטולת זכויות) הלעיט אותך. אולי יש לך ערכים אך הם פסולים ומשוללי יסוד ומושתתים על בורות,פחד ושנאה. ואת אלוהים את יכולה להניח בשקט. אין לך קשר אליו כי את חייה במציאות נבערת חסרת רגשות או אהבה . רחמים עליך ועל חייך הקטנים. מסיונרית של שנאה. נ.ב - ודאי תצדיקי את הדקירה שהתרחשה במהלך מצעד הגאווה בירושלים

יש הבדל בין הביקורת שלי לביקורת מוסרית,

חבל שאת לא מצאת אותו. נכון, אני הקטנה לא קובעת מה נכון או לא, התורה קובעת. חבל שאפילו שאת יהודיה התורה לא נחשבת בעינייך כנימוק מספיק משכנע. בואי נראה מי שטופת מוח- אני- שמנמקת את הדעות שלי עפ"י מה שקראתי, למדתי, סיננתי, בחנתי לעומק, ומוסיפה את דעתי, בלי להטיח בך קללות והאשמות למרות שלדעתי את זו שטועה כאן, ומסבירה לך בנחת ובסבלנות את עמדתי. את- שמשתמשת בציטוט של חז"ל (ואת אפילו לא מבינה מהו..) מטיחה בי האשמות בניסיון להתגונן, לא מתווכחת עניינית ומכנה אותי מסיונרית (שזה בכלל לא קשור..). אולי אף פעם לא בדקת ובחנת את שני צדדי המטבע, ואת לא מכירה את המקורות שבעניין, את מבטלת דברים מכל וכל, וחבל, כי את אטומה לחלוטין, את מצטטת לי דברים ששמעת מאנשים יפי נפש ולא דברים שבדקת וחקרת לעומק. אז מי כאן מפריח ססמאות בלי להבין, ועוד לטעון שאני זו ששטופת מוח? כי את אפילו לא מבינה את מה שאת אומרת. נ.ב- לפני שאת מעלה השערות שאין להן בסיס (יש להן, רק כי את מסרבת להבין מה שכבר כתבתי פעמיים, אין לי שנאה לאף אחד.) כדאי מאוד שתקראי את הפוסט הזה, שנכתב לפני מצעד הגאווה.

למעלה