שלום לכולם :)

ericg

New member
תלמד קודם ללכת ...

או במקרה שלך .. תלמד קודם לזחול אחרי זה תדבר על בייס . כך דוגמה מהספורט שאתה מגיע ממנו : "שלום , שמעתי שיש ספורט בארץ שנקרא לודג' , אני רוצה לרדת את האוורסט כאשר הוא מכוסה קרח אתה יכול לעזור לי -דרך אגב אני לא פוחד להתפוצץ בדרך ... " אחי , אתה חי בסרט . תעשה קודם קורס AFF , תצנח אחרי הקורס כמה שנים טובות לפחות 100-150 קפיצות בשנה , וכשתגדל תחזור על השאלה בצורה הבאה : "שלום , יש לי 450 צניחות , איפה אפשר ללמוד את מקצוע ה BASE JUMP ? בהצלחה .

freekfly uri

New member
god shave the bush!!!

תשמע dude אנחנו הצנחינם שומעים על אלף ואחד הבטחות בשנה, וקצת קצרים סבלנות.. לא פעם הופיעו פה אדרנלין seekers בגילך והבטיחו להגיע לבייס לא גמרו אפילו את הקורס... כולם יגידו לך שאתה ydafoc תתחיל קורס, ותגמור אותו ולאט לאט יתברר לך עוד דברים על הספורט שלא דמיינתה אפילו... בברכת שמיים כחולים אורי ריכטר. נב young dumb and full of cum

m a y a b e e

New member
יו...קצת פורפורציות

די, מספיק התנשאויות של שני הצדדים - צנחנים - האמת איתכם וישכיל הבחור הנלהב להקשיב לכם אבל היי, קצת עדינות בסה"כ הוא להוט ללמוד, אז הצינון שלכם הוא במקום אבל לא פעם נתבקשו חברי הפורום להפסיק עם התלהמויות מיותרות אז.... סופ"ש מקסים, מלא צניחות ובטוחות

yazoomee

New member
אם אתה רוצה לקפוץ BASE

ולא להסתבך עם קורס צניחה וכל זה סע לרוסיה, יש שם אנטנה ליד מוסקבה 110 מטר ויש מישהו בשם סרגיי שתוכל למצוא אותו במועדון צניחה בקולומנה שמארגן קפיצות כאלה תמורת תשלום סימלי (100$)... כמובן הוא גם יסביר לך מה עושים ואיך ;) מה שכן... אין ביטוח על כאלה דברים :)

pantalones

New member
אור, שלחת כבר את החופה ?

נ.ב. תיכף אצרף סרטון בייס יפה וקצת ישן. שלפחות הבחור יקבל פה גם משהו קצת חיובי....

זיידוש

New member
הימורים

כמו בכל ספורט, גם אצלנו יש הימורים כמו כל הימור, גם אצלנו הם סודיים ולא חוקיים כמו כל הימור, מישהו תמיד זוכה, מישהו תמיד מפסיד. אנונו פשוט מהמרים מי מהתותחים האמיצים, מחסרי הפחד, משעורי הקומה, משועי הספורט וממאריכי הסוופ יגמור ראשון בגבס או תחת שיש. לצערנו (כמובן שההפניה ברבים מתייחסת לתולעים שלי ולא לצנחנים אחרים) אנחנו תמיד מהמרים נכון. לא תמיד זוכים, אבל תמיד מהמרים מכון - אחד מאלו שהעלנו לגמר - גומר. ד"א, יש כאלה שרק נפצעים קשה. לרוב הם אפילו הופכים להיות אנשים ממש טובים אחרי המפגש עם הקרקע. אם אתה טוען שלא הבנו אותך נכון (הפעם התכוונתי לחברי הפרום, בדיוק אכלתי, כך שתולעותי עסוקות) אז כנראה שזה בגלל שלא ביטאת את עצמך כמו שרצית (אפילו שנראה לי שביטאת את עצמך בדיוק כמו שהתכוונת) מכיוון שכולם ענו לך באותו הקו..... לענין, לידיעתך, מתוך אלו שבחרו לענות לך, מתקיימת קרוב ל30% מקהילת הבייס בארץ לדורותיה..... סתם, שתדע.

למעלה