שלום לכולם :)

שלום לכולם :)

היי, אני דיי חדשה פה.... מידי פעם נכנסת וקוראת שרשורים.....אחלה פורום :) לאחרונה נתקלתי בבעיה...דיי הבנתי שהתאהבתי בשותף שלי...בחיים לא האמנתי שדבר כזה יקרה לי... הרבה פעמים אני חושבת שאולי כדאי שאני ארמוז לו איכשהו או אדבר איתו על זה ואז אני מיד יורדת מהמחשבה הזו כי אם הוא לא ירצה או משהו כזה זה יהיה פשוט לא נעים אחר כך ....בכל זאת אנחנו גרים באותו בית! ומצד שני למה אני צריכה להתעלם מהרגשות שלי? אוף....מה לעשות?!

אולי...

תכתבי לו מכתב אהבה (עם ליפסטיק כמובן) על הראי? תשאירי לו פתק, עם מגנט על המקרר? תזחלי למיטה שלו בלילה? תשלחי לו מברק מזמר- המבוצע על ידי יובל המבולבל? וברצינות. זו ממש בעיה. אני באופן אישי לא יודעת מה היתי עושה, אם היתי נקלעת למצב ביש שכזה. כמה זמן אתם גרים יחד? יש לו חברה? היתה לו? ובכלל- מה מערכת היחסים בינכם- בתור שותפים? אתם מסתדרים? כמו שאמרת- זה מצב בעייתי. כי אם יש מצב שצד אחד לא מעוניין בקשר. אתם עדיין שותים- וזה יכול ליצור חוסר נעימות או מתח בינכם. בקיצור- אין לי פתרון בשבילך. אני מניחה שאני לא היתי לוקחת את ה"סיכון" ומגלה לו את רגשותי- ורק בגלל שקיים הסיכוי שזה לא הדיי- ואז יש אי נעימות.(מצד שני, אומרים ש"לא נעים מת" ואולי תוכלו לשכוח מזה.) בקיצור- אני לא האדם להתייעץ איתו בקטעים כאלו..אני סתם חופרת לעצמי. שיהיה לך בהצלחה עם מר שותף! אני ממש מקווה בשבילך שזה הדדי.

תודה על התגובה :)

אנחנו שותפים מתחילת סמסטר חורף השנה....היחסים בינינו מעולים וממש כיף לי איתו....בגלל זה אני חושבת שממש נדלקתי עליו...כי בעקרון הוא לא היה הטעם שלי עד שלפני שבאמת הכרתי אותו... יש לי הרגשה שאני כמוך בעניין הזה בגלל הסיכון....כלומר אני לא אחשף בפניו... אולי אני פשוט אחכה שהסמסטר יגמר וכבר לא נהיה שותפים...

למעלה