שלום לכולם

שלום לכולם

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג Instrumental (לא יודע איך לקרוא לזה) של סטיבי ריי וואהן? אני מתכוון למוסיקת רקע בלי השירה וכמובן בלי הגיטרה של סטיבי. ד"א, פעם ראשונה שלי בפורם אני גיטריסט מתחיל תגידו, זה נורמלי שחתיחות עור מהאצבעות נשארים לפעמים על הגיטרה, ולעיתים רחוקות זה גם נגמר בחתחים ודם, או שזה רק אצלי?

jony543

New member
מיתרים חלודים כנראה

זה הפתרון לחתכים באצבעות...

terje

New member
עור

יבש או משופש זה מאוד שכיח, אבל דם וחתכים לא אמורים להיות לך. תבדוק אם אתה לא מתאמץ יותר מידי, או שאתה מאיזה שהיא סיבה אתה מנגן לא נכון- גיטרה זה לא כלי נוח בהתחלה, אבלהוא גם לא אמור להכאיב. שים לב שאתה לא בטעות מנגן על המסור של השכנים, יש כאלה שנראים ממש כמו גיטרה

MerlinTheWizard

New member
זה יותר

יש גיטרות שנראות וגם נשמעות כמו מסור חשמלי של השכנים (אלברטו מנציני)

חחחחח

הדם לא בדיוק מהחתחים, זה קרה לי פעמיים (אני מנגן אולי חודשיים - שלוש) יצא לי דם מהרווח שנוצר בין האצבע לציפורן, וזה ממש מציק. פעם אחת ממש היו לי יומיים של כאבים בלי הפסקה באותו מקום, וזה באמת כאב, כל נגיע קטנה על האצבע היית כואבת. חתיכות עור קטנות מידי פעם נשארות לי אל המיתרים, אני עושה רוח ומעיף אותם, לא ביג דיל... המיתרים חדשים (כמו הגיטרה) אלה מיתרי ברזל והגיטרה כנראה גם לא היית הכי מכוונת: אנשים עם הרבה ניסיון אמרו לי שנורא קשה לנגן בה, הלכתי לחנות (כלי זמר) והזיזו לי טיפה הצוור. היום קצת יותר טוב לעומת מה שהיה, אבל עדיין אני חושב שפעם הבאה אני אשים מיתרים מניילון.

yotamn9

New member
איזו גיטרה זו?

בכל מקרה, אני לא חושב שמעבר ממיתרי מתכת למיתרי ניילון יהיה בריא לגיטרה.

The Walrus

New member
ובקשר לליווי

קוראים לזה backing tracks. ואתה יכול למצוא כמה פה: http://www.guitarbt.com/index.php?page=dl_list יש מאגר יפה של סטיבי (20 ליוויים).

תודה ענקית!

אני לא יודע איך להודות לך אם הייתי בחורה הייתי נותן לך..... שוב תודה! חודשים אני מחפש את זה!

../images/Emo5.gif

חתיכות עור על הגיטרה??? דם??? באמת נשמע כאילו אתה מנגן על מסור במקום גיטרה... תבדוק מתי קיבלת חיסון נגד טטנוס זו עצה ראשונה שאני יכולה לתת. עצה שניה,כמו שכבר אמרו, אולי שווה להחליף מיתרים...

doc monti

New member
זה נורמלי בשביל סטיבי ../images/Emo6.gif

אם אתה אומר שיורד לך דם במרווח מתחת לציפורן, יכול להיות שהאצבוע שלך לא מספיק מדוייק. אתה אמור להשתמש בקצוות של כריות האצבע\ אבל לא במרווח בין הציפורן לאצבע. אם האצבעו שלך נכון, יכול להיות שמדובר ביובש. תשתמש באופן קבוע בקרם ידיים וזה יסדר את הבעיה. (רק לרחוץ אותן לפני שמנגנים כמובן
)

למעלה