שלום לכולם

שלום לכולם

אני לא משתמש חדש בתפוז (למען האמת אפילו ניהלתי במשך שנה תמימה את "פורום ווינר וטוטו"), אבל זו פעם ראשונה שאני נכנס לפורום שלכם על מנת לבדוק אם יש עוד כמוני שחקרו את סיינפלד עד הפרטים הקטנים, ומסתבר שמצאתי כאן לא מעט חבר'ה ש"יודעים את התורה" של סיינפלד. ובכן, לאחר שנים של חידונים ביני לבין כמה מחבריי הטובים, החלטתי למסד את העניין ולנסות גם אתכם בחידוני סיינפלד. אני אשאל כמה שאלות, בתקווה למצוא כאן חבר'ה שיידעו את התשובות: 1. מה שמו של הדוד של דולורס ("מולבה") ? 2. כשנתפס לאיזי מנדלבאום הגב, כבר היה אמבולנס במקום. עבור מי הוא הוזמן ? 3. מה ניסה למכור קריימר לבחור איתו התערב על נחיתות בשדה התעופה ? (רמז: לא מדובר בשק הדואר של ניומן) 4. מה שם השומר בבניין של ג'ורג' ? 5. מה שמו של החבר של מורטי סיינפלד שמוכר קשים ? 6. איזו להקה התנגנה ברקע כשג'ורג' הביא את סילביה אל בית הוריו ? וזה רק על קצה המזלג ... יש לי עוד הרבה שאלות. אגב, אתם מוזמנים לנסות להתקיל אותי גם.

שאלה מס' 7 ואחרונה בינתיים

7. מה קנה ג'רי לאבא של רייצ'ל כדי לרצות אותו לאחר שהתמזמז עם בתו ב"רשימת שינדלר" ?

junir

New member
ברוך הבא, בן אדם

עם ניק כזה בהחלט מצאת לך פינה חמה פה. קבל כמה תשובות בשליפה מהירה: 1. ג'וזף פוגליו. 3. מדובר בשק הדואר של דיוויד ברוקוביץ', הרוצח הסדרתי הידוע בכינוי SON OF SAM, ניומן קיבל את מסלול החלוקה שלו. 5. מיק וויקטר (מכר את הקשים שאפשר לכופף אותם) 6. בין ריחות הכוסמת הם מאזינים לזמרים של ריי קוניף. 7. קישקע. חיילים ישראלים אוכלים את זה למקרה שהם נופלים בשבי. אתה מוזמן לנסות את מזלך בחידון השבועי שעולה כאן מדי..... שבוע.

הכל נכון חוץ מהתשובה לשאלה 3

ציינתי שלא מדובר בשק הזה. השאלה היא מה קריימר ניסה למכור לו (שלא לצורך התערבות) ?

ומה עם שאלות 2 ו-4, יש למישהו מושג?

שאלות שעדיין לא ניתנו עליהן תשובות (או תשובות נכונות): 2. כשנתפס לאיזי מנדלבאום הגב, כבר היה אמבולנס במקום. עבור מי הוא הוזמן ? 3. מה ניסה למכור קריימר לבחור איתו התערב על נחיתות בשדה התעופה ? (רמז: לא מדובר בשק הדואר של ניומן) 4. מה שם השומר בבניין של ג'ורג' ?

ה-איה

New member
תשובה ל-4

סמי (או סמואל, תלוי את מי שואלים
)

סמי זה נכון. החברה היהירה של ג'ורג'

היא היחידה שקראה לו סמואל, אבל לא ס-מואל במלעיל, אלא סמו-אל במילרע ... תשובה נכונה !

כל הכבוד ! נשארנו רק עם שאלה 2

2. כשנתפס לאיזי מנדלבאום הגב, כבר היה אמבולנס במקום. עבור מי הוא הוזמן ? יש לציין שזו באמת שאלה בדרגת קושי די גבוהה. רמז: "זהו-זה"

הפרקים

1. הפרק של הג'וניור מינט 2. למרות שלא עניתם, קבלו רמז: הפרק של הפצוע האנגלי 3. הפרק של הפצוע האנגלי 4. הפרק של "האמת" 5. בפרק the stranded שבו איליין וג'רי מחכים לקריימר שיבוא לאסוף אותם מהמסיבה עד שעה מאוחרת כשכולם כבר הלכו 6. בפרק של חנות הסיגרים 7. בפרק של "ההמפטונס"

רואי

New member
גם לי יש שאלה

לג'ורג' יש 2 בנות דודות שמוזכרות בסדרה מה שמן? ובאלו פרקים הן מופיעות?

ה-איה

New member
מריסה?

וואלה לא סגורה על השם. זו זו שהוא יוצא איתה כדי לעצבן את ההורים שלו... אני זוכרת משהו עם ס' בשם שלה...

למעלה