כמו שאמרתי למעלה
למקרה שזה פעם ראשונה ואת לומדת לבד - תשיגי ספרים של קידום בשביל ההסברים (אם תוכלי להשיג ממשיהו משומש גם יהיה טוב רק בשביל ההסברים) תרגול - יואל גבע - הכי מדויק. קידום סתם קשים במתמטיקה ובאנגלית (יש כאלה שיגידו קשה באימונים קל בקרב אבל זה 100% לא תופס על אנגלית) כל השאר המכונים - אין לי מושג.. קחי בחשבון שאם בסופו של דבר את קונה יואל גבע - אפשר לקנות אותם רק יד שניה ממישהו (כי הם לא מוכרים אותם בחנויות) וזה אומר למחוק הרבה.. וכמובן כמובן כמובן - חובה (!!) סימולציות של המרכז הארצי...בסופו של דבר, למרות שטיפה יותר קל (לפי מה שהבנתי יותר קל באיזה 20-50 נק') , הכי משקף יותר מכל מכון (זה מה שמדריכים אומרים...אני ת'אמת לא זוכר אך היה נראה הפסיכו הראשון שלי =]) ולפתור אותם בסוף.. עוד פרטים על תהליך ההכנה, סימולציות, ושאר ירקות אפשר למצוא בבלוג של אופיר http://blog.tapuz.co.il/ofirstern והנה עוד אתר (בעיקר) לאנשים שלומדים לבד שיש בו פורום עם אחלה מדריך ותיק שזמין לא מעט...ויש בו גם תרגול תכנון זמנים סימוליצות ושאר ירקות www.psycho.co.il (אני אישית נמצא שם לא מעט מאוד מרוצה =]) בהצלחה שיהיה!!!!!!! ויאללה עתודה =] (בתקווה שגם אני אתקבל בסוף שנה הזו =]) Hag-(o) <3-E