שלום לכולם!!

ח ג ה1

New member
שלום לכולם!!

רציתי לדעת אם למישו יש מושג אילו הופעות אמורות להיות ביום העצמאות.... אשמח לפירוט...בבאר שבע,נתיבות,אופקים... תודה!!

יקיר85

New member
השנה לפחות "התאמצו" בעיריית ב"ש לעשות משהו

אחרי הביזיון של שנה שעברה זה גם משהו אבל בכל מקרה שרוביק וחבריו ילכו לראות את רוני סופרסטאר ואת ליאור נרקיס

fireman

New member
באר שבעי כמו שבאר שבעי יכול להיות

כשאין כלום בוכים שאין כלום כשיש בוכים על מי שיש. משהו אומר לי שגם אם היו מביאים את מדונה, נלי פורטדו וג'ניפר לופז להופיע כאן ביום העצמאות עדיין היה פה איזה מישהו שיהיו לו טענות לגבי זה. כפיות טובה....זה כנראה גנטי, אי אפשר להיפטר מזה.

יקיר85

New member
ממש לא

יש בסוף החודש הופעות של שייגעצ ושל סינרגיה (וגם הן לסוג אחד של אוכלוסייה מכיוון שכרטיסים ניתן להשיג רק בבתי הספר) מה שאני מנסה להגיד פה שבאר שבע היא אחלה עיר אבל יש לה בעיה שהיא מבריחה מכאן את כל הצעירים אם נתיבות, עם רבע מהתקציב של ב"ש, יכולה להשקיע סכום מכובד ולהביא את הלהקות והזמרים הכי טובים וקולעת למגוון אוכלוסיה רחב כ"כ, אז איך זה שבירת הנגב - ה"מטרופולין" לא מצליח להתקרב לזה??

fireman

New member
אם אתה חושב שההופעות ביום העצמאות הן מה

שגורמות לצעירים לעזוב את העיר אתה חי בבועה. הלוואי וההופעות ביום העצמאות היו הבעיה של העיר, זה היה עושה אותי מאוד מאושר

יקיר85

New member
אתה מתעסק בטפל ולא בעיקר

העיקר הוא שאם יש לעיריות כמו אופקים ונתיבות את הכסף להקצות לטובת אירועי יום העצמאות ולהביא להקות בסדר גודל לאומי אפשר לקרוא לזה ושמתאימים לרוב האוכלוסייה (תסכים איתי שאם תביא את משינה כמו שאופקים עשו בשנה שעברה התגובה של כולם כאן הייתה שונה, כנ"ל לגבי בית הבובות ומוש בן-ארי) בעניין הכסף אפשר להביא את אותם להקות/זמרים ביום העצמאות עצמו ולא בערב יום העצמאות מה שיחסוך הרבה כסף ויביא אומנים מהשורה הראשונה (ראה נתיבות בשנה שעברה).

לא יכולין להביא אמנים...

שהקריירה שלהם לא התרסקה לפני 200 שנה? אתה באמת חושב שרוני סופרסטאר וליאור נרקיס זה מה שיציל את עיריית באר שבע מהעליהום (המוצדק לדעתי) בנושא שקיים לא מעט שנים? לא ביקשנו את הדג נחש, ברי סחרוף וכאלה. למרות שאם מביאים אותם אז אני אשמח עד הדג (
), אבל לפחות שייתנו הופעות של אמנים מעניינים.

מוצארט

New member
נו ערן, באמת

אבירם צודק. מביאים לכאן זמרים (2) שהקריירה שלהם די מדשדשת, וכל אחד מהם ישיר שניים או שלושה שיריים. למה א"א להשקיע? תאמין לי, עדיף הביזיון של שנה שעברה ולא מה ש'תיכננו' השנה.

fireman

New member
למה ולמה ולמה?

אף פעם אי אפשר לקלוע למה שמתאים לכולם ואי אפשר להשיג את כולם. אחרי הכל יום העצמאות זה היום היחידי שבו כל הרעבים האלה מכניסים כסף כמו שצריך. אז רוני סופרסטר תבוא, תקפץ על הבמה ותזיז את השפתיים כאילו היא באמת שרה ליאור נרקיס יבוא וישיר את השירים העתיקים שלו יהיו מי שיהיו מרוצים וימחאו כפיים ויהיו מי שיעשו אחורה פנה ויעזבו את המקום בבוז. אף פעם אתה לא יכול לקלוע לטעם של כולם אז אחד רוצה את הדג נחש, ואחד רוצה את ברי סחרוף והשלישי בכלל רוצה את יהורם גאון.... אני לא סובל את שלושתם ואני רוצה דווקא את בועז שרעבי! אתה לא יכול לצפות מהעיריה לתת תקציב להביא 40 אמנים בשביל לקלוע לטעם של לפחות 90% מהאוכלוסיה. אז מבחינת הרוב, אם בפעם הקודמת יכולת לראות את להקת הורה אפרוחים או הורה באר שבע רוקדים על הבמה, לראות את העיריה מפוצצת חצי מיליון ש"ח באויר וללכת הביתה הפעם יהיו מי שיהנו מהופעה של רוני סופרסטאר ומההופעה של ליאור נרקיס....אתה לא וגם אני לא אבל אני בכל זאת חושב שהכיוון הוא הכיוון הנכון.

אני איתך!

אם אני הייתי מתכננת את הערב הזה,רוני וליאור בטוח לא היו כלולים בו..אבל לא אני מתכננת, אני סבורה שכמו שכשאני עברתי ליד שלטי החוצות הענקיים שמכריזים על משתתפי הערב ועיקמתי פרצוף, היו כאלו שקפצו עד הגג [ילדות בנות 8-12 וגרושות].. כל אחד והטעם שלו..אני לא יודעת אם אבוא בכלל,כי עד אתמול דווקא כן תכננתי ללכת, אך תוכניות משתנות במהירות האור [אל תשאלו למה..לא משהו שתלוי בי], אבל אם הייתי הולכת - זה בטוח לא בשביל לצפות ברוני וליאור נרקיס.. אלא בשביל לבלות זמן איכות עם החברים שלי, לראות אנשים שלא ראיתי עידנים, וכמובן - הזיקוקים! לכיוון הבמות לא אסתכל בכלל..ואני לא יכולה לטעון למה הביאו אותם ולא את הזמרים שאני אוהבת..כי המוזיקאים שאני אוהבת - מתים כבר..:\ אז מי שלא בראש שלו - שיילך לעיר אחרת..אני בטוחה שלמרות הכל - הבימות יהיו מלאות כרגיל.. ואם אתם רוצים כמוני,לבוא רק בשביל להרים לעצמכם ולחברים את המורל - לכו..לא בשביל לצפות ברוני! אז אל תשתמשו בזמרים האלו שאתם לא אוהבים בתור תרוץ להתבכיין..כי אפילו אם היו מביאים את פינק פלויד היו אנשים שמעקמים ת'אף..ואני פשוט הייתי שמה עליהם ז** והולכת לבימות כבר מ12 בצהריים לתפוס מקום בשורה הראשונה.. אז די!

מוצארט

New member
לא ביקשתי 40 אמנים

ביקשתי אמן\זמר אחד שנמצא עכשיו במקום טוב בקריירה שלו, ויש לו מה להציע. אתה יודע מה? אולי ליאור נרקיס עונה על הדרישה הזו. זה עדיין לא סותר את העובדה שב"ש נמצאת במרחק שנות אור מנתיבות, שדרות ואשקלון (ושים לב שכל המקומות האלו הם מהדרום). מגיע לנו יותר. שיפוצצו פחות כסף בצורת זיקוקים.

אחרי שראיתי

שפקחים של העיריה מסתובבים לי מתחת לבית בשכונת רמות ורושמים דוחות מתחת לבתים על אדום לבן זה כבר מוגזם שילכו לחפש בשוק בעיר בקניון בביג לא חסר מקומות אבל לבוא לתוך רחובות בשכונת רמות שאני כדייר לא מכיר בכלל ולתת דוחות לבעלי הדירות ומדובר בסכום של 250ש"ח זה שערוריה ועוד יותר שהפקח מחכה בצד הדייר יוצא מהרכב והוא דופק לו דו"ח אם זה המצב של העיריה אז מיקל גקסון היה צריך ליהות כאן

fireman

New member
החוק ברמות ובמרכז העיר הוא אותו חוק

באדום לבן אסור לחנות. אתה לא מכיר את חוקי התנועה? חנית באדום לבן צפה לדו"ח, אני לא מבין על מה אתה בא בטענות? אתה צריך לבוא בטענות רק לעצמך.

אורD

New member
נו היה שווה לבזבז את כל הכספים האלה

כדי לקבל את ליאור נרקיס ורוני? אני עדיין בדעה שעשתה טוב העייריה בשנה שעברה שלא הזמינה אומנים להופיע בבימות. סתם בזבוז כסף משווע שיכול לשמש למטרות הרבה יותר חשובות. אני באמת חושב שזיקוקים ולהקות מקומיות זה מספיק בהחלט, ומי שרוצה לראות הופעות או דברים גרנדיוזים שישלם מכיסו וילך לרוק עצמאות או משהו בסגנון.

ח ג ה1

New member
לא פלא שכולם יוצאים..

אין הופעות בכלל שוות בב"ש..באמת מזל שיש זיקוקים..לפחות הילדים ייהנו! :) בנתיבות התחילו להשקיע..הבנתי שהשנה יהיה משו בן ארי וגם כנראה היהודים.(יום שלישי בערב...) אצלנו..(באופקים) גם אין הופעות בערב...אבל השקיעו..דניאל סלומון אמור להגיע ביום שלישי! שזה כבר משו! אני מקווה שלפחות שומרים את התקציבים לדברים באמת מועילים.!!

N i X

New member
מאיפה המידע?

שלום לך, מאיפה לך המידע על נתיבות ואופקים? כתושב אופקים, אין לי שמץ של מושג מה הולך להיות בעיר(ה), אם כבר אז אני יודע יותר על ב"ש ;) כמו שזה ניראה עכשיו, יום שני אקפוץ לאשקלון, ואם מה שאת אומרת נכון, יום שלישי כניראה אהיה בנתיבות ;)

ח ג ה1

New member
מקורות משלי...

על ההופעות בנתיבות שמעתי מחברות..אבל לגבי היום המדוייק אני לא כ"כ בטוחה...אולי שלישי אולי שני בערב.. ואופקים...כמו כל עיר קטנה..השמועות רצות.. :) אז לאן שלא תלכו....אל תשכחו להנות!!!

למעלה