תודה על קבלת הפנים החמה
ממש נעים לגלות פורום כל כך פעיל ומקבל.. הסיפור שלי בהחלט בהחלט קשור לכותרת של הפורום .. ולפני שאני מתחילה אומר כי הצורך שלי לשתף ולספר נובע גם מהצורך בעיצה ובאוזן קשבת מדי פעם וגם מתוך הצורך לשמוע את עצמי מדברת על כך.. מין חשבון נפש אישי.. אז אודה לכם על ההקשבה / קריאה ומי שימצא את הסיפור ארוך ומייגע איתו הסליחה . הכל התחיל לפני כשלוש שנים כשמצאתי את עצמי מפתחת רגשות לבחור שלמד איתי הבחור, הוא ממש שולי בסיפור המשמעות האמיתית היתה ההכרה כי נישואי תמו וכי אני חייבת חייבת חייבת לעשות משהו למען עצמי ולמען האושר האישי שלי ומשם הדרך אל הגרושים היתה די קצרה ובמהלכה , עוד לפני הגט הכרתי בחור הכל היה נגדינו !! אני אמא לשניים בהליכים הוא רווק אני בצפון הוא במרכז , ובכל זאת מבלי לדעת מדוע, עם הרגשה שהכל זמני וחסר תכלית התחלנו להיפגש , בסתר כמובן! הינו נפגשים באמצע השבוע ובסופי שבוע כשהתאפשר . בתחילה בלי לחשוב יותר מדי על העתיד פשוט היה לנו טוב יחד . היום במבט של שנתיים וחצי לאחור נהגנו די בחוסר אחריות שהרי עוד לא היה לי הגט . אבל היה לי נעים וטוב לדעת שיש מישהו באופק, המחשבה של להיות לבד היתה קשה עבורי ובנוסף היה בכך המון חיזוק לבטחון העצמי שלי במישהו שמשתדל ומתאמץ בשבילי בניגוד עצום למה שחוויתי במשך כל חיי הנישואין הכושלים שלי . בשלב ההוא עוד לא היו דיבורים על ההמשך . הינו שנינו נטו בלי משפחות בלי ילדים ובלי המשך מתוכנן פשוט אהבה נטו והאהבה פרחה .. והגט המיוחל הגיע ( עם ויתורים פה ושם מפחד שהאקס יגלה את האמת ) ואיתו הגיע השאלות האמיתיות.. ממשיכים ?? מפסיקים ? ? מה עושים ?? ממש לא מתוך רצון למתוח אני חייבת לזוז עכשיו . אמשיך במידה ויעניין אותכם . תודה על ההקשבה . הדס