שלום לכולם

routine

New member
שלום לכולם

רציתי לעדכן שאני נכנס מידי יום לפורום ואת האמת אין מה לעשות בו מבחינת ניהול לפחות לדעתי שקט די רגוע לא מתלהם הלוואי שהפורום השני שאני נמצא בו היה ככה אבל דעתכם יותר חשובה האם יש משהו שניתן לשיפור ? האם יש משהו שמפריע ואני לא מודע אליו? (ואם יש ולא נוח לפרסם על גבי הפורום פרטית אלי תעשה את אותו העבודה) בנוסף רציתי לעדכן שבימים הקרובים יבחן מנהל לפורום מתוך השחקנים עצמם(כבר יש מועמד זה לא הצעת מועמדות) כדי שיהיה מענה יותר זמין ויותר מבין בטוח יותר ממני
לילה טוב שי

DaRKzLORD

New member
שלום

שלום שי, דבר 1 רק צריך- 1) כשיש פה מלחמה אז רצות בפורום קללות כמו במ.צ, כל שעה מתחלף עמוד ויש פה שרשורי ענק של קללות ביחד עם תקיפות ומספרי מדינות, צריך לשים מנהל שיטפל בזה, מקווה שזה יהיה בזמן הקרוב. תומר

routine

New member
תשובה

כל מתי שיש קללה מומלץ לשלוח לי פרטית וקישור אם אפשרי והקללה או הדבר הפוגע יטופל מידי מנהל נוסף (או שיחליף אותי) בזמן הקרוב ביותר

anoshe10

New member
ברוך הבא

מזל טוב על התפקיד החדש.... ודי שקט פה בנתיים...חכה למלחמות..

routine

New member
את האמת בושה שכחתי את השם שלך

קודם כל אני נמצא בפורום כבר כמה חודשים טובים דבר שני אני נמצא פה בגלל כמה חוליגנים שבאו להספים פה בגלל שחסמתי אותם במפקד צבאות נכנסתי זמנית כדי לנטרל אותם מהפורום שלא יפריעו לכם

HuriCaN

New member
אהלן שי

הכל מצוין חוץ מהמלחמות שאתה לא מודע מה הולך פה... בסך הכל , הכל פה שקט ורגוע

רוני1237

New member
אני בוחרת מוטי או סהר או יוסף

אחד מהשלושה יתרונות מוטי-מנהיג ניפלא מנהל מצוין שרוצה רק טוב בברית שלו,אחראי מסודר,שבגללו היכרתי את AIS ולמדתי לשחק במשחק הזה והכרתי את כולם פה. סהר-מנהיג אימפריה גדולה,ניראה רציני שאני חושבת שיהיה מתאים לדעתי אחלה בחירה ז'וסף-חמוד,מצחיק דואג לכולם,מישו שהיתחברתי במהירות אליו,גם לדעתי אחלה בחירה וזאת תהיה בחירה מצוינת חסרונות- לא מצאתי עוד מישו שהייתי בוחרת בו זה דניאל משאדוס. גם אחראי,גם חמוד,מישו שדואג לברית שלו מעל הכל,(עוזר בעבודות הבית=]),חרוץ,מסודר,נקי. בקיצר כולם ארבעתם לדעתי מתאימים

dan11112006

New member
תודה רוני ../images/Emo13.gif

ואל תשכחי את אמרת שאת באה לשאדוס כי יוסף משעמם אותך!! אני לא שוכח...

Sabat0

New member
אחראי, חמוד, חרוץ, מסודר, נקי?

מה זה פה, שרות דייטים?!

רוני1237

New member
לא זה לא אבל אני צודקת

ויוסף ? שצצצתעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

למעלה