שלום לכולם :)

שלום לכולם :)

שלום לכולם :), אני מיכאל אני רוצה להתחיל לצנוח ולהגיע לרמה של קופץ BASE ? איפה מתחילים ? כמה עולה הציוד ? ( אני לא מעוניין להשכיר, אני לא מהמתחרטים :) ) האם יש חבר'ה בארץ בעניין ה BASE ? אני תמיד אהבתי אקסטרים כרגע גם היחידי שעושה סטרייט לודג' בארץ ... ( יש לינק בסוף שמסביר מה זה ... ) אז אני ממש רציני, לא פוחד להפצע , למות וכו'... למען האמת אני כרגע שוכב פצוע אחרי תאונת אופנוע כבד, ודיי מחפש משהו משהו שמביא את האדרנלין... כמו אופנוע אבל שתלוי רק בי (; תודה חבר'ה :) תודה לכולם , ותמשיכו להנאות .

Ron Miasnikov

New member
אנחנו דווקא כן

מפחדים למות, להפצע וכו', כי אז אי אפשר לצנוח ואנשים סביבנו שלא אכפת להם למות ולהפצע מפחידים אותנו מאד (כי בדרך כלל בדרך לתאונה שלהם עצמם הם לוקחים איתם עוד מישהו. ובכלל, לא כיף לראות מישהו אחר מת או נפצע וכו') רובנו לא צונחים בשביל להגיד שאנחנו גיבורים גדולים אז אני אישית אשמח לסייע לך בתחילת דרכך אם וכאשר תחליט להתייחס ברצינות הראויה ותבין שההתקדמות איטית ואחראית והדרך עד ל BASE אם בכלל היא ארוכה ויקרה ואם אפשר צנועה עם ראש פתוח ללמוד ולהבין ולטעות ולתקן ולהשקיע ובעיקר לא למות. כל התשובות לשאלות שלך ב"איפה מתחילים וכמה עולה ציוד" נמצאות כבר בפורום בשאלות נפוצות או בחיפוש פשוט בפורום. חפש BASE ותמצא שרשורים וויכוחים בעניין הזה גם.. דן מרדכי בטח תיכף יקפיץ קישור לאתר שלו שנותן המון תשובות.. בהצלחה ולאט לאט החלמה מהירה רון

holtzy

New member
אני לא נוהג לתקוף סתם כך בפורום אבל

עזוב אותך רוב הצנחנים פה לא יודו בכך שגם החלום שלהם לצנוח התחיל באיזה פנטזיה שלא היה להם מושג עליה והיום הם יודעים כמה היא היתה טיפשית, וברגע שהם רואים מישהו שמתנהג כמוהם בהתחלה הם תוקפים כי או שהם מתביישים בפנטזיה שלהם או שזה נהיה הלך הרוח של פורום הצנחנים. שתיכנס לתחום תבין קצת יותר על הפורום ואולי לא תתרגש מצורת ההתבטאות (או משגיאות הכתב של צנחנים) אז תרים טלפון לפרדייב ותבקש לדבר איתי 04-6391068 , ואני אשמח לעזור לך להתחיל להגשים את החלום. עידו

noamk

New member
על מנת להגיע לבייס

הייתי במקומך מבצע את הדברים הבאים: א. מתחיל לפחד מלהפצע. ב. מתחיל לפחד מלמות. ג. עושה קורס צניחה. ד. צובר 150-200 צניחות (לפחות!, למרות שאף מדריך בייס לא ייקח אותך עם פחות מזה) ה. חוזר לפה ושואל שאלות בייס ספציפיות. יש בארץ לדעתי חבר'ה בעניין בייס, אבל המלצה שלי זה לקחת הדרכה מסודרת, וכיום שני מרכזי ההדרכה הגדולים בעולם נמצאים בארה"ב ובספרד. ורק לידע כללי - גם בבייס לא הכל תלוי רק בך. ציוד לקוי ומזג אוויר יכול לגרום לתאונות בדיוק כמו תאונות אופנוע או כל דבר אחר. למרות שבבייס כמו בצניחה, כמו גם בהרבה דברים אחרים, רוב התאונות הן מעשה של קבלת החלטות שגויות. עלות הציוד: צניחה - 3000$-6000$. בייס - 1500%-2500$.

Dirty SanchezZ

New member
מעביר בי קצת צמרמורת....

את התחלת הפוסט יכולתי להבין, עד שהגעת לקטע של "לא פוחד להפצע..לא פוחד למות" אם אתה חושב שבזה מדובר אז הבנת לא נכון ואני חושב שאתה צריך עזרה מקצועית כי זה לא ממש נורמלי לא לפחד למות או להפצע (לפחות תחשוב על ההורים שלך או החברים...) יש בארץ חברה שבעניין של בייס ועד כמה שאני מכיר הם לא ממש יהיו מרוצים מלמות או להפצע או לקפוץ עם איזה מטורף שלא פוחד מיזה. זה אומנם ספורט מסוכן יותר מצניחה חופשית אבל דורש המון מיומנות ואחריות (גם כלפי אחרים). תתחיל בלעשות קורס צניחה, לראות איך זה, מה זה עושה לך (אני די בטוח שתאהב...) תמשיך בלהתחיל להבין שלמות או להפצע זה לא עושה אותך גבר גבר, זה מקסימום עושה אותך מת או אוכל עם קשית על כסא גלגלים (ואני בטוח שזה לא יעשה לך כף). תלמד תתנסה תתמקצע תבחן שוב אם זה מתאים לך (כי יכול להיות שעד שיעבור כל התהליך הנ"ל אתה כבר לא תהיה ילד - לא יודע...אולי יהיה לך אחד..) ואז אם זה מתאים, לך תלמד לעשות בייס בהצלחה

danmordechay

New member
לא יודע בקשר ללמות אבל בקשר לצניחה

יכול להיות לך ממש כיף אז הנה האתר שלי שמכיל המון תשובות (רון תודה על הטיזר
): www.SkydiveInIsrael.com

ממש לא הבנתם אותי

להפצע זה לא גאווה, זה בושה ... לא מפחד למות , להפצע - מוכן להשקיע הכל בלי גבולות. תודה על התשובות :) אני עוד אציק לכם.

Icarus Canopies

New member
לא צריכים אנשים כמוך!!!

בספורט שלנו, לא צריכים אנשים כמוך, כי מי שלא מפחד להיפצע, גם לא מפחד לפצוע - ואת זה גם אפשר לראות בקליפ שכ"כ התרברבת ושמת בפורום! כן, אם היית חולף אותי כך על הכביש, הייתי דורס אותך (ואומר אופפפססס..... וממשיך לסוע). מי שמסכן אחרים, אין לו מקום בספורט הצניחה החופשית. אולי התדמית החיצונית היא של "מגניבים חסרי תקנה", אבל דע לך, שמי שלא מפגין אולטרה-אחריות, מהר מאוד יימצא עצמו מחוץ למעגל... אז בתקווה שלא נתראה, אני מאחל לך, שלמרות אי-הפחד שלך (ואני בכוונה לא משתמש במילה "אומץ"), לא תפגע בעצמך, וחשוב עוד יותר - באחרים! UV

התנשאות...

אם אני לא אלמד את זה בארץ בגלל אנשים כמוך..., אלמד את זה בחו"ל , אף פעם לא אתנשא ותמיד ארצה להביא אנשים לספורט שאני עוסק בו... ובטוח אהיה הרבה יותר טוב ממך :) חבוב

doublebass

New member
תקשיב...

נראה לי שטעית, זהו לא פורום "כמה שטויות אפשר לדבר על משהו שאין לי מושג בו" רק חבל שבמקום להקשיב להערות של אנשים (הכי) מנוסים בארץ אתה בוחר לנסות להתחכם ולהראות שאתה הכי גבר (כל הכבוד דרך אגב על האי פחד ממוות, זה מראה גם על בגרות) כשאתה מפנה משפטים כמו : "ובטוח אהיה הרבה יותר טוב ממך" קודם תבדוק למי אתה מפנה אותם... בקיצור - הכי חשוב בלי קשר לחילוקי דעות שאולי שוררים פה, תשמור על עצמך ותחשוב פעמיים לפני כל דבר. אם עדיין לא התייאשת, אתה יכול לנסות ספורט חדש ולהיות היחיד בארץ שעוסק בו.

elraviv

New member
למה דווקא בייס?

יש מחשבה כאילו בייס הוא ה"טופ" של צניחה חופשית , כאילו זה המקסימום שהטובים ביותר מגיעים אליו. אני לא בטוח שזה נכון. יש עוד תחומים בצניחה חופשית (פרייפליי / R W) ככה שזה שזה תלוי אינדיוודואלית למה שמדבר אליך וממה שאתה נהנה יותר. אם אתה נהנה יותר לעשות תרגילים תגלה שאפילו צניחה ממגדלי פטרונס קצרה מדי ואולי עדיף להתמחות בפרייפליי, ואולי הפן החברתי של RW מדבר אליך יותר. בקיצור, תתחיל, תלמד, ואז תראה לאן נושבת הרוח.
בכל מקרה הבטיחות היא הכי חשובה כי היא מה שמאפשרת לנו להמשיך לצניחה הבאה. נחיתות רכות - שמיים כחולים.

בואו נירגע קצת...

אני נכנסתי לפורום הזה כדי לשאול , לדעת ,להתעניין לא שכמה אנשים יתקפו אותי .... מה נסגר איתכם ? הבנתי שקורס עולה בסביבות ה7 אלף, כמה זמן הוא נמשך ? קורוס זה רק 10 קפיצות ? מה הולך אחרי זה ? , זה רק בסופי שבוע ? כמה עולה כל קפיצה ? קפצו בייס בארץ ? פשוט אני חייל כרגע, אני רוצה לסיים את הצבא, להשלים את המטרה של לקפוץ בייס להנאות :) עוד קצת ( במקום איזה טיול להודו ... - לא שזה רע, כל אחד ומה שהוא אוהב :) ) ואז ללכת לאונ' ולהמשיך בחיים :) וכל כמה זמן לקפוץ לאיזה מקום אקזוטי ולקפוץ שם בייס .... לא באתי לריב, באמת שאני לא משחק אותה גבר... כן את האמת אני קצת ילד אבל מי שאין לו את זה , את האומץ הילדותי, את החוצפה, היכולת להקריב הכל ... חבל לו בחיים . אז חבר'ה :) כל הכבוד לכם , כל הכבוד על האומץ ותודה על התשובות ... מקווה שיום אחד נקפוץ ביחד ...

c y p r e s s 1

New member
עוד לא נכנסת לספורט, אבל..

ברוך הבא לרוחות הרעות שלא מפסיקות לנשב בו!

למעלה