אני איתך!
אם אני הייתי מתכננת את הערב הזה,רוני וליאור בטוח לא היו כלולים בו..אבל לא אני מתכננת, אני סבורה שכמו שכשאני עברתי ליד שלטי החוצות הענקיים שמכריזים על משתתפי הערב ועיקמתי פרצוף, היו כאלו שקפצו עד הגג [ילדות בנות 8-12 וגרושות].. כל אחד והטעם שלו..אני לא יודעת אם אבוא בכלל,כי עד אתמול דווקא כן תכננתי ללכת, אך תוכניות משתנות במהירות האור [אל תשאלו למה..לא משהו שתלוי בי], אבל אם הייתי הולכת - זה בטוח לא בשביל לצפות ברוני וליאור נרקיס.. אלא בשביל לבלות זמן איכות עם החברים שלי, לראות אנשים שלא ראיתי עידנים, וכמובן - הזיקוקים! לכיוון הבמות לא אסתכל בכלל..ואני לא יכולה לטעון למה הביאו אותם ולא את הזמרים שאני אוהבת..כי המוזיקאים שאני אוהבת - מתים כבר..:\ אז מי שלא בראש שלו - שיילך לעיר אחרת..אני בטוחה שלמרות הכל - הבימות יהיו מלאות כרגיל.. ואם אתם רוצים כמוני,לבוא רק בשביל להרים לעצמכם ולחברים את המורל - לכו..לא בשביל לצפות ברוני! אז אל תשתמשו בזמרים האלו שאתם לא אוהבים בתור תרוץ להתבכיין..כי אפילו אם היו מביאים את פינק פלויד היו אנשים שמעקמים ת'אף..ואני פשוט הייתי שמה עליהם ז** והולכת לבימות כבר מ12 בצהריים לתפוס מקום בשורה הראשונה.. אז די!