שלום לכולם

horse life

New member
שלום לכולם

היי,אני ורד.. למדתי קלאסית ואני רוצה לעבור לחשמלית. אני מחפשת גיטרה + מגבר בסביבות ה1500 ש"ח. שייך בכלל למצוא כזה דבר שיהיה שווה משהו? אני לא צריכה משהו מעולה,רק גיטרה למתחילים באיכות טובה... ומגבר בסביבות ה15,ואם ממש אין אפשרות להשיג אז 10.גם יד שניה במצב טוב זה אחלה אבל עדיף חדשה. מצאתי באינטרנט גיטרה של ברינגר+מגבר 15 ב1200,מה אתם אומרים עליה?

oneman2

New member
ברינג'ר מייצרים גיטרות?../images/Emo12.gif

אני ממליץ להתרחק מה"חבילות" האלה. לא שוות כלום.

horse life

New member
אוקי...

יש לך הצעה אחרת,גיטרה + מגבר לא מחבילה שייכנסו בתקציב?

oneman2

New member
איזה סגנונות את אוהבת לנגן?

אין המון דברים "איכותיים" במחיר הזה, אבל אפשר להשיג סקוואיר או קורט זולה+ מגבר קטן של מארשל או פנדר.

miki872

New member
דווקא מכל החבילות

זאת של ברינגר הכי טובה. בטוח יותר טובה משל פנדר וSX, המגבר 10-15 וואט של ברינגר ממש ממש חמוד יחסית, הרבה יותר טוב מהפנדר והמרשל בתחום ה10-15 וואט, ויש לו אפקטים סבירים. בטווח החדש אין משו יותר טוב מזה.

Caraya

New member
גם אני מכיר את החבילה הזאת

הגיטרה היא 'גיטרה למתחילים' סטנדרטית, שום דבר מיוחד. המגבר באמת מושקע יחסית למגבר 15W ראשון, אבל יש לו בערך 2 מצבים: יש קלין ויש דיסטורשן של ת'ראש מטאל. מאוד קשה להוציא ממנו אוברדרייב בלוזי או משהו כזה. אין כפתור Gain לדיסטורשן אלא פשוט אפשר לבחור בין דיסטורשן קל לדיסטורשן כבד, כשהדיסטורשן הקל הוא די מעאפן (ועדיין כסאחיסטי מדיי), והכבד נשמע מאוד צורם. יש גם איזה גימיק של מדמה מגברים מובנה, אבל בסופו של דבר זה פשוט עוד סוגים של דיסטורשן (כבד). בקיצור, אם יש אפקט דרייב\דיסט' נפרד (או שאין כוונה להשתמש בדיסטורשן בנגינה), זו אחת ההצעות הטובות למתחילים.

miki872

New member
דווקא לא

אני ניגנתי על המגבר והגיטרה האלה משו כמו שעתיים-שלוש אצל חבר, והצלחתי להוציא אוברדרייב מאוד בלוזי, דווקא את הכבד לא הצלחתי להוציא. בכל אופן, הגיטרה לא משו מיוחד, כי מה כבר יכול להיות מיוחד בה? היא סקוויר/SX בשינוי הכיתוב על הראש. אבל המגבר בטוח יותר טוב מהמרשל/פנדר/SX שנמכרים בחבילות האחרות.

horse life

New member
תודה לכולם...

רק עוד משהו: ראיתי באטר של בודוגוב את ה start master ומגבר15/10 של בודוגוב. זה יותר משתלם מהחבילה הקודמת שהראתי?

Danny0

New member
בודגוב...

בודגוב זה אחת החברות הטובות למתחילים וליותר מתקדמים.... אני לא חושב שאפשר למצוא משהו טוב שיהיה אצלך הרבה זמן בתקציב של 1500 שקל.... אפשר לקנות, כמו שכבר אמרו- קורט במחיר מוזל, או חברות ישראליות ברמה סבירה. אפשר גם בתקציב הזה לקנות גיטרה משומשת במצב יחסית טוב........ העצה שלי- אם את רוצה משהו באמת טוב שיתן צליל טוב ושיהיה לך כיף לנגן איתו, תעלי קצת את התקציב שלך..... אם זה אפשרי. תוכלי לקנות גיטרות ממש טובות ב4-5 אלף שקל.. + מגבר 15/16 ואט במצב מעולה. לדעתי אם את כבר קונה גיטרה חשמלית, שזה לא דבר זול כ"כ... אז תקני משהו ברמה גבוהה יחסית..... הרי את תשתפרי במשך הזמן. הבחירה היא כולה שלך, כמובן.

Danny0

New member
למה? זה יכול דווקא להשמע בסדר.

תתפלא אבל מגבר 15\16 וואט יכול לתת אחלה צליל. תלוי כמובן במגבר עצמו.

doc monti

New member
בהנחה שאתה לא מדבר על מגבר 15W

רציני, אלא סוליד סטייט פשוטים בפחות מ-1000 ש"ח, התוצאה נשמעת ממש לא משהו. מגבר הוא חלק בלתי נפרד משרשרת הסאונד, והוא משפיע לא פחות מהגיטרה. אתה לא יכול לצפות גם מגיטרה של 3000$ להשמע ממש טוב על מגבר כזה.

Danny0

New member
ברור....

זה ברור שגיטרה שעולה 4000 תשמע הרבהה יותר טוב על מגבר 50W מאשר 16!! אני רק אומר.... כי התקציב הוא העניין הבעייתי............! אפשר להתחיל עם מגבר התחלתי של 16 W ואז לעבור לדברים יותר רציניים.......

kgg

New member
כדי לך לעלות תתקציב

זה לא משנה אם את מתחילה....... אם את יודעת שאת תתמידי כדי לך להשקיע קצת יותר וליקנות גיטרה שתספיק לך מבחינת סאונד גם שתיהיה יותר מיתקדמת לי יש הפיFון לספול סטנדרט(2500 שקל) קניתי אותה שהייתי ממש מתחיל ועד היום אני ממש ממש מרוצה מהסאונד שלה ואם גיטרה+מגבר ב 1500 לא ניראלי שתיהיה מרוצה אחרי שתישתפרי

שני 123

New member
חבר'ה אתם אומרים דיי הרבה שטויות

למי שאמר שגיטרה ב5 אלף תישמע טוב על מגבר 15W- זה ממש ממש לא נכון, אלא אם המגבר הוא מנורות. לגבי פותחת הנושא- אני במקומך היית הולך על הגיטרה הזאת: http://rashgash.co.il/catalog/product/dr-rtrh# וחוסך עוד איזה 500 כדי לקנות איזה פנדר פרונטמן 15. גיטרה חייבת להרגיש לך נוח וטוב, כדאי להתחשב בזה. זאת העצה הכי טובה, כי בטווח מחירים הזה אין יותר מדי חוכמות, הסאונד לא באמת באמת משפיע מאד. אבל נוחות נגינה על הגיטרה זה ממש חשוב.. והDAISY ROCK האלה נוחות. בהצלחה

Aviraman

New member
לדעתי משתלם

הסטראט מאסטר נוחה נורא ונורא משתלמת במחיר שלה. בכלל בודגוב נורא איכותיים כשזה מגיע לגיטרות למתחילים. אני ממליץ לא רק בגלל סאונד ונוחות אלא גם בגלל תמיכה. היות והחברה ישראלית והגיטרות עוברות בדיקת איכות קפדנית בארץ, אין להם בעיה לספק לך את האחריות הטובה ביותר לגיטרה שלה על מנת שהיא תישמע הכי טוב. אני מציע ללכת להתרשם, האוזן שלך היא זו שקובעת אחרי הכל.

למעלה