שלום לכולם

flying eagle

New member
שלום לכולם

תלמידת מגמה, כיתה י"ב עושה בקיץ את ההשלמה ל-5. מה שלום כולם? מה דעתכם על זה שירד החיבור? {יש לי יסוד סביר להאמין שזה בזכות הבצפר שלי...}

flying eagle

New member
בגלל שאנחנו "אזור תחת סיכון"

(יענו נופלים עלינו קסאמים) אז לקראת הבגרויות חורף בא נציג ממשרד החינוך וכל מורה אמר לו איזה הקלות הוא היה רוצה שהתלמידים יקבלו. ככה גם הבגרות חורף שהייתה באזרחות כל המיקוד שלה היה משני הפרקים הראשונים (שאותם הספקנו ללמוד). והמורה שלי לערבית ביקשה בזמנו "שימצא פתרון הולם לקטע ההבעה בכתב" (מאחר ובכלל לא נגענו בעניין הזה). וכנראה שזה הפתרון שנמצא... (אבל זאת רק השערה, אין לי הוכחות להתבסס עליהן...)

Itay Simons

New member
אמממ

זה שירד החיבור....זה נהדר, אלא מה? חוסך זמן, וזה הפך רשמית את הבגרות בע"פ לקשה יותר מהבגרות בכתב

Itay Simons

New member
אספר ../images/Emo16.gif

אני כ"כ הולך להתחיל לדבר אנגלית בטעות...

Itay Simons

New member
אז ככה..

קודם כל, יצא שהייתי שם רק 5 דקות
זה התחיל בבוקר טוב וכל השיט הזה, אחרי זה היא שאלה אותי כמה שנים אני לומד ערבית ואם אני אוהב את זה ומה אני אוהב (יעני ספרות/קוראן/כל השיט הזה), אז אמרתי ספרות. היא שאלה אותי איזה סיפור הכי אהבתי אז עניתי אהל ג'אנה. ואז היא שאלה אותי שאלות עליו
אמממ והיא שאלה אותי אם אני קורא עיתון ומה אני קורא...ודי הסתבכתי עם הערבית שלי :X ברחו לי מילים מהראש ואז קוראן, היא נתנה לי את סורת אלאיחלאס
וזה הלך הכי חלק בעולם ואז הייתי בטוח שזה עוד ימשך הרבה זמן והיא אמרה לי ללכת

GrEeNgIrL3

New member
תאה רוצההיא שאלה אותך על הקוראן

וזהו?? (מכל הקטעים שצריך ללמוד..) איפה המפמ"ר? קלאסית? , סיפורים?... לי יש ביום רבעי בגרות בע"פ ואני לא יודעת איך אני אעבור את זה..

GrEeNgIrL3

New member
* אתה רוצה להגיד שהיא שאלה רק קוראן

? חח הסתבכתי בכותרת..

אני יודעת שבבי"ס שלי קטעי המפמ"ר

נכללים במקום נראה לי שיחה על אקטואליה...בכל אופן נראה לי יותר פשוט לדבר על אקטואליה מאשר על תה ירוק...

למעלה