שלום לכולם

הדס מור

New member
שלום לכולם

נכנסתי לפורום ונדהמתי לראות את מספר ההודעות ... הפורום הכי פעיל שראיתי אי פעם . נראה לי מקום נפלא לשפוך את סיפורי האישי.. מקווה לשוב ולהתקבל בברכה הדס

היי הדס

ברוכה הבאה ל
נו החמים אם תסתכלי סביב תראי שיש בו המון חדרים חדר למי שמהרהר הרהורים חדר למי ששרוי ברגעים קשים חדר לשמחים חדר יעוצים חדר לסתם קשקושים והכל עם הרבה פרגון מאנשים מקסימים אם סיפורך האישי קשור בענייננו - פרק שני אם את בדרך אליו,או כבר נמצאת בו הלכה למעשה אז יאללה שפכי

אקדמאית

New member
ניצתתתת ../images/Emo124.gif את שומעת?

מה אמרתי לך אתמול הא?? הפורום הכי פעיל!!! כל הכבוד לכולנו
בזה הכתרתי את הפורום הזה ל-
הפורומים. ולך הדס - ברוכה הבאה (ניצת אל תכעסי שלקחתי את תפקידך, הגעתי פשוט ל-
לפניך). נשמח לשמוע את סיפורך (במידה כמובן שנוגע לפורום).

שומעת יקירתי ../images/Emo24.gif

מה פתאום לקחת את תפקידי? הרי ה
של כולנו אני לא יכולה קולזמן לפתוח ת´דלת לבד
כן מלך,לא מלך העיקר שטוב לנו בו,לכולנו

*יערית

New member
גם אני שומעת.....

מותר לא? ומה קורה במידה ואין לה סיפורים שנוגעים בפורום...? לא מתקבלים?כמו מה קרה לה בדרך הביתה, כמו ..למי אמרה שלום ובוקר טוב, כמו...למה נגמר הלחם הפרוס במכולת.... וכמו אלף ואחת דברים שקורים לנו ביום יום..רק זוגיות יש לכם בראש?
אההה ואיך היתה האמבטיה של אתמול? גם אני מברכת את הדס על כניסתה לפורום ..וכל סיפור מתקבל בברכה... אם יש לו קשר לפורום כמובן
!!!!!!!!!! יערית.

שלום לחדשה וברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

חולה אהבה שכחת שיש אנשים שעובדים אה? אני הגעתי 10 דקות לפניי הילדים, מתה מעייפות, אבל הייתי חייבת לראות מה קורה ומה שלומכם/ן? אז שיהיה שבוע טוב ומהנה.

הדס מור

New member
תודה על קבלת הפנים החמה

ממש נעים לגלות פורום כל כך פעיל ומקבל.. הסיפור שלי בהחלט בהחלט קשור לכותרת של הפורום .. ולפני שאני מתחילה אומר כי הצורך שלי לשתף ולספר נובע גם מהצורך בעיצה ובאוזן קשבת מדי פעם וגם מתוך הצורך לשמוע את עצמי מדברת על כך.. מין חשבון נפש אישי.. אז אודה לכם על ההקשבה / קריאה ומי שימצא את הסיפור ארוך ומייגע איתו הסליחה . הכל התחיל לפני כשלוש שנים כשמצאתי את עצמי מפתחת רגשות לבחור שלמד איתי הבחור, הוא ממש שולי בסיפור המשמעות האמיתית היתה ההכרה כי נישואי תמו וכי אני חייבת חייבת חייבת לעשות משהו למען עצמי ולמען האושר האישי שלי ומשם הדרך אל הגרושים היתה די קצרה ובמהלכה , עוד לפני הגט הכרתי בחור הכל היה נגדינו !! אני אמא לשניים בהליכים הוא רווק אני בצפון הוא במרכז , ובכל זאת מבלי לדעת מדוע, עם הרגשה שהכל זמני וחסר תכלית התחלנו להיפגש , בסתר כמובן! הינו נפגשים באמצע השבוע ובסופי שבוע כשהתאפשר . בתחילה בלי לחשוב יותר מדי על העתיד פשוט היה לנו טוב יחד . היום במבט של שנתיים וחצי לאחור נהגנו די בחוסר אחריות שהרי עוד לא היה לי הגט . אבל היה לי נעים וטוב לדעת שיש מישהו באופק, המחשבה של להיות לבד היתה קשה עבורי ובנוסף היה בכך המון חיזוק לבטחון העצמי שלי במישהו שמשתדל ומתאמץ בשבילי בניגוד עצום למה שחוויתי במשך כל חיי הנישואין הכושלים שלי . בשלב ההוא עוד לא היו דיבורים על ההמשך . הינו שנינו נטו בלי משפחות בלי ילדים ובלי המשך מתוכנן פשוט אהבה נטו והאהבה פרחה .. והגט המיוחל הגיע ( עם ויתורים פה ושם מפחד שהאקס יגלה את האמת ) ואיתו הגיע השאלות האמיתיות.. ממשיכים ?? מפסיקים ? ? מה עושים ?? ממש לא מתוך רצון למתוח אני חייבת לזוז עכשיו . אמשיך במידה ויעניין אותכם . תודה על ההקשבה . הדס

הדס../images/Emo23.gif

הדס יקרה ראשית אציין שיש לי הרבה לשם הזה ולאחא מכן מדוע להשאיר אותנו עם סימני שאלה מ
שלנו לא בורחים באמצע השארת אותנו עם
פשוט לא יפה

הדס מור

New member
סליחה סליחה, הנה אני ממשיכה

צר לי על ההפסקה המותחת.. הילדים שלי בגילאים של אמבטיות וארוחות ערב הנה אני ממשיכה אז הינו בשלב של הגט. שהכריח אותנו לעסוק בשאלות, להתחיל לחשוב מה קורה איתנו. ידענו שאנחנו מאוהבים אבל בזאת פחות או יותר הסתיימה הוודאות ממש ממש לא ידענו איך ממשיכים ובשלב מסוים הגיעה איזו שיחה כואבת שבה הוא הבהיר לי אהובי שהוא לא רואה את עצמו מתחיל את חייו עם ילד בן 6 וילד נוסף שאינו שלו . שלא כך דמיין לעצמו שקשה לו לראות את עצמו בזה . ואני שמעתי . שמעתי ולא האמנתי . שכנעתי את עצמי שלא יתכן שאדם נמצא איתי כבר תקופה מסוימת.. כשהוא יודע מראש את מצבי המשפחתי, ולפתע פתאום מחליט כזו החלטה. הבנתי את הקשיים שלו ואמרתי לו שאני מאוד מבקשת שיתן לזמן לעשות את שלו!! שיתן לעצמו זמן להפנים זמן לנסות . האינטואיציה אמרה לי לא לוותר ולא ויתרתי האמנתי באהבה שלו והוא הרי למרות שאמר שאינו רואה את עצמו איתנו לא הלך ונשאר איתנו. והיו עוד כמה שיחות שתוכנן היה דומה.. והזמן עבר כעבור זמן מסוים החלטנו שדי והותר עם הסודות ואני הצגתי אותו בפני משפחתי וההפך, הוא הציג אותי בפני משפחתו כשעדיין מעיב הצל של מצבי המשפחתי משפחתו לא ידעה שאני גרושה+2 ביינתים כמובן הוא הכיר את הילדים שלי והתחיל לבלות בחברתינו .. והזמן עבר ובשלב מסויים הוא השלים וסיפר למשפחתו שלהפתעתי הרבה קבלה זאת בהבנה מלאה וללא שום כעס או היסוס והיום אנחנו כבר קרוב לשנתיים ביחד.. לא אומרת שין קשיים עוד אבלבל לכם את הראש הרבה על הקשיים אבל מסר אחד יש לי האמינו באהבה היא נמצאת שם !!!! וכשאתם חושבים שמצאתם אותה אל תוותרו !!! שלכם הדס

ממש כיף לשמוע ../images/Emo13.gif

וכמו שאני תמיד אומרת "האהבה הנכונה והאמיתית תמיד תמיד תנצח" איזה כיף לשמוע דברים טובים.

ואוו הדס

איזה יופי לשמוע סיפור כזה אופטימי. בטח שיש קשיים תקטרי אנחנו כאן לא? ובקשר לאהבה? בטח ובודאי שהיא נמצאת קיימת רק צריך למצוא את האיש/ה הנכון/ה

הדס../images/Emo23.gif

כיף לך שמצאת אהבה כזו גדולה שיהיה לך רק טוב את האמת גם קצת מקנא

לעולם אל תקנא פשוש קטן

אסור ולא בריא, אהיה שמח בחלקך וכך יהיה גם לך טוב, ונו כבר חזרתי (התחברת?)

למעלה